Şimdi Ara

Huawei krizi çözülüyor olabilir: ABD'li bazı kurumlar yasağı kaldırdı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
3.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onları zaten yapması zor işletim sistemi yaptı diyelim whatsap facebook destek vermedikden sonra ne iş yapıcak işlemci desen arm firması yoksa işlemcide yok yeniden tasarımmı yapıcak en az 5 yılını alır anlaştıkları nokta istibarat paylaşımıdır bu konuda emin olabilirsin amerika sen her yerden bişiler çalıyosun çaldıklarından banada ver demişdir:D

• Sartlara gore Turkiye'de benzer taleplerde bulunmali. Gerci Turkiye'de guvenlik pek yok kevgire donduruldu ...

Suan icin biz tuketiciler icin Android Q destegi alacak bir cihaz olmayisi ile Google tarafindan engelin halen degismedigini gostermektedir. Suankiler gecici verilen lisansla telefonlar alo vs yapilabiliyor Agustos ortasi bitecek. Bakalim olay sadece Amerika ve muttefiklerini kapsayan kosullu antlasmalarda Turkiye'de muteffik midir pratikte gorecegiz kisa zamanda ..

• Bu çin seviciliği ilerde size ağır patlayacak

• Geçmiş olsun abd kendi elleriyle karşılarına rakip çıkardı abd nin elinde olan ne varsa hepsinin en az bir alternatifi çıkar yakın vadede piyasaya. Huawei/çin bu saatten sonra tamam eskisi gibi devam edelim derse Dünyanın en aptal oluşumu olarak görürüm artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar huaweinin en büyük ortağı rothschild ailesi. Amerikanın yarısı bu ailede. Huawei değil, abd(trump) geri adım atıyordur muhtemelen... Trump gibi biri bile rothschild ailesini karşısına alamayacağını bilir.

• pek ihtimal vermesem de abd ingiltere, rockefeller rothschild çatışıyor diyorlar.

• Huawei diğerlerine diz çökertti/çin geri adım attırdı diyenler ne yiyip içiyor bu kafayı bulmak için merak ediyorum?

• eyupgucluer kullanıcısına yanıt
    Uzun yazmadım o yüzden eksik ve hatalı oldu.
    Ben de söylediğini düşünerek zaten ne var ki yazıcaktım.
    Dediğin gibi yaptırım yapılacak pek bir şey yok.
    "Bunun dışında" kelimesini ekledim şimdi yazıma.
    Ama şunu da düşündüm, Vestel, Casper, General Mobile, Turkcell (yerli değil ama), Aselsen ve diğer askeri alanda bir şeyler üreten şirketler vs. gibi firmalar yaptırım görebilir. Eğer böyle bir şey olursa, çok kötü olur bizim için.
    Son olaylarda Abd düşman yasasını uygulayacağını söyledi, bazı hocalar yurt dışına ihracat çok azalır dedi ve başka çok kötü şeyler olabilirmiş.
    Bu yasayı uygular mı uygulamaz mı bilemeyiz, ama bence uygulanmaz.
    Bu saydığım firmalara buna yakın bir şey olursa güven tamamen biter bu ülkeye karşı.
    Akp de bir şey yapamaz zaten, ellerine yüzlerine bulaştırırlar.
    O zaman dibi görürüz.
    -----------
    Çin'le karşılaştırmadım diye düşünüyorum,zaten karşılaştırmak doğru olmaz, burada Çin'e yapılan yaptırımlara benzer bir şeyler yapılırsa bile çok sıkıntı olur dedim. Mesela yukarda saydığım firmalara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmahmutd -- 30 Mayıs 2019; 14:17:34 >

• madmahmutd kullanıcısına yanıt
    biz bu eğitim sistemiyle ne adam akıllı yazılım ne de donanım üretebiliriz. en fazla cami yapıp mescid açarız.

• Durdu Durdu da Çin Çip Ve Diğer Elektronik Sistemler İçin Hayati Öneme Sahip Materyallerin Amerikaya Satışına Ambargo Getirince mi Kaldırmak Akıllarına Geldi. Ulan O... Ç... Amerika Bu Kadarda Yawşak Olma. Huawei ve Doğal Olarak Çinin Yerinde Olsam Ambargo Uygulayan Devlet ve Kurumların Hiçbirisi ile Birdaha Çalışmam.

• Ahmet DOĞAN kullanıcısına yanıt
    Döt yiyorsa çalışmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kakarikikiri K kullanıcısına yanıt
    Iftira atıyorsun heykel desen biraz uyardı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torabi

Iftira atıyorsun heykel desen biraz uyardı
    kardeşim camilerin çoğu boş, ama 60-70 kişilik sınıflar da okumaya çalışan ilkokul öğrencileri var. ne heykelinden bahsediyorsun sen.
  • madmahmutd kullanıcısına yanıt
    Sen manda yönetimini savunuyorsun sanırım bağımsızlık senin için hiç bir şey ve gördüğüm kadarıyla olaylara çocuk gözüyle bakıyorsun yani kara cahil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorunlu musun?
  • Ticarete yasak kötü sonuçlar doğurabilir..

• Kapitalizm politikayı yendi...

• Cin ne yapti ki ABD geri adim atti. Ben birsey duymadim. redditte 100kusur Cinli sirkete ABD yasagi geldigi haberleri akiyor.

• Kesinlikle katılıyorum Komünist sistem kapitalizmden beterdir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.