Şimdi Ara

HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.335
Cevap
89
Favori
535.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güncellemeden sonra sol üstte VOLTE yazmaya başladı. Bunu hangi ayarlardan kaldırabilir?

Birde bu VOLTE tam olarak nedir ne işe yarar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MA11 kullanıcısına yanıt
    Ne güzel adam onu bulmak için takla atıyor sen de kapatmak için hayat çok ilginç

• osnakli O kullanıcısına yanıt
    Kapatma değil kardeşim simge olarak orada olması rahatsız etti biraz.

Okudum ettim güzel özellikte orda olmasa güzel olurdu

• MA11 kullanıcısına yanıt
    Operatör logosunu kaldırınca yine duruyor mu

• Arkadaslar ekranin sag dibinden elimi yukari surukleyince birseyler oluyor . Sanki ekran goruntusu aliyor musum gibi beyaz cerceve belirip ardindan kayboluyor ? Ne ise yariyor o hareket ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar turkcell faturasız hatta volte oluyor mu ayarlardan açtım ama simge görünmüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar wifiden arama yapamayanlar için çözümü buldum. Size de söyliyim. İnternet operatörünüzü arayıp aile profili yaptırın sorun çözülür.

Merhaba, ben bu WiFi aramasını tam olarak anlayamadım, ne işe yarıyor?

• ozgurmumcu kullanıcısına yanıt
    Şebekenin zayof olduğu ya da hiç çekmediği yerlerde evindeki wifi baz istasyonu oluyor. Yani wifi üzerinden arama yapıp alabiliyorsun

Teşekkür ederim

• Galeri bölümünde fotoğraflarıma gelince yukarıda birşey çıkıyordu 2 seçenek.hayır teşekkürler gibi. yanlışlıkla bastıgım için kayboldu. Senkronizasyon muydu o? Yedeklememiydi yoksa

• Arkadaşlar son güncellemeyi yaptıktan sonra format attım ancak bir sıkıntı var. Format atmadan önce telefonda fifa futbol ve instagram direct çalışıyordu. Formattan sonra tekrar indirmeye çalışınca play store da bu uygulama cihazınız ile uyumlu değildir yazıyor. Nasıl çözeriz bunu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam kaplamalı ekran koruyucularda ortada hava boşluğu kalıyor gökkuşağı gibi gözüküyor. Aliexpressten önerisi olan var mı kullanıpta memnun kalan? Ekrana tam oturması yeterli.

• Merhaba millet benim telefonda bazen hoparlör cızırdamaya başlıyor bir süre sonra geçiyor bu sorunu yaşayan başka kimse var mı acaba?
  • Volte gelen güncellemeden sonra şebeke türü seçme kayboldu 2g-3g-4g modu değiştirme seçeneğini bulamıyorum.Bilen varsa yardım edebilir mi?

• lakapyokpikapvar L kullanıcısına yanıt
    Voltelrde operatör bu seçeneği kaldırıyor bilginşz olsun telefonla bi alakası yok yani.

• Arkadaşlar aşağıdaki videodaki bir problem midir? Çift kameraların birer tanesi çalışmıyor. Bende de durum aynı. Acaba whatsapp fotolarının karanlık çıkmasının sebebi olabilir mi?

Herkes bir kontrol edip whatsapp karanlık veya değil diye belirtebilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burbarian B kullanıcısına yanıt
    Whatsap Mate 10 Lite bende karanlık .P9 Lite ve P20 Lite da denedim onlar normal çekiyor.
  • Bende karanlık değil....

• Ciganito kullanıcısına yanıt
    urun.n11.com
    Huawei Mate 10 Lite Nano Ekran Koruyucu Fiber Tam Kaplayan - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/huawei-mate-10-lite-nano-ekran-koruyucu-fiber-tam-kaplayan-P246040291

Ben bu ürünü aldım tam ekran kaplıyor bundan daha iyisini bulamazsın fakat biraz ince bilgin olsun.

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.