Şimdi Ara

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.740
Cevap
151
Favori
932.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sonunda bende cibazımı aldım iphone den sonra huaweici oldum ara yüzü hızı ve bataryasıyla harika bir telefon yapmışlar benim alma sebebim 1 batarya 2 fotoğraf ışığı aldığı yerlerde manzara fotoğraflarını harika çekiyor ama malesef selfi kamerası ve portre modu benim için hayal kırıklığj yarattı hele ön kamera beyazlatıp pudralı gerçeğe uzak fotolar çekince uyuz oluyorum bende cıtayı çok yukar da tutanlardanım sanır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Volkan Manavyoutube
    Galaxy Note 8 ve Huawei Mate 10 Pro Kamera Karşılaştırma
    https://www.youtube.com/watch?v=dgK8WyD8_Ag

arkadaşlar karşılaştırma hakkında ne düşünüyorsunuz?
    mate 10 proda adamın yüzüne nur inmiş gibi.

• Ön kamera ilk başta benim için de hayal kırıklığı olmuştu. Bu mu o kadar övdükleri kamera dedim. Ön kamerada Mükemmel Selfie denen bir ayar var. Oradan ışığı güzelleştirme vs vs gibi ayarları bir sefere mahsus yapıyorsunuz. Sonra çektiğiniz selfilerin çok daha iyi olduğunu göreceksiniz. İkinci husus ön kameradaki sanatsal flu efekti ekranda gösterirken dağı taşı hatta bazen yüzünüzün yarısını flu yapıyor ama çektikten sonra olması gerektiği gibi oluyor resim. Ben şu an ön kameradan memnunum. Kesinlikle Nur inmiş gibi fotoğraflar çekmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aprincurr

Evet sonunda bende cibazımı aldım iphone den sonra huaweici oldum ara yüzü hızı ve bataryasıyla harika bir telefon yapmışlar benim alma sebebim 1 batarya 2 fotoğraf ışığı aldığı yerlerde manzara fotoğraflarını harika çekiyor ama malesef selfi kamerası ve portre modu benim için hayal kırıklığj yarattı hele ön kamera beyazlatıp pudralı gerçeğe uzak fotolar çekince uyuz oluyorum bende cıtayı çok yukar da tutanlardanım sanır

Dostum ilk başta bende çok memnun olmadım on kameradan ama şimdi gayet güzel çekiyor ....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutlay1 kullanıcısına yanıt
    Yapay zeka dedikleri bu olsa gerek. Belki de alışkanlıklarımıza göre ayarlıyor sonradan

• Kesinlikle ilk basta normal altı cekıyordu bu eksiklik vardı sanki ama bugün 3.gunum telle ve harika cekiyor on kamerada yapay zekanın etkisi olsa gerek...

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlglc

Ön kamera ilk başta benim için de hayal kırıklığı olmuştu. Bu mu o kadar övdükleri kamera dedim. Ön kamerada Mükemmel Selfie denen bir ayar var. Oradan ışığı güzelleştirme vs vs gibi ayarları bir sefere mahsus yapıyorsunuz. Sonra çektiğiniz selfilerin çok daha iyi olduğunu göreceksiniz. İkinci husus ön kameradaki sanatsal flu efekti ekranda gösterirken dağı taşı hatta bazen yüzünüzün yarısını flu yapıyor ama çektikten sonra olması gerektiği gibi oluyor resim. Ben şu an ön kameradan memnunum. Kesinlikle Nur inmiş gibi fotoğraflar çekmiyor.

peki videodaki ses kalitesi, aslında mate 10 pro kötü değil, note8 çok iyi olduğu için kötü geliyor :)
  • Sorunun cevabını kendin vermişsin.

