Şimdi Ara

HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.335
Cevap
89
Favori
535.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen haftaki güncellemeden bahsettim zaten...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GRETACASH

Geçen haftaki güncellemeden bahsettim zaten...

Anladım hocam sağolun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Greenify ile beraber kullanan var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanercan kullanıcısına yanıt
    kendi uygulaması varken ona bence gerek yok ekran kapalı olduğunda kullanmadıklarınızı kapatma seçeneğini açın hemen hemen aynı görevi görüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiriN

kendi uygulaması varken ona bence gerek yok ekran kapalı olduğunda kullanmadıklarınızı kapatma seçeneğini açın hemen hemen aynı görevi görüyor

Evet farkındayım bende nova da kullanıyorum sanki greenify daha da tamamlayıcı gibi geliyor bana

tam yetki verince kolaylıkla veri sızdırabilir bu sebeple en azından firmanın kendi yazılımı bence daha mantıklı.

Greenify uzun süre kullandım yönetici yetkisi vermeyince işlevsiz yetkiyi versen de güvenmek sıkıntı. Zaten kendi yazılı da işini ciddi olarak güzel yapıyor test için bir çok uygulama kurdum ekranı kitlediğin anda kapatıyor uygulamalar kısımından takip ettim greenify da aynı kapatıyor ama ekran kapanınca kapatmak için işte sisteme müdahale izini gerekiyor oda şuan en kolay ve en kazançlı olan veri madenciliği riskini çıkartıyor. Ek olarak ben kesinlikle alıyordur demiyorum ama isteseler rahatlıkla alırlar verileri.
  • Telefonu ben de düşünüyorum ama bu fiyat çok yüksek geliyor type c olmaması , içinden çıkan kulaklık bu fiyata büyük hayal kırıklığı.2.5 saat şarj süresi çok uzun ama buraya atılan ekran sürelerine göre şarjı iyi gidiyor.Bilemedim en iyisi biraz daha beklemek Enjoy 7S umarım Türkiye ye gelir.

• KiriN kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Bu arada hangi telefondan geçtiniz. Sırf ekranı için nova dam geçmek mantıklı gelmiyor bana. Başka seçenek de yok. Nova dan çok çok memnunum bu arada.

note 4 vardı malum problem bir cihazdı ama 4 saat ekran süresi vs derken ekranda yanmalar da artınca kurtuldum ondan mate 10 lite geçtim önceden de g8 vardı kullandığım dönem memnun kalmıştım garantisiz cihaz önerileri çok oldu ama garanti olmasa da olur dediler vs en azından kronik sorunlara karşı güvende olabilmek adına mate 10 lite aldım şuan hiç pişmanlık duymadım ha bazen bütçe fazla olsaydı keşke pro alırdım diyorum sadece o kadar :D

novaya göre artısı bence
    1. ekran
    2. 1+gb ram (sizde hangi versiyon var bilemiyorum)
    3. tasarım ki baya bence fark var :D

ha tartıp biçersek eğer ailenizde novayı kullanacak birey yoksa ihtiyacı olan geçmeye değmez. ama misal annenizin yada babanızın kardeşinizin telefon ihtiyacı varsa novayı ona verip mate10 lite alınabilir.
  • gkhnakgl1905 G kullanıcısına yanıt
    bence gelmez :D mantıken aynı donanıma sahip cihazı daha ucuzdan sokarsa piyasaya mevcut cihaz satışı resmen biter :D bu telefonlar çin pazarına özel kalıyor genelde dikkat ederseniz ucuz modeli çok işlemci mate10 lite ile aynı 4 gb sürüm depolama aynı gpu aynı :D yani çoğu özellik aynı ufak tefek işte bunda ön kamera tek vs bu tarz şeylerden de 300 400 tl işin vazgeçilir
  • quote:

O bütçeye ya a7 2017 var yada bu ha üstüne 100 ekle 200 ekle şunu al diyenleri dinlersiniz en son iPhone x e kadar gidiyor muhabbet çünkü 200 ekliyorsunuz bu sefer 200 ekledin 150 daha koy şunu al 150 ekledin 100 daha ver bunu al olayına dönüyor

Cihazda şuan için bir eksi görmedik güç tasarrufu açık test yaptık kaç ekran süresi verecek diye şuan %20 6 saat 38 dk verdi ek olarak 40 saat boşta bekleme verdi günlük sosyal medya ve clash royal oynandı güç tasarrufu açıkken bile donma kasma vs yok gayet stabil cihaz bu testi birde güç modu kapalı yapacağız. Note 8 de güç modu açık 4 saat zor gördük telefonda kılıf ekran filmi vs çıkıyor ama kulaklığı pek iyi değil zaten kulak içi kullanamadığım için sorun olmadı.

Tasarım olarak çift kameralar sırıtmıyor malzeme kalitesi güzel yekpare metal kasa ses olarak Sony z5 imle kıyslayınca çok başarılı geldi. Cihazda en sevdiğim parmak izi okuyucu aşırı hızlı geldi bana ve hiç okumama durumu olmadı z5 de sıkıntı oluyordu kamerası bana gayet güzel geldi pro mod ile çekim de özellikler çok

Aklıma gelen bunlar varsa soru yanıtlarım

Neden a7 almadım onu da söyleyim tasarım olarak önden her Samsung bana aynı gelmeye başladı note8 ve s8 hariç ki onlar da zamanla onlara benzeyecek farklılık istedim cihazın çerçeveleri vs de ince olunca dayanamadım

Merhabalar ben de A7 ile mate lite arasında kaldım. Bir de mi 6 ve one plus 5 var. Ne dersin?

