Şimdi Ara

Kamera Kasma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
19.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Candy Cam , Power Cam kullanirken kamera takiliyor yavas yani neden boyle bu sorunu nasil cozebilirim ? Telefonu daha yeni aldim guncelledim de .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Başlık: Kamera Kasma Sorunu: Nedenleri ve Çözümleri

Giriş:

Kamera kasma sorunu, günümüzün akıllı telefon kullanıcılarının sıklıkla karşılaştığı can sıkıcı bir durumdur. Telefon kameranızın neden kasabileceğine ve bu sorunu nasıl giderebileceğinize dair kapsamlı bir rehber sunuyoruz.

Nedenler:

• Donanım Sınırlamaları: Bazı telefonlar, özellikle giriş seviyesi modeller, yoğun kamera görevlerini işleyecek kadar güçlü donanıma sahip olmayabilir.
    • Yüksek Çözünürlük ve Dosya Boyutları: Yüksek çözünürlüklü fotoğraflar ve videolar, işlenmesi daha uzun süren daha büyük dosya boyutlarına sahiptir. Bu, daha eski veya düşük özelliklere sahip cihazlarda kasmaya neden olabilir.
    • Yetersiz RAM: RAM (rastgele erişimli bellek), telefonunuzun uygulamaları ve görevleri çalıştırmasına yardımcı olur. Yetersiz RAM, özellikle birden fazla uygulama açıkken kamera performansını olumsuz etkileyebilir.
    • Uygulama Hataları ve Uyumsuzluklar: Uygulamalardaki hatalar veya işletim sistemiyle uyumsuzluklar, kamera kasma sorununa neden olabilir.
    • Arka Planda Çalışan Uygulamalar: Arka planda çalışan diğer uygulamalar, kamera uygulamasından kaynakları alabilir ve bunun performansını düşürebilir.

Samsung Kamera Kasma Sorunu:

Samsung telefon kullanıcıları, özellikle Galaxy S serisinde kamera kasma sorunu yaşayabilirler. Bunun nedenleri, diğer telefonlarda olduğu gibi donanım sınırlamaları, yüksek çözünürlüklü içerikler ve yazılım hatalarını içerir.

• Telefonunuzu Yeniden Başlatın: Bu, arka plan uygulamalarını temizler ve kamera uygulamasını yeniden başlatır.
    • Uygulamayı Kapatın ve Yeniden Açın: Kamera uygulaması yanıt vermemeye başlarsa, uygulamayı kapatın ve yeniden açmayı deneyin.
    • Depolama Alanını Boşaltın: Uygulamalar ve dosyalar için yeterli depolama alanına sahip olmak, kamera performansını iyileştirmeye yardımcı olur.
    • Kamera Ayarlarını Sıfırlayın: Kamera uygulamasının ayarlarını sıfırlamak, hataları gidermeye ve performansı artırmaya yardımcı olabilir.
    • Yazılım Güncellemelerini Kontrol Edin: Yazılım güncellemeleri, kamera performansını iyileştiren hataları düzeltebilir.
    • Şarj Olduğundan Emin Olun: Bazı telefonlar, düşük pil seviyesinde kamera performansını sınırlayabilir.
    • SD Kartı Çıkarın: Bazı durumlarda, SD karttaki sorunlar kamera kasmasına neden olabilir. Kartı çıkarıp yeniden yerleştirmeyi deneyin.
    • Fabrika Ayarlarına Sıfırlayın: Bu, telefonunuzun tüm verilerini silecektir, bu nedenle yalnızca diğer çözümler işe yaramadıysa yapın.

Önemli Not: Kamera kasma sorunu devam ediyorsa, profesyonel bir teknisyene başvurmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kasan ne ? Marka model yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solo__TuRk_-

Kasan ne ? Marka model yokmu

general mobile discovery 16 gb
  • Lütfen yardımcı olun
  • Hocam o tarz programlar bende de kasıyor. Normal bi durum bence donanımı çok yüksek olmadığı için veya android sürümü ile ilgili bir kasma olabilir. Yani sorun etmeyin sadece sizde değil bende de kasıyor. Bir de Snapseed adlı programı deneyin hocam fotoğraflarınız için.
  • A better camera indir
  • Bende discovery varken aynı sorun bende de vardı rom değiştirdim ama sorun dev etti. Powercam in eski sürümünde sıkıntı yoktu bence kamera yazılımları sorunlu ya da uyumsuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Klavye Kasma Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    ses kartı ve kasma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    PC Kasma ve Yavaşlama Sorunu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • StoreOİD ney

• quote:

Orijinalden alıntı: One_Shot

Bende discovery varken aynı sorun bende de vardı rom değiştirdim ama sorun dev etti. Powercam in eski sürümünde sıkıntı yoktu bence kamera yazılımları sorunlu ya da uyumsuz

Yaa candy cam bile kasıyor eski 500 MBA ram 600mhz li telefonum bile kasmiyordu !

• Powercam'a yeni gelen güncellemeden sonra herkeste kasıyor, eni bir program arıyorum bende bulursam yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amorcalient

Powercam'a yeni gelen güncellemeden sonra herkeste kasıyor, eni bir program arıyorum bende bulursam yazarım.

Line Camera deneyin :D
  • aynı sorun bende de var hocam çözebildiniz mi bu sorunu

• quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

aynı sorun bende de var hocam çözebildiniz mi bu sorunu

Aynen ya. Samsung galaxy ace de bile kasmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

quote:

Orijinalden alıntı: John Constantine

aynı sorun bende de var hocam çözebildiniz mi bu sorunu

Aynen ya. Samsung galaxy ace de bile kasmiyor

Powercam'a son gelen güncellemeden sonra kasma azaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

Lütfen yardımcı olun

arka planda calisan uygulamalardan olabilir hocam ben dede oyle oluyordu arka planda acik olan uygulamalar avrdir orta tusa basili tut ordan acik uygulamarin Hepsini Kapat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.