Şimdi Ara

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.741
Cevap
151
Favori
932.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu kadar övülen bir telefon ama burda 12.sayfaya zor gelmiş alanmi yok yoksa alanlar burda yazmiyormu dolu dolu bir ana konu beklerken az geldi bana ne dersiniz....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutlay1

Arkadaşlar bu kadar övülen bir telefon ama burda 12.sayfaya zor gelmiş alanmi yok yoksa alanlar burda yazmiyormu dolu dolu bir ana konu beklerken az geldi bana ne dersiniz....

İki ayrı konusu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar bu kadar övülen bir telefon ama burda 12.sayfaya zor gelmiş alanmi yok yoksa alanlar burda yazmiyormu dolu dolu bir ana konu beklerken az geldi bana ne dersiniz....

Hocam, diğer cihazlar gibi onu yaptım olmadı, şunu denedim sorun var, şurası böyle olmuş diyemiyoruz çünkü Huawei yapmış olmuş. Ben çok memnunum cihazdan, sanırım diğer arkadaşlarda memnun ve sıkıntı yaşamıyorlar ki konu hızlı ilerlemiyor.

Saygılar
  • Gördüğüme göre 7 saat dayanan bir telefonmuş peki şarj dolum süresi ne kadar telefonun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horoz Nuri

quote:

İki ayrı konusu var.

diğer konu nerde bulamadım ben link atabilirmisiniz acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Horoz Nuri

quote:

İki ayrı konusu var.

diğer konu nerde bulamadım ben link atabilirmisiniz acaba?

Mate 10 konusu karışık yazıyorlar.

https://forum.donanimhaber.com/huawei-mate-10-ana-konu-kullanicilari--128420170-100

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackShazam

Gördüğüme göre 7 saat dayanan bir telefonmuş peki şarj dolum süresi ne kadar telefonun ?

7 saat dayanan değil, 7 saat ekran süresi alabileceğiniz bir bataryası var
  • Video çekimlerinde 1080p30fps /1080p60fps ve 4k çekimlerinde ois her zaman devredeysen, ois+eis sadece 1080p30fps çekiminde var, öğrendiğim kadarıyla.

Ayrıca Pro kullanıcılarından rica etsek, birisi ön yüklü olan gelen translator uygulamasını apk olarak paylaşabilir mi lütfen?
    Uygulamayı apk olarak çıkarabilmek için;

Bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

• hocam bir arkadaş yazabilirmi sabah kaçta şarjdan alıp neler yapıp aksam kaçta şarja taktıgını lütfen...
  • quote:

hocam bir arkadaş yazabilirmi sabah kaçta şarjdan alıp neler yapıp aksam kaçta şarja taktıgını lütfen...

Hocam,

Cihazı sabah 7 de şarjdan alıyorum. Gün içerisinde 1 saat ortalama tel görüşmesi, whatsapp, sosyal medya, ara sıra fotoğraf çekme, Saat 8 de evde oluyorum akşamları youtube video izleme, whatsapp üzerinde görüşmeler, asphalt vb oyunlar falan filan derken gece 1 e doğru genelde % 12 - 15 arası şarj ile takıp yatıyorum.

Not: Yurtdışında çalışıyorum ve bulunduğum konumda gsm şebekesi sinyalleri çok zayıf bazende yok. Telefon zaman zaman şebeke arayarakta enerji sarf etmekte. Buna rağmen 6-7 saat arası ekran süresi alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

Video çekimlerinde 1080p30fps /1080p60fps ve 4k çekimlerinde ois her zaman devredeysen, ois+eis sadece 1080p30fps çekiminde var, öğrendiğim kadarıyla.

Ayrıca Pro kullanıcılarından rica etsek, birisi ön yüklü olan gelen translator uygulamasını apk olarak paylaşabilir mi lütfen?
    Uygulamayı apk olarak çıkarabilmek için;

Bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

Hocam,

Google playdaki Microsoft Translator uygulaması ile aynı. Extra bir özelliğini göremedim ben. Playden microsoft translator indirebilirsiniz.

• frost35 kullanıcısına yanıt
    Aslında değil :) Microsof'tun Huawei ai için geliştirdiği bazı ekstra özellikler barındırıyor yüklü olanda.
    Sürüm vb aynı olabilir ama bildiğim kadarıyla uygulama açılışında " Huawei Optimised " gibi bir motto bile var, yanlış mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 26 Ocak 2018; 15:51:41 >
  • Lomax. kullanıcısına yanıt
    Evet uygulama açlışında kısacık bir huawei logosu görünüyor altta. Ama farkları nelerdir bulamadım ben. Resim çekiyorum, resimdeki ingilizce yazıyı internetsiz Türkçeye çeviriyor ama önce offline olarak Türkçe indirmek lazım. Uygulama sadece ingilizce offline yüklü olarak geliyor.
  • * This means that even when you’re not connected to the Internet, offline translation quality using the Translator app on Huawei’s Mate 10 is closer to human translation than offline translations have ever been.

* This new technology also saves space: The language packs for Huawei Mate 10 are 50 percent smaller than current Translator packs, leaving more space for your travel memories.

* The new Mate 10 exclusive neural translation packs are available for the following languages: Arabic, Chinese, English, French, German, Italian, Japanese, Korean, Portuguese, Russian, Spanish, and Thai.

https://blogs.msdn.microsoft.com/translation/2017/10/19/microsoft-huawei-nmt-ondevice/

Bakmak isterseniz.