• inch kullanıcısına yanıt
    bende a7 ile arasında kaldım mate 10 lite seçtim. mi 6 ve one plus 5 garanti mevzusundan dolayı tercih etmedim.

edit: tam mağazada a7 ye gözüm ilişti tekno marketlerde benzer fiyatta diyebiliriz ikisi için söyle bir inceledim size açık olarak mate 10 lite seçme nedenimi yazayım

1.Tasarım
    2.+1 gb ram
    3.Arayüz kim ne derse desin orta segment orta üst olarak arayüzü bana göre en stabil android huawei özelleştirmeler tema desteği vs de cabası launcher ile yapılan çekmeceli ve çekmecesiz tasarım vs her şey kendi ara yüzünde mevcut.
    4. meşur çift kamera bokeh efekt mevzusu bu özellik ile güzel çekimler oluyor ayrıca kamera ara yüzünde ki profesyonel mod bence çok başarılı iso değeri 50 ye kadar ayarlana bilmesi vs mobil fotoğrafçılık gece uzun pozlamada vs güzel oluyor. Ek olarak kendi ayarları gece çekimi ışık çekimi vs hoş
    5.64 gb depolama a7 de 32 gb

benim tercihim böyle oldu ama en önemli etken note 4 de burnumdan getirdiler bir ton sorun çıktı tasarım olarak da önden bakınca bana tüm samsung cihazlar aynı geliyor s8 furyası hariç hangisinin ne olduğu belli değil hele araç modeli ile 2017 vs olayı da hoşuma gitmiyor. Ek olarak güncelleme kısmından da samsung 2 kere beni yarıda bıraktı bu sebeple yine yeni s ve note serisine kapılıp a ve ara serileri unutur diye almadım.

diğer cihazlara gelirsek dediğim gibi garanti benim için önemli kronik sorun olan lg cihazalrım garanti sayesinde sıkıntısız çözüldü. ama garanti olmasaydı resmi marka garantisinden söz ediyorum iade ve değişim bu kadar kolay olmazdı. Kronik sorunlar ilk başta çıkacak diye bir mevzu olmadığı için ilerde kafam rahat olması için resmi marka garantisini tercih ediyorum. Bütün cihazlar için öyle 3500 e xxxx garantisi varken resmi garanti 4000 tl ama başta vereceğim o fark ileride belki de aylar sonra benim üzülmemi engelleyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiriN -- 21 Aralık 2017; 21:10:23 >

• Dun güncellemeyi yaptım sarj ciddi anlamda iyileşti, sabah 7 de şarjdan aldım tamamı şebeke üzerinden internet olmak üzere durum bu

HUAWEI MATE 10 LITE KULLANICILARI KLÜBÜ

• Merhaba arkadaşlar,

Güncellemeden önce telefon cebimdeyken parmak izi okuyucuya dokununca titreşip ekranı açmıyordu, güncellemeden sonra ekranı direk açmaya başladı.

Ayarlar /akıllı yardım /dokunma devre dışı modu ayarı açık ama yinede işe yaramıyor.

Neden olaki?

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt
    Mobil veri kullanımının üzerinde siz çok durmuştunuz galiba memnun ediyorsa sevindim

• quote:

Mobil veri kullanımının üzerinde siz çok durmuştunuz galiba memnun ediyorsa sevindim

6 saat üzeri ekran süresi çok başarılı bir süre, ben telefonda sadece kamera tarafında beklentimin altında bir performans buldum.

Bunda en büyük payda bu konuda bence kameranın fazla abartılmış olması kapalı mekanlarda yapılan çekimlerde vasat bir performansı var ve bu burada hiç belirtilmemiş bununla birlikte 4 kamera olmasına beklentimi yükseltmişti tabi bu yüzden kapalı mekan Çekimlerinde beklentimiz altında kalmıştı ama orta segment telefonlarda ki gibi bir kamera performansı var buda son derece normal.

Ekran suresi de bu güncelleme ile benim beklentimide aştı zaten hızı, ekranı, tipi 10 numara kısacası iyiki almışım diyorum.

Garanti mevzusu olmasa bende mi6 veya redmi note almayı düşünüyordum ama garanti önemli bişey olsa bile Türkiye garantili cihazların parasını alırsın ama paralel ithalatta zor hele Türkiye'de resmi olarak yoksa mesela Samsung alırsan paralel ithalat ithal eden firma batsa bile garanti hizmeti vermezse samsung türkiye bakmak zorunda ama bu türkiye'de resmi olarak olmayan firmalarda olmuyor işte.
  • @skywalker06 garanti önemli dostum. LG de ücretsiz anakart değişimi yapıldıktan sonra ben önemsiyorum önceden pek umrumda değildi olmasa da bir olsana diyordum ama yok şart hele ki kronik sorun denk geldiği zaman note 4 aldım bataryada sıkıntı oldu kalem ile beraber ücretsiz değişti tabi ithalatçılar da destek sunuyor ama markaların garantisi ile bir değil kolay kolay iade değişim olmuyor.

@otomobilci_x ben her telefonda pro mod kullandığım için bunda da pro da gayet memnunum otomatik çekim için birşey diyemem ama

Pro mod da ne gibi ayarlar yapıyorsunuz ben pek sevmedim çektikten sonra çok fazla bulaniklik oluyor yakınlaşma yapınca

bende hocam lenovo moto g4 plus kullanıyordum 3.kez aynı sorundan gönderince para iadesini aldım.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.