Şimdi Ara

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.740
Cevap
151
Favori
932.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: altiparmak1982

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

Ben bu zamana kadar whatsapp bildirim sorunu yaşamadım. 127 nolu sürümü kullanıyorum.

Herşeyinden memnunum. tek sorunum kilit ekranında bildirim genişletilememesi.

Bu tespite katılıyorum ilaveten çift tıklama ile ekran açma ve always on displayın biraz daha geliştirilmesi gerekiyor

Bazı arkadaşlar katılmasada fotoğraf detayları iyi değil detaylarında iyileştirmesi gerekiyor özellikle geniş alan çekimlerinde daha iyi belli oluyor
    Bazen telefonda facebook yada başka bir programda video felan oynarken akranı kapatıp bir süre sonra parmak izi ile açmaya çalışınca açılmıyor ekran gelmiyor güç tuşuna basıp tekrar parmak izi okutunca düzeliyor

Matem 10 proda çift tıklama varmı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kutlay1 kullanıcısına yanıt
    Mate 10 Pro da çift tıklama yok malesef. Umarım güncelleme ile gelir
  • Arkadaşlar 03.01.2018de aldıgım üründe hoparlörden cızırtı gelmesi gibi bir sorunla karşılaştım. Bariz bir cızırdama sorunu ile servise gönderdim. Servis konusunda inanılmaz iyi çalışıyorlar gittiği gün arıza tespit yapıldı cihazın değişimine karar verildi. Fakat telefon ellerinde olmadığı için ücret iadesi yapılacak 4.400 gibi bir rakam rucu edildi. Buraya kadar huawei ye tesekkür ederim. Fakat asıl sorun burada baslıyor 2 hafta gibi bir sürede telefonun tabiri caiz ise içinden geçtim
    Etkileyen noktaları:
    *Gün içerisinde full+full kullanımda aksam ancak %50 şarja indirebiliyordum
    *kirin işlemcisi inanılmaz hızlıydı
    *hemen her firmanın telefonunu kullandım ama bunun kadar hızlı işlemciye rastlamamıstım *hiç bir an donma yasamadan 10larca programı çalıştırıyordu.
    *Kamera konusunda monokrom kamera cok muazzam işler cıkarıyordu
    *Ekran görüntüsü alma uzun ekran görüntüsü alma ekran videosu alma gibi özellikleri çok iyiydi muadili olmayan bir konu
    Gelelim kötü noktalara
    *Huawei ne kadar kabul etmesede optimize edilmemiş bir işletim sistemi mevcuttu 19/8 ekran oranına uyumlanmayan bir çok şeye rastladım
    *En uyumlu olması gereken sosyal medya programları bile bazen kendini kapatıveriyordu.
    *Telefonu elimize almadan uyandıramıyorduk.
    *Kameranın oto düzenleme özellikleri hos degildi çok iyi bir kamera tamam ama her ışıkta kendimiz optimize edecek kadar bilemeyebiliyoruz.
    *Pazarda yeni parlayan bir firma olması bazı eksiklikleri getirmiş durumda.
    *Herkesin basına gelmeyecek olması gerçeği ile birlikte daha bir çok kronik ekran sorunu mevcut
    *Amoled ekran gerekli tadı verimiyordu.

Bu nedenlerden ötürü param geldiğinde huaweiden kaçarak uzaklaşıcam ve malesef pazarda rakibi olmayan note 8 e geçecegim.
    Bir hueawei maceramız böyle hüzünle sonuclandı ama telefonumu cok sevdiğim bir gerçekti.

• Evet arkadaşlar iphone 8 plus almak için gitmişken Huawei mate 10 pro aldım inşallah yanlış bir karar vermemişimdir şimdi telefonla oynamaya başladım izlenimlerimi yakında aktarırım...
  • kutlay1 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullan hocam, hoş geldin aramıza.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frost35

Hayırlı olsun güle güle kullan hocam, hoş geldin aramıza.

eyvallah hocam teşekkür ederim hoşbuldum....
  • Şöyle bir ekran fotosu atalım da dursun kenarda. Ekran fotolarını paylaşır mısınız sizde arkadaşlar.