• kutlay1 kullanıcısına yanıt
    Haklısın biraz daha deneyimlemek lazım umarım dediğin gibi olur dostum

• Baklım yani bu kadar iyi cihaz yapmışlar kötü olmasını aklım almıyor ztn bekleyip görecez ben fotoğraf makinamı pek kullanmadığım için sattım bu cihazı aldım telefonla daha fazla fotoğraf çekiyorum diye,

• Şimdi de şöyle bir olayla karşılaştım arkadaşlar fotoğrafta pro moduna alınca ekran yanıp sönüyor titreme yapıyor 2 tane aldık kız arkadaşıma da almıştım onda sorun yok benim cihaz da var bu durumu yaşayan oldu mu sadece bende mi oldu aceba

• quote:

Şimdi de şöyle bir olayla karşılaştım arkadaşlar fotoğrafta pro moduna alınca ekran yanıp sönüyor titreme yapıyor 2 tane aldık kız arkadaşıma da almıştım onda sorun yok benim cihaz da var bu durumu yaşayan oldu mu sadece bende mi oldu aceba

dostum şimdi sen söylediğin için pro moduna geçtim 2-3 defa herhangi bir titreme veya başka bir sorun yok kapatıp açalım öyle bir deneyin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutlay1

quote:

Şimdi de şöyle bir olayla karşılaştım arkadaşlar fotoğrafta pro moduna alınca ekran yanıp sönüyor titreme yapıyor 2 tane aldık kız arkadaşıma da almıştım onda sorun yok benim cihaz da var bu durumu yaşayan oldu mu sadece bende mi oldu aceba

dostum şimdi sen söylediğin için pro moduna geçtim 2-3 defa herhangi bir titreme veya başka bir sorun yok kapatıp açalım öyle bir deneyin...

Shutter speed yani oradaki S ile oyna bakalım ne olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlglc

quote:

Orijinalden alıntı: kutlay1

quote:

Shutter speed yani oradaki S ile oyna bakalım ne olacak.

1/100 den auto ya kadar bir dalgalanma var ama cektıgınızde normal cekıyorarkadaşlar nacizane bilgimle söylüyorum shutter ayarlamaları normalde hareketli nesneleri çekmek içindir mesela havada çiçeğe yaklaşan bir arıyı çekmek için gereklidir buda ekran yenilemeyi gerektiriyor olabilir sonuçta çektiğiniz resim nasıl bence ona bakmak lazım....

• Yaklaşık iki aydır mate 10 pro kullanıcısıyım.Tek sıkıntım bildirim geldiğinde ekranı otomatik acmıyor.
    Ayarlarında da yok.Bildirim geldiğinde otomatik ısıgının acılıp kilit ekranında görünmesini nasıl saglarız?
    Bilen var mıdır?
  • Arkadaşlar 2012 model macbook pro ile telefonumu baglamak için type-c to hdmı dönüştürücü kablo tavsiye edebilirmisiniz fiyatlara bakıyorum 50 ile 200 arası gidiyor kullanan varmı hiç acaba varsa kullandığınız kablo nedir....
  • Ayarlar - Uygulamalar ve bildirimler - Bildirimler ve durum çubuğu - Bildirimler ekranı açar

Aradığınız ayar bu sanırım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drgray

Kullananlardan video performansı yorumu alabilirmiyiz? Tamam fotoğraf süper ama video kötü denilip duruyor. Internette ois'in iyi ve kötü olduğuna dair birçok farklı video gördüm. Sizin video performansı fikriniz nedir?

Aynen, yeni güncelleme ile değişiklik var mı? Tek kafamda takılan konu bu maalesef. Örnek video var mı acaba?
  • Bana gelen bütün bildirimler ekranı uyandırıyor.

Ayarlar>Uygulamar ve Bildirimler>Bildirimler ve Durum Çubuğu> Oradaki Bildirimler ekranı açar menüsünü aktif et.

Sonra

Ayarlar>Uygulamar ve Bildirimler>Bildirim Yönetimi>Sağ üstteki 3 nokta>Kilit ekranı bildirimleri>Tüm bildirimleri görüntüle.

Hatta istersen Bildirim Yönetiminde tek tek uyuglamaların hangilerinin içerğinin gösterileceğini, hangilerin gizleneceğini secebilirsin. Huawei şaşırtıcı şekilde o kadar abartmış ki bildirim yönetimini; Whatsappta milyon tane kombinasyon yapabiliyosun. Mesela Normal mesajların bildirimi gelsin ama içeriği gizlensin. Grup mesajlarının bildirimi hiç gelmesin veya gelsin ve içeriği görüntülensin gibi bir çok şey yapabiliyorsunuz. Nasıl oluyorsa ayarlarında yok diyorsunuz anlamıyorum

• Temalardan bir şey indiremeyen bir tek ben mi varım? :)
    Hangi temayı indirmek istesem " 404 not found " hatası alıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.