Şimdi Ara

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.740
Cevap
151
Favori
932.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawei Mate 10 Pro vs Iphone X vs Samsung Galaxy Note 8 Hız Testi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 20 Ocak 2018; 12:44:8 >
  • Selam

Bende Dün Huawei Mate 10 Pro Aldım. Yalnız Bilgi alabilirmiyim.

1. Bildirim geldiği zaman Uygulamanın üstünde kaç bildirim geldi ise o rakam nasıl görünür.

2. Always On Off var mı? ( Kilit ekranı yarı uyanık yani ) Varsa nasıl aktif edilir.

3. Çift Tıklama ile ekran nasıl uyandırılır.

4. Google Fotografları Nasıl Galeride görebilirim. Google Fotograflar yüklü açık

Şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Selam

Bende Dün Huawei Mate 10 Pro Aldım. Yalnız Bilgi alabilirmiyim.

1. Bildirim geldiği zaman Uygulamanın üstünde kaç bildirim geldi ise o rakam nasıl görünür.

2. Always On Off var mı? ( Kilit ekranı yarı uyanık yani ) Varsa nasıl aktif edilir.

3. Çift Tıklama ile ekran nasıl uyandırılır.

4. Google Fotografları Nasıl Galeride görebilirim. Google Fotograflar yüklü açık

5. Kamerada fligran özelliği var yani resme tarih basma gibi bunu kamera açıkken Soldan Sağa doğru kaydırarak özelliklere giriyorum FLİGRAN ı açıyorum. Üçgen le geri geldiğim zaman Fligran kayboluyor bunu nasıl sabit yapabilirim.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

@Regionella
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    Note 8 yavaş gibi anladım.
  • Arkadaşlar çinde huawei watch 2 pro alacaktım ama sadece çince varmış sizce çevirebilir miyim dilini
  • bluejacket111 kullanıcısına yanıt
    Hocam fşyatı nedir bende merak ediyordum o cihazı, bir de çindeyseniz mate 10 pro 128 liğin fşyatına baktınız mı acaba
  • frimware finder ile sürüm yükselten oldu mu acaba? ben yüklerken hata alıyorum indiriyor ama yüklemiyor?
  • Merhaba,

Ben de 1 hafta önce aldım mocha renkten. Bildiğim kadarı ile operatörler ile satış konusunda problemler olduğundan dolayı ortalıkta telefon çok fazla yok. Cihazın özellikle kamera ve bataryasından oldukça memnunum. Note4 kullanan biri olarak hem kalem hem de klavyesinin eksikliğini oldukça yaşıyorum. SwiftKey klavye samsung klavyesi kadar iyi değil. Kamerasına zaten laf söylemek mümkün değil bir sürü inceleme videosu var. Amoled yanığına gelince telefoncularda s8 note8 s8+ların teşhirlerindeki amoled yanıklarını görünce bu telefonu almaya karar kıldım. Samsung galaxy s çıktığından beri ilk defa marka değiştirdim. Şimdilik pişman değilim :)
  • Sonunda frimware finder ile güncelledim sorusu olan varsa sorabilir. 125 sürümü vardı 127 ye güncelledim bariz hızlanma var.
  • takibimde bu cihaz.

halihazırda iphone 7 kullanıyorum ancak 10 saatte pertleyen şarj ömrü bıktırdı. fiyatı 3,500 bandına geldiği anda almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esasiyun

takibimde bu cihaz.

halihazırda iphone 7 kullanıyorum ancak 10 saatte pertleyen şarj ömrü bıktırdı. fiyatı 3,500 bandına geldiği anda almayı düşünüyorum.

Ben de iPhone 7 den geçtim ve turkcell den aldım hat üstüne cihaz değişim kambapnyası ile 2700 geldi
  • ekpe_babam kullanıcısına yanıt
    Mate 10 pro 128 5300yen diye hatrlyrm bende burdan aldım telefonumu watch 2 pro 2500yen çin versiyonu olmasa alacaktım hemen veya internette rom bulabilseydim
  • quote:

Orijinalden alıntı: oski_58

Sonunda frimware finder ile güncelledim sorusu olan varsa sorabilir. 125 sürümü vardı 127 ye güncelledim bariz hızlanma var.

Nasıl yaptınız bizde hata veriyor indiriyor kuruluma geçerken hata veriyor ayrıca neden 127 yaptınız 129 çıkmış iken
  • quote:

Orijinalden alıntı: altiparmak1982

quote:

Sonunda frimware finder ile güncelledim sorusu olan varsa sorabilir. 125 sürümü vardı 127 ye güncelledim bariz hızlanma var.

Nasıl yaptınız bizde hata veriyor indiriyor kuruluma geçerken hata veriyor ayrıca neden 127 yaptınız 129 çıkmış iken

Uygulamada check edin indireceğiniz sürümü. Uygun olanı bulun uygun olmayan sürümü de indiriyor fakat imzalamıyor o yüzden yüklenmiyor. 127 yi buldum imzalanan olarak o yüzden kurdum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altiparmak1982

quote:

Uygulamada check edin indireceğiniz sürümü. Uygun olanı bulun uygun olmayan sürümü de indiriyor fakat imzalamıyor o yüzden yüklenmiyor. 127 yi buldum imzalanan olarak o yüzden kurdum

Bulduğu hiçbir sürümü onaylamıyorki c432 kodlu benim tel

• bluejacket111 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluejacket111

Mate 10 pro 128 5300yen diye hatrlyrm bende burdan aldım telefonumu watch 2 pro 2500yen çin versiyonu olmasa alacaktım hemen veya internette rom bulabilseydim

Hocam Selam

5300 Yen nereden aldınız? Bende Çindeyim bende almak isterim. Ben bir tane aldım. 55.000.- yen e sizin fiyat çok iyi bir tane daha alınabilir.

Teşekkürler...
  • ramazankar kullanıcısına yanıt
    Lianyungangdan aldım china mobiledan aldım
  • Arkadaşlar kuveyt de 239 dinar yaklaşık 3000 tl civarına geliyor. Alsam mı yoksa mate 11 çıkar mı yakın zamanda. I Phone x 64 gb 320 dinar 256 gb 330 (4500tl+-) dinar ama ı Phone sevmediğimden düşünmüyorum. Huawei üst model yakın mıdır çıkış tarihi ?
  • ugurbalat U kullanıcısına yanıt
    Huawei mate serisini ekim gibi lanse eder. Yani daha cok zaman var. İhtiyaciniz varsa alin, yoksa bekleyin tabi.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.