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★
  • Bu da benden olsun.
  • Ben de aranıza mate 10 alarak katıldım mükemmel bir cihaz gercekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-satilik-huawei-tr-garantili-mate-9-64-gb-satilik-523333013/detay/

mate 9 cihazımı 10 pro almak için satıyorum.

128 gb mate 10 pro 3000tl gibi bir ilan buldum, sıfır yurtdışı cihazı. 4+4 ay kullanabilirim fakat imei attırmak istesem istanbulda nerede ilgilenirler, ücreti ne olur? fiyat nasıl?

birde ben mavi renk alacağım fakat kılıfsız kullanmayacağım,

aliexpress.com
    US $4.79 |Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de Huawei Mate 10 Lite için Pro Muxma 360 Tam Vücut Koruma Kılıfları Huawei Nova 2i Sert Plastik Mat telefon Kapakları AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/MUXMA-sFor-Huawei-Mate-10-Pro-Lite-Durumda-360-Tam-V-cut-koruma-Telefonu-K-l/32845962408.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.292.q4VhMx

aliexpress.com
    US $0.98 37% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Takılır Kılıflar'de GerTong Kılıf Için Huawei Mate 10 Lite 20 P20 Pro P30 Pro P10 P9 Lite P8 Lite Için 2017 Kapak onur 9 8 7X 8X Nova 3 3i Y9 10 Kılıf AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/GerTong-Durumda-Huawei-Mate-I-in-10-Lite-10-Pro-P10-P9-Lite-mini-P8-Lite/32845858859.html?spm=a2g0s.13010208.99999999.269.q4VhMx

bu iki kılıfı sipariş edeceğim, ama telefon mavi iken siyah kılıf güzel durur mu

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 27 Ocak 2018; 21:59:0 >
  • Merhaba arkadaşlar bende 8 senelik iphone kullanımına geçen hafta itibari ile mate 10 pro ile son vermiş bulunmaktayım. Genel anlamda iosdan androide geçiş konusunda farklılıklar yaşadım, bazı alışılmış durumları androidde bulamama sorunsalı. Aslında iphone 10 geçmeyi planlıyprdum fakat günümüzde hiç bir telefonun 6000 7000tl olmanası gerektiğine inandığımdan mate 10 pro da karar kıldım. Yaklaşık 1 haftalık kullanımın ardından bazı eksijleri yada bulanadığım özellijleri ve kendi değerlendirmemi burdan paylaşnak istedim.

*Öncelikle telefon donanımsal olarak size hiçbirşeyi eksik hissettirniyor. Gayet seri ve akıcı.

*Fotoğtaf konusunda gerçekten piyasadaki en iyi kameralardan birine sahip. Monochrom fotopraflar çok etjikeyici sonuclar vetebiliyor. Renkli fotoğraflarda bazen renklerde abartı olabiliyor. Turuncu bir kazak kırmızıya kaçabiliyor. Bu ayarlardanda kaynaklanıyor olabilir. Kurcalamaya devam edicem.

*batarya çok övülüyor en büyük farklılıklardan biri olarak lanse ediliyor ancak ben bu farkı pek hissedemedim. Forumda bir arkadaş da bhsetmiş geceden sabaha, boşta iken %8 oranında azalma oluyor. Oyun oynamam, sadece instagram ve fazla olmamak şartıyla whattsapp ve webde gezinme ile akşam 8 de % 20 bataryam kalıyordu ilk 3 günde. Belki beklentilerim yükseldi okuduklarımla bilemiyorum. Fakat ilk 3 günden sonra sanki telefona bişe oldu batarya bu kullanımla 1.5 günlere kadar yetti. Ama gecexen sabah olayı hala var. Gece %100de iken sabah kalkınca %92 ile kalkmaya devam.

*bildirimler konusuna gelince always on çok yetersiz. Whatsapp bildirimlerini göstermiyor. Normal sms i gösteriyor bir normal mesaj ve bir sms geldiğinde 2 sms varmış gibi gösteriyor. Led ışık koyulmuş. Ama sadece whatsapp da renk ayarlanabiliyor. Oda düzgün çalışmıyor.

*bir uygulama ile ilgili bildirim olunca örn. Whatsapp da uygulama ikonunun yanına nokta şeklinde simge oluyor fakat kaçtane bildirim olduğu konusunda sayısal bir bildrim yok. Yine forumda bununla ilgili bir paylaşım var bildirim yöntemini sayı yaparsak sadece üstte durum cubuğunda uygulama simgesi yerine bildirim alan uygulamalrın sayısı çıkıyor.

