Şimdi Ara

HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.335
Cevap
89
Favori
535.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende hem gmail hem Hotmail kusursuz geliyor. Hatta bazen bıktırıp hesaplatı kalkdırmayı bile düşündüm:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1mart güncellemesi B340
    B339'dan hiç bi fark yok merak edenler için
    HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ

• Taha0194 kullanıcısına yanıt
    Bende 339 yazıyor ve güncelleme yok. Nasıl oluyor?

• Bendekiyle kızımın telefonu dün akşam yanyana koyunca farkettim. Ekran beyazlık tonları aynı değil. Bendekindeki sorunların hiçbiri diğerinde yok. Vatan bilgisayar kaçak satmaz ama neden farklı anlayamıyorum.

• burbarian B kullanıcısına yanıt
    Firmware finder üzerinden güncelledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taha0194 -- 7 Mart 2019; 15:1:16 >
  • tesbihcekenhoroz kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu wp inst ve face birde 6 7 bankacılık uygulası hariç kullanmıyorum. Saabh 8 de kalkar elime alırım telefonu 11fe şarja taktığımda 25 30 arası olır. Ben memnunum bundan önce iphone 6 vardı bende saat 15 gibi şarja takardım

• Telegram grubuna katılmak istiyorum ama nasıl katılabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Taha0194 kullanıcısına yanıt
    Volteyi nasıl açtın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tahagrlr1 T kullanıcısına yanıt
    Bu linkden kaılabilirsin
    Telegram
    Huawei Türkiye Kullanıcıları
    https://t.me/joinchat/Ik6ZPkjZCvaf7CpCi134sw

• Dün İzmire servise götürdüm. Kamerayı değiştirip yarım saatte geri verdiler. Sağolsunlar çok ilgilendiler. Sonrasında da uygulamaları kurmamı bekleyip hepsini yanımda test ettiler. Hiç bir sorun kalmadı. WhatsApp kamerası güzel çekiyor, maillerim anında geliyor. Servisin işleyişine hayran oldum.

• Merhaba arkadaşlar bende mate 20 lite huawei garantili bir tane almak istiyorum... size sorum şu olacak ,
    Ekran yansıtma benim icin çok onemli.bir cok form ve kullanici yorumu okdum. Bazi arkadaşlar telf. Ekraninin televizyonda tam ekran olarak cikmadigindan falan bahsetmiş... bu ve benzeri sorunlarlarla karsılaşan varmı hiç...

• Merhaba. Huawei mate 10 litre kullanıcısı olarak epeydir arka planda takip etmekteyim. Yaşamış olduğum sorun için sayfayı komple gezmiş olmama rağmen sonuca ulaşamadım veya yanlış yerde aradım.

Sorunum şu cihaz kurulumu için kullandığım ve verilerimi yedeklediğim Google hesabın otomatik senkronizasyon u pasif duruma geçti. Hesaplar kullanıcılar bölümüne girdiğim de sağ üst köşede ... Dokunduğunda otomatik senkronizasyon pasif ve aktif edemiyorum. Aynı şekilde Google a dokunduğumda tüm hesaplar için oto senkronizasyon.kapalı güncellemek için dokunun yazıyor. Senkronize et tıkladığımda senkronizasyon yapıyor. Veya sistem >yedekle sıfırla >Google hesabı yedekle seç yaparsam yedekliyor.

Önce telefonumda ikinci bir Google hesabı açtığım için kaynaklandığını düşündüm cihazı fabrika ayarlarına döndürüp tek hesap ile aktif ettim daha sonra ikinci Google hesabım için de ecxhange mail olarak açtım ilk etapta oto senkronizasyon aktifti gün içinde ancak daha sonra tekrar pasif olarak karşıma çıktı bazı paylaşım gerektiren işlemlerimde oto senkronizasyon u aktif etmeniz gerekmektedir uyarısı alıyorum.

İnternet araştırmalarımda OEM kilidi ile ilgili çözümler gördüm cihazımda OEM kilidi fabrika ayarları ile pasif halde aktif etmek istediğimde cihaz koruma özelliklerinin pasif olacağını yazıyor. bundan da emin olmadığım için sizlere de sormak istedim.
    Aynı cihaz eşim de kullanıyor onun cihazında da pasif ve ikinci bir mail adresi aktif.
    Bu durum ile karşılaştınız mı çözüm sağladınız mı yardımcı olabilecek varsa sevinirim.

• Cihazda youtube chrome netflix gibi uygulamarda video izleyemiyorum sorun ne olabilir?

• Facebookta gördüm birisi P9 lite 2017 cihazına gpu turbo geldiğini paylaşmış.mate 10 lite için de gelme olasılığı yüksek olabilir mi sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Arkadaşlar bu telefonda pubg'yi akıcı şekilde oynayan var mı ? Başka telefonlarla oynuyorum çok akıcı bunda grafikleri hd'ye bile alamıyorsunuz o özellik yokmuş. Kasa kasa oynanıyor inceden de olsa.
    Aynen renklide bi iki el 30 fps civarlari oynaniyor isinmaya basladikca ufak takilmalar oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehlikeyif45

Merhaba arkadaşlar bende mate 20 lite huawei garantili bir tane almak istiyorum... size sorum şu olacak ,
    Ekran yansıtma benim icin çok onemli.bir cok form ve kullanici yorumu okdum. Bazi arkadaşlar telf. Ekraninin televizyonda tam ekran olarak cikmadigindan falan bahsetmiş... bu ve benzeri sorunlarlarla karsılaşan varmı hiç...
    Evet tam ekran olmuyor 16.9 değil ekrani telefonun o yüzden tahminimce ama tam ekran olsada gozlemledigim kadariyla cozunurluk aktarilan goruntu kaliteli değil çok kullanilabilecek bir ozellik değil bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu nasıl halledeceğiz arkadaşlar? Ayrıca formattan sonra google hesabını kaldıramıyorum. Telefon açılmıyor.
    İnternetten araştırdım 2 parmakla ekrana basılı tutunca talk back açılıyor ordan yapılıyor ama benim mate 10 lite de olmuyor.

• ardak1 kullanıcısına yanıt
    Çözüm bulamadıysan telegram grubumuzdan yardımcı olalım
    Link imzamda, var

• ardak1 kullanıcısına yanıt
    Anca önceki Google şifresini giricen yoksa acilmaz internette 2 parmakla talk backe geçiş harici başka çözüm yok zaten

• Mate 10 lite kullanıyorum oyunlar çok kasıyor sebebi nedir

• 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.