• Lomax. kullanıcısına yanıt
    Malesefki Türkçemiz yine yok. Belki ilerleyen zamanlarda eklerler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frost35

quote:

hocam bir arkadaş yazabilirmi sabah kaçta şarjdan alıp neler yapıp aksam kaçta şarja taktıgını lütfen...

Hocam,

Cihazı sabah 7 de şarjdan alıyorum. Gün içerisinde 1 saat ortalama tel görüşmesi, whatsapp, sosyal medya, ara sıra fotoğraf çekme, Saat 8 de evde oluyorum akşamları youtube video izleme, whatsapp üzerinde görüşmeler, asphalt vb oyunlar falan filan derken gece 1 e doğru genelde % 12 - 15 arası şarj ile takıp yatıyorum.

Not: Yurtdışında çalışıyorum ve bulunduğum konumda gsm şebekesi sinyalleri çok zayıf bazende yok. Telefon zaman zaman şebeke arayarakta enerji sarf etmekte. Buna rağmen 6-7 saat arası ekran süresi alıyorum.

hocam öncelikle cevabınız için teşekkürler anladığım kadarıyla gerçekten yoğun kullanıyorsunuz ip 8 plus ile huawei mate 10 pro arasında kaldım sarj ve foto önemli benim için tabi whatsapp ve ınstayıda yogun kullanıyorum peki sizi telefonda rahatsız eden herhangi birşey varmı ve en memnun kaldığınız yönleri nelerdir...

• kutlay1 kullanıcısına yanıt
    Hocam,

Benim içinde telefonda öncelik şarj ve kameradır. Bu cihazın kamerası gerçekten iyi, ki DxOmark sitesinde iphone x ile birlikte ikincilik koltuğunu paylaşıyorlar. Şarj durumu inanın TR de olsam 1,5 gün rahat çıkarır gibi geliyor. Cihazda beni rahatsız eden bir durum yok kullandıkça aşık oluyorsunuz, daha çok kurcalamak istiyorsunuz. Birde ekran kasa oranı Iphone 8 plusa göre çok fazla fark var. Sadece ekran kasa oranından örnek veriyorum size Mate 10 Pro da body ratio %81, iphone 8 Plusta %67,4 . Ben size bu cihazı öneririm, pişman olmaz ve zevkle kullanırsınız. Tabiki karar yinede sizindir.
  • ilk ve son göz ağrım 4,5 yıllık bir Iphone5, kullanıcısı olarak artık değiştirme zamanı geldi.

IphoneX çok pahalı, ayrıca cihazla alakalı dayanıklılık ve uyum ile ilgili çeşitli haberler var, soğudum.

Iphone8'e para verilmez, çünkü yerine 7 alınır durumda, 7'yi de aldığınızda 2 sene sonra alacağınız otomatik IOS güncellemesi ile cihaz çöpe gidecek, IOS'ta gelen güncellemeler ardından bir süre sonra cihazların yavaşladığını düşünüyorum.

Mate10'u bekliyordum, fiyat/performans olarak amiral gemileri arasında en iyi telefon olarak gözlemliyorum. En azından testler ve rakamlar da bunu destekler nitelikte..

Ancak burada 13 sayfa içinde okuduğum bazı yorumlar beni bu cihazdan soğuttu, daha doğrusu android'le alakalı uzun süre çözüm arayacağım sorunlar yaşayabileceğimi düşündürttü.

Yani ben cihazla ilgili "bildirim gelmiyor, telefonu eline almadan açamazsın, video çekerken düzeltilmesi gereken yazılımsal sorunlar var" gibi şeyler okudum burada, IOS'ta hiç böyle şeyler yok.

Fiyat olarak arada 2000 lira civarı bir fark var, çok fazla ancak burayı da okuyunca kullanıcıların memnun olmadığı bir telefonmuş gibi hissettim.

Oysa ki, internetteki inceleme videoları , özellikle yerli inceleme videolarında bu telefonla ilgili çok "öven" açıklamalar ve testler var. gerçekte negatif yorum alan, belirli site videolarında da "harika/yılın telefonu" gibi söylevler görünce açıkçası videoların Huawei TR tarafından desteklenip ve yönlendirilip yaptırıldığı hissiyatı oluşuyor.

bana burası her zaman iyi referans verir, bu cihaz alınır mı alınmaz mı, IOS'tan sonra ne yaşarım, bilgi verebilirseniz süper olur.

Teşekkürler forum sakinleri..

• Ben bu zamana kadar whatsapp bildirim sorunu yaşamadım. 127 nolu sürümü kullanıyorum.

Herşeyinden memnunum. tek sorunum kilit ekranında bildirim genişletilememesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

Ben bu zamana kadar whatsapp bildirim sorunu yaşamadım. 127 nolu sürümü kullanıyorum.

Herşeyinden memnunum. tek sorunum kilit ekranında bildirim genişletilememesi.

Bu tespite katılıyorum ilaveten çift tıklama ile ekran açma ve always on displayın biraz daha geliştirilmesi gerekiyor

Bazı arkadaşlar katılmasada fotoğraf detayları iyi değil detaylarında iyileştirmesi gerekiyor özellikle geniş alan çekimlerinde daha iyi belli oluyor
    Bazen telefonda facebook yada başka bir programda video felan oynarken akranı kapatıp bir süre sonra parmak izi ile açmaya çalışınca açılmıyor ekran gelmiyor güç tuşuna basıp tekrar parmak izi okutunca düzeliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altiparmak1982 -- 26 Ocak 2018; 19:22:37 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.