*Arayıpda bulamdığım şeylere gelirsek, iosda ekranı üstten indirdiğimizde borsa hatırlatmalar hava durumu gibi widget ları ekleyebiliyoduk. Androidde bunu bulamadım. Eğer bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.

Birde whatsappdan gelen fotoları kaydedemiyorum. Şaka gibi ama yapamıyorum. Atladığım bir şeymi var. Anlamadım.

• Buda benden olsun o vakit. 128 mocco

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w00t. -- 28 Ocak 2018; 0:11:40 >
  • Bataryası geceden sabaha düşenler
    1 sinyal seviyelerini kontrol etsinler
    2 Wifi sürekli açıksa modeme olan uzaklığa baksınlar
    3 Arkaplanda gps çalıştıran programları force close yapsınlar birde ayarlarda gps'i battery saver'a alsınlar

Pil aslında söylendiği kadar kuvvetli değil ama huawei çok dehşet yazılımsal regülasyon yapıyor. %8 düşüyorsa ciddi sıkıntı vardır.
  • Geceden sabaha bende de %2-3 lük bir düşüş oluyor en fazla. 12-7 (arası)
    Batarya konusunda bugüne kadar kullandığım en iyi telefon. Şöyle ki yıllarca iphone kullandım, kendileri şöyle bir politika izliyor. %100 den %99 a düşmesi saatler sürüyor bekleme modunda 13-14 saat sonra bile %100 olarak bulabilirsiniz telefonu. Ama ya sonrası? Kesinlikle su gibi gidiyor.

Bu telefon her yüzdelik kısmını aynı şekilde ve dolu dolu kullanmamıza olanak sağlıyor. Ben hayatımda 8,5-9 saat ekran kullanımı görmedim bu telefon haricinde ve bunu hiçbir iphone da göremezsin. En son sattığıım iphone 7 1 senelik olmuştu ve 5 saat kullanımı anca görebiliyordum. (İphonedaki kullanım ekran süresi değildir, arka planda dinlediğin müzik bile buna dahil edilir, karıştırmayalım)

Şu telefona AOD koysalardı yada en azından çift tıkla uyandırma veya kaldırınca uyanma gibi bi özellik koysalardı tadından yenmezdi o zaman. Umarım ilerde güncellemeler ile gelir. Hatta bi umut Firmware Finder diye bi uygulama var markette huaweiler için. Onu kurup uzun uğraşlar sonucu 8.0.0.129 sürümünü yükledim telefona belki gelir mi diye.Ama malesef. yalnız şunu farkettim, Wifi daha stabil çalışıyor 129 sürümü ile. Çektiği halde zar zor nete girebildiğim bi yer var evde. Aynı yerde şimdi seri şekilde surf yapabiliyorum. Artık kurcaladıkça öğrendikçe sizlerde burada paylaşmaya devam ederim.

• Ekranda yanma oldu navigasyon tuşlarında ve parmak okuyucunun çevresi renk atti cihazi 5 aralikta aldim garantiye versem sonuç ne olur?

• Hocam,

Ana ekranda kullanmis olduğunuz pixel 2 widget hangi uygulama ile yaptiniz. Bende de var fakat zaman zaman hava durumunu guncellemiyor.

Sizin kullandiginiz widget adini ogrenebilir miyim ?

• frost35 kullanıcısına yanıt
    Action Launcher kullanıyorum ücretli sürümünde kurduğunda orada oluyor zaten. Kendi wigdeti sanırım ben özellikle bir şey yapmadım.
  • Teşekürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Expertiest

Ekranda yanma oldu navigasyon tuşlarında ve parmak okuyucunun çevresi renk atti cihazi 5 aralikta aldim garantiye versem sonuç ne olur?

Böyle şeyler okumak üzüyor insanı.. Bu soruya sağlıklı bi cevap veren çıkmayacaktır. Telefon henüz yeni sayılır o yüzden servise gidipte sonuçlanan çok az kişi vardır. Ama hoparlör cızırtısı yüzünden servise verip değişim çıktığını, ellerinde olmadığı içinde para iadesi yaptıklarını okumuştum burada.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.