Şimdi Ara

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.740
Cevap
151
Favori
932.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet eis açık olduğu zaman bundan çok daha iyi. Video sabitleme ayrıca video ayarları içinde mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulentataseven

Evet eis açık olduğu zaman bundan çok daha iyi. Video sabitleme ayrıca video ayarları içinde mevcut.

hocam peki teknoloji marketinde iki cihazın oisini test etmek istesem sağlıklı olur mu :)

bunu söyledin ya, artık mate 10 pro ile ilgili en ufak soru işareti kalmadı kafamda teşekkür ederim :)
  • Rica ederim tabiki kendiniz deneyimlerseniz daha sağlıklı olur

• Cihaz gerçekten mükemmel lakin Android işletim sistemine bir türlü alışamıyorum iPhone x niyetim var ama o kadar para da vermek istemiyorum çok arada kaldım acaba alisabilir miyim zamanla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Guc tasaruf modunda fakat dehset sekilde oyundur youtube dir kullaniyorum ve bence gayet iyi bir deger.

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★

• frost35 kullanıcısına yanıt
    benim telefonda bir süre sonra çince bir şeyler söylüyor, sanırım söylediğimi anlamadığını ifade ediyor. telefonun bu özelliğini Türkçeleştirme şansım var mı? daha önce diğer mate 10 grubunda anlatıldı ama çok açıklayıcı değildi. bu telefona asya global ya da avrupa global rom yüklenebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ipekyolu37

benim telefonda bir süre sonra çince bir şeyler söylüyor, sanırım söylediğimi anlamadığını ifade ediyor. telefonun bu özelliğini Türkçeleştirme şansım var mı? daha önce diğer mate 10 grubunda anlatıldı ama çok açıklayıcı değildi. bu telefona asya global ya da avrupa global rom yüklenebilir mi?

Dostum rom işleri ile çok alakalı değilim.Yüklenebildiğini duymuştum. Umarım diğer arkadaşlar yardımcı olurlar bu konuda sana
  • Birde radyo olsaydı şu telde on numara olurdu .

• quote:

Orijinalden alıntı: Horoz Nuri

Birde radyo olsaydı şu telde on numara olurdu .

hocam böyle bir cihazdan radyo olmadığı için mi vazgeçeceksiniz :)
    uygulama ile yüklenebiliyorken üstelik
  • arkadaşlar telefonda oyun oynayan biri değilim fakat 64 gb bile fazla, sürekli yedekleme yapan biriyim, mi5 cihazımı 2 sene 32 gb olarak kullandım, çok acil durum bir kez oldu, onda da 5 gblık müziklerimi sildim. yani yeri geldiğinde 32 gb(23gb) bile yetti.

sizce 6 gb ram için oyun oynamama rağmen 128 gb almaya gerek var mı? 200 tl fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

quote:

Mate 10 pro kullanıyorum. Hatta telefona aşıgım.:) Radyo olsa iyi olur diyordum. Uygulamadan dedigin internet harcıyor deilmi?

• quote:

quote:

quote:

Mate 10 pro kullanıyorum. Hatta telefona aşıgım.:) Radyo olsa iyi olur diyordum. Uygulamadan dedigin internet harcıyor deilmi?

iyi günlerde kullanın hocam.
    evet internet harcıyor

bende alma arifesindeyim, hangi renk kullanıyorsunuz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

iyi günlerde kullanın hocam.
    evet internet harcıyor

bende alma arifesindeyim, hangi renk kullanıyorsunuz?

Açıkçası mocco rengini gördüm bayılmıştım. Birazda renk için aklıma girdi bu telefon, daha sonra maviyi gördüm aman aman o ne asalet gece mavisi o kadar tatlıki mavi aldım. Mocco da güzelde ön yüzde hoş durmuyor.

• quote:

arkadaşlar telefonda oyun oynayan biri değilim fakat 64 gb bile fazla, sürekli yedekleme yapan biriyim, mi5 cihazımı 2 sene 32 gb olarak kullandım, çok acil durum bir kez oldu, onda da 5 gblık müziklerimi sildim. yani yeri geldiğinde 32 gb(23gb) bile yetti.

sizce 6 gb ram için oyun oynamama rağmen 128 gb almaya gerek var mı? 200 tl fark var

200 TL çok bir fark değil. Tabi ki de 4 gb ram 64 gb hafıza yetiyor ama almışken bir tık üstünü almak istiyor gönül.
    Az da olsa 128 gb rom'un hız değerleri 64lüğe göre daha iyidir.
    Hocam merhaba bende Huawei p9 kullanıyordum bende de whatsapp da bildirimler gecikmeli geliyordu hatta çoğu zaman uygulamaya girince geliyordu bazen çok önemli iş amaçlı mesajlar geliyordu dolayısıyla sürekli uygulamaya girip bakıyordum ne yaptıysam düzelmedi en sonunda p9 zu benim oğlana verdim ve oneplus5 aldım bunda böyle bir sıkıntı olmadı ama huaweiyi özlüyorum mate 10 da ki kullanıcı yorumlarına bakim dedim ama sırf whatsapp bildirimlerini geç alıyor diye alamıyorum bu cihazı bazı kullanıcılar böyle bir sıkıntı olmadığını söylüyorlar ama ben ne yaptıysam olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asil1425 -- 25 Ocak 2018; 21:7:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asil1425

Hocam merhaba bende Huawei p9 kullanıyordum bende de whatsapp da bildirimler gecikmeli geliyordu hatta çoğu zaman uygulamaya girince geliyordu bazen çok önemli iş amaçlı mesajlar geliyordu dolayısıyla sürekli uygulamaya girip bakıyordum ne yaptıysam düzelmedi en sonunda p9 zu benim oğlana verdim ve oneplus5 aldım bunda böyle bir sıkıntı olmadı ama huaweiyi özlüyorum mate 10 da ki kullanıcı yorumlarına bakim dedim ama sırf whatsapp bildirimlerini geç alıyor diye alamıyorum bu cihazı bazı kullanıcılar böyle bir sıkıntı olmadığını söylüyorlar ama ben ne yaptıysam olmadı

Hocam selamlar. Bulundugum ülkeden dolayi vpn kullanmak durumundayiz. Sorun vpn programindaymis, düzelttim. Suan bir sıkıntı yok cihazda bildirimlerle ilgili.

Hocam ben Türkiyedeyim ve p9 cihazım da Türkiye garantiliydi yapmadığım ayar kalmadı huawei müşteri hizmetlerinden de destek aldım yine olmadı zaten cihazdan çok memnundum satmak istemedim bu yüzden oğlana verdim benim sıkıntının vpn ile alakası yoktu ve huawei çok sevdiğim halde almaya cesaret edemiyorum şimdi sadece whatsapp sıkıntısı içinmi böyle bir cihazdan vazgeçmek istiyorsunuz diyebilirsiniz ama işim gereği whatsappı çok kullanıyorum ve anlık mesajları görüntülemem benim için çok önemli

• Turkcell'den tarifeme ek olarak mate 10 pro almak istiyorum ama mavi rengi hiçbir yerde yok. Ne zaman gelir sizce? Var mı bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre6753

Turkcell'den tarifeme ek olarak mate 10 pro almak istiyorum ama mavi rengi hiçbir yerde yok. Ne zaman gelir sizce? Var mı bilgisi olan?

ben de burdan aldım malesef mavi rengi hiç bi yerde yok kvkya gelmemiş mocha rengi ilk baktığımda kötüydü sonra giderek güzel gelmeye başladı gözüme :)
  • 200 liranın euro/dolar bazında 5 kuruş ederi yok. Almışken bi boy büyük al büyüyünce de giyersin diye bir laf var cuk oturuyor.
    Niye dersen, android o kadar saçma temeller üstüne kurulu ki yakın gelecekte temelde iyileştirme yapılmazsa dünyanın en çok enerji kaynağı tüketen objesi haline gelecek. Gün be gün ihtiyaçları 2'ye katlayarak artıyor. Bugün android temelli bir cihazın donanımı masaüstü/laptop cihazların standardlarını aşmış durumda ve bu kadar kaynakla herhangi bir pc uygulamasının %30-40 performans ve yaratıcılığını bile sunamıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.