Şimdi Ara

Huawei İnstagram kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle selamlar Kullandıgım model P20 lite , benim sorunum instagram da yüz emojileri (efektler) falan kullandığımda kasma başlıyor sadece onda değil çekilen instagram videoları fotoğraflar falan , internetten baktım çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

• Yapay Zekanın Yanıtı

Huawei P20 Lite Instagram Kasma Sorunu Çözümleri

Huawei P20 Lite kullanıcıları, Instagram uygulamasını kullanırken kasma ve yavaşlama sorunları yaşayabilirler. Bu sorun, çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir ve çözümü için aşağıdaki adımları izleyebilirsin:

1. Uygulamayı Güncelle:

Instagram uygulamasının en son sürümüne sahip olduğundan emin ol. Uygulamayı Google Play Store veya App Store üzerinden güncelle.

2. Önbelleği Temizle:

Instagram uygulamasının önbelleğini temizlemek, geçici verileri silerek kasma sorununu çözebilir. Cihazının ayarlarından "Uygulamalar" veya "Uygulama Yöneticisi"ne git, ardından "Instagram"ı seç ve "Önbelleği Temizle" seçeneğine dokun.

3. Depolama Alanını Boşalt:

Huawei P20 Lite'ının depolama alanı doluysa, Instagram gibi uygulamalar düzgün çalışmayabilir. Gereksiz dosyaları, uygulamaları veya fotoğrafları silerek depolama alanını boşaltmayı dene.

4. Arka Planda Çalışan Uygulamaları Kapat:

Arka planda çalışan çok sayıda uygulama, Instagram'ın performansını etkileyebilir. Kullanmadığın uygulamaları cihazının ayarlarından veya görev yöneticisinden kapat.

5. Ağ Bağlantısını Kontrol Et:

Yavaş veya dengesiz bir internet bağlantısı, Instagram'ın kasmasına neden olabilir. WiFi veya mobil veri bağlantının düzgün çalıştığından emin ol.

6. Uygulamayı Yeniden Yükle:

Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Instagram uygulamasını cihazından kaldırıp yeniden yüklemeyi dene.

7. Cihazını Yeniden Başlat:

Cihazını yeniden başlatmak, geçici hataları gidermeye ve Instagram'ın performansını artırmaya yardımcı olabilir.

8. Huawei Müşteri Hizmetleriyle İletişime Geç:

Diğer tüm çözümleri denediysen ve sorun devam ediyorsa, Huawei müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek profesyonel yardım alabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arkadaşım ben de bu sorundan şikayetçiydim. Daha az önce buldum ayarlardan çözünürlüğe gir çözünürlüğü düşür ee sorun çözüldü. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun hala çözülmedii
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone Rehber Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    iphone'da wifi sorunu
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.