Şimdi Ara

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.745
Cevap
151
Favori
935.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone 8 plus almak amacıyla gitmiştim ancak çok büyük cihaz ama ekran 5.5 inç mate 10 pro 6 inç ve daha ele oturur bir cihaz yakışıklı bir telefon neyse aldım saat 14.00 tü %54 saat 02.30 şarjı bitti aldigimdan bu saate kadar elimden düşmedi bence batarya muhteşem s8 den sonra ilaç gibi geldi,parmak izi okuma süper anında açıyor ,cihaz gayet seri ve hızlı 125 sürümündeyim yaz arkadaş kafamda olmasını istediğim her özellik var birde kablosuz şarj olsaymis tadına doyulmaz bir cihaz olurdu gerçi şimdiden çok beğendim forumda maşallah hareketlenmeye başlamış adamların kılıfını ve ekran koruyucusunu düşünmeleri bile yeterli bence ilerde kullandıkça artilarini ve eksiklerini konuşuruz ama şimdilik ismi gibi on numara bence saygılar....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.

Sanırım bildirim çubuğuna widget eklemek istiyorsunuz. Bunun için “Snap Swipe Drawer” isiml programı kullanabilirsiniz. Google’da aratın, APK dosyasını bulursunuz. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cift sim kartli modelin daha ucuza satilmasinin nedeni nedir?

İslemci, ram, hafiza ayni gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutlay1

Arkadaşlar iPhone 8 plus almak amacıyla gitmiştim ancak çok büyük cihaz ama ekran 5.5 inç mate 10 pro 6 inç ve daha ele oturur bir cihaz yakışıklı bir telefon neyse aldım saat 14.00 tü %54 saat 02.30 şarjı bitti aldigimdan bu saate kadar elimden düşmedi bence batarya muhteşem s8 den sonra ilaç gibi geldi,parmak izi okuma süper anında açıyor ,cihaz gayet seri ve hızlı 125 sürümündeyim yaz arkadaş kafamda olmasını istediğim her özellik var birde kablosuz şarj olsaymis tadına doyulmaz bir cihaz olurdu gerçi şimdiden çok beğendim forumda maşallah hareketlenmeye başlamış adamların kılıfını ve ekran koruyucusunu düşünmeleri bile yeterli bence ilerde kullandıkça artilarini ve eksiklerini konuşuruz ama şimdilik ismi gibi on numara bence saygılar....

S8 Plus ve Mate 10 pro arasında kaldım.Şarj kullanıma göre değişen bir şey ama telefon değiştirince sizde şarj süresi çok uzadı mı ne kadar değişiklik hissettiniz ?

• - Kilit ekranında uygulamaların bildirimlerini alabilmek ve arka planda kapatılmalarını engellemek için;
    * Uygulamalar ve bildirimler - bildirim yönetimi - 3 nokta - kilit ekranı bildirimleri - tüm bildirimleri görüntüle
    * Pil - başlat - uygulamayı seçip her üç seçeneğe de ona vermek
    Bunların dışında yapmamız gereken bir ayar var mıydı?

- Privatespace kullanıp buraya uygulama kuran arkadaşlar, bu uygulamalar için de bildirim alabiliyorlar mı? Bu alan için ayrıca yapılması gereken bir ayar var mı?

- Bir de uygulama gizlemek isteyen arkadaşlar için; emui 8 ile daha önce olan bu özellik yazılımsal kapatılmış, Firmware Finder'ın ekibinin EMUI Tweaker diye bir uygulaması var, buradan tekrar geri açabilirsiniz. İlgili ayarı (hidden application menu) yaptıktan sonra telefonu yeniden başlatmayı unutmayın.
    play.google.com
    Tweaker for Huawei - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.teammt.gmanrainy.emuitweaker&hl=tr

Belki işine yarayan olur.

• Herkese merhaabaa arkadaşlar ,

Firmware Finder üzerinden BLA-L029 8.0.0 (C432) B128 i indirebilirsiniz. Ben bugün indirdim kurdum cihaz da az da olsa hız konusunda farklılık var.
  • regasoft kullanıcısına yanıt
    Benim cihazım BLA- L09 8.0.0 125 (432). Firmware finder ile B128'i yüklemek istediğimde download tamamlandıktan sonra kuruluma geçerken hata veriyor. Siz farklı bir şey mi yapıyor sunuz?

• 129 sürümü de onaylanmış görünüyor, deneyen oldu mu? işin ilginci 129 sürümü 128 den daha önce çıkmış görünüyor.
  • mutinbey kullanıcısına yanıt
    Bende 129 yüklü. Firmware finder uygulamasına girin. Orada buldupu firmware dosyalarına tek tek girip, check firmware access tıklayın. Not approved diyorsa güncellemeyi indirse bile kurulumda hata alırsınız. Not approved gibi bi ibare yoksa o güncellemeyi indirebilir ve kurabilirsiniz

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★

• mutinbey kullanıcısına yanıt
    indirmeden önce check firmware access tıklayıp daha sonra with imei diyorum eğer indirilebilir durumdaysa çıkan yazıdan anlarsın indirip kuruyosun
  • Çok ilginç benim telefonumda sizinki ile aynı (432) bendeki sürüm 125 ve firmware finder ile karşıma çıkan tüm sürümler için tek tek kontrol ediyorum (Not Approved) çıkıyor.. anlamak zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutinbey

Çok ilginç benim telefonumda sizinki ile aynı (432) bendeki sürüm 125 ve firmware finder ile karşıma çıkan tüm sürümler için tek tek kontrol ediyorum (Not Approved) çıkıyor.. anlamak zor.

cihazınız yurt içi mi ? aynısı bende de mevcut.
  • oski_58 kullanıcısına yanıt
    Evet yurtiçi huawei Türkiye garantili

• Aslında güncelleme için acele etmemin en önemli sebebi her şeyi ile çok memnun olduğum cihazda ufak tefek problemler var. Burada hiç kimse dile getirmediği için benim cihazın ve sürüme dir diye düşünüyorum:

Cihazın kendi programının dışında e-mail programı kullandığımda zaman zaman maillerinizi içeriğini görünrüleyemiyor... Aynı şekilde Facebook dışında ikinci bir program kullandığımda zaman zaman içeriği görüntüleyemiyor.. Yine bunndle tarzı haber programları bazen içeriği çekemiyor..

Bu genel olarak harici program kullanıldığında webden içeriğin alınması engelleniyor diye düşünüyorum.. telefonun yerleşik programlarının dışında hiç birisi ile gerçekleştiriyorum.

Şu an kadar benzer problemleri dile getiren olmadığı için sorunu daha çok kendi telefonