Şimdi Ara

HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.335
Cevap
89
Favori
535.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba ben yeni mate 20 lite aldım fakat bi sorunum var sizlerede sormak istedim telefonu halıya koltuğa vs koyduğumda ekrana dokunduğum zaman hiç bir tepki vermiyor 1 2 parmağımı sağ sola koyup dokunduğumda ise normale dönüyor bu nedir bir ayarı falan varmıdır yoksa bir problemmidir sizce?
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Sesli bişey açıkken kapatınca 2 3 saniye cızırtı oluyor sonra gidiyor dikkat etmezsen takılıyorsun fazla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ឵឵

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03ACD3183 -- 4 Ağustos 2020; 0:24:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ARKADAŞLAR SON GÜVENLİK YAMASI GÜNCELLEMESİ İLE "TURKCELL VOLTE" AKTİF HALE GELDİ ANCAK TURKCELL MATE 10 LITE 'I UYUMLU CİHAZLAR ARASINDA GÖRMÜYOR..

ÇÖZÜM ŞÖYLE:
    TURKCELL VOLTE UYUMLU CİHAZ LİSTESİNDE BULUNAN HERHANGİ BİR CİHAZA HATTINIZI TAKIYORSUNUZ VE 2222 YE HD SES YAZIP SMS ATIORSUNUZ.. BİRKAÇ DAKİKA İÇİNDE HATTINIZA HD SES YANİ VOLTE VE VOWİFİ TANIMLANDIĞINI BELİRTEN SMS GELİYOR, HATTI TEKRAR MATE 10 LİTE 'INIZA TAKTIĞINIZDA VOLTE SİZİNLE..
    BEN SAMSUNG S8 EDGE İLE YAPTIM..

BUYRUN VOLTE VE TURKCELL UYUMLU CİHAZ LİSTESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GRETACASH -- 3 Mart 2019; 0:11:15 >

• Orion578 kullanıcısına yanıt
    yok hocam cızırtı değil bildiğin ses bozuk çıkıyor çatırdıyor ama bir süre sonra düzeliyor aradan bir süre geçtikten sonra neyse bigün ankaraya geçince servise verecem.
  • Google klavyeyi aktif edemiyorum bir türlğ

• mak06 M kullanıcısına yanıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • telikopukGitar kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• Bu son güncelleme gelmesinden sonra ,bazı bankaların mobil internet şubelerine girerken bankanın gönderdiği sms şifresini otomatik kendisi kutucuğa yazıyordu şimdi yapmıyor.Gelen sms i aç ordan bak tekrar bankanın sms şifre kutusuna yaz sıkıntı oluyor,bunu düzeltmenin yöntemi var mıdır?
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    Bildirim çubuğunu 2 kere çekince o mesajlar okunabiliyor. Ordan bakıp yazıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burbarian B kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam sms şifresi geldiği zaman telefon kendisi otomatik kutucuğa yazıyordu ,biz hiç bir şekilde mesajı açmıyorduk bile ,kendisi yazılsın mı diye soruyor evet diyorduk ve giriş sağlanıyordu.Şimdi ise mesajı aç şifreyi aklında tut sonra bankayı tekrar aç şifresi elle yaz zor iş ,nasıl eski haline getirebilirim bilmiyorum .Ha belkide bankanın uygulamasından kaldırılmıştır ondan da emin değilim.

Düzeltme:Başka bir bankada denedim onda da aynısını yaptı ve uyarı olarak Adroid işletim sisteminin bu otomatik yazma işleminin en son güncelleme ile artık kaldırıldığını söyledi:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 4 Mart 2019; 16:25:51 >
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı kaldırıp tekrar kurun. İlk şifre geldiğinde ziraat soruyor bende. Bildirim çubuğunu aşağı iyice kaydırıp bakın. Bunu yaparken uygulamayı kapatmaya gerek yok. Sadece aklınızda tutup bildirim çubuğunu yukarı itin. Uygulamadan çıkmadan oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ff ye baktım 440 güncellemsi gelmiş. Güvenlik yaması mart ayı diyor. Android 9 ne zaman gelcek emui 9la birlikte

• Arkadaşlar bu telefonda pubg'yi akıcı şekilde oynayan var mı ? Başka telefonlarla oynuyorum çok akıcı bunda grafikleri hd'ye bile alamıyorsunuz o özellik yokmuş. Kasa kasa oynanıyor inceden de olsa.
  • 1 saatin üzerinde hiç durmadan kasma donma olmadan rahatça oynuyorum. grafikler çokta kötü değil, tabi bir iphone değil.
  • Selam arkadaşlar son güncelleme den sonra kamera kalitesinde ve şarj süresinde olumsuz anlamda bir durum gozlemledinizmi

• seylem kullanıcısına yanıt
    Bende öyle bişey olmadı hard reset attıysanuz garantiye yollayın

• seylem kullanıcısına yanıt
    osnakli O kullanıcısına yanıt
    Sizin cihazların pil durumu nedir ben 24 saatte 1 kere şarj ediyorum ekran sureside 5 saat falan. Ama şöyle şarj ediyorum %90 olunca çekiyoruz sarjdan %20 oluncada takıyorum yani bataryanin %70 ini kullanıyorum. Sizlerde nasıl durum

• Arkadaşlar outlook açmadığım sürece mailler gelmiyor. Neredeyse internetteki her çözümü denedim gene sonuç yok. Sıfırlama seçeneğinden ayarları sıfırladım. Tekrar yaptım. Neyi eksik yapıyorum acaba?
  • Tema değiştirmeye kadar gittim, işin ilginci tema değiştirince menülerin bazılarında eksilmeler oluyor. Ne boktan yazılımı varmış. Samsung note1 den bu zamana kadar hep note kullandım. Hiç böyle antin kuntin sorunlar yaşamamıştım. Note4 ümü tamir ettirip kullanacağım. Yapacakları yazılımın ta içine ...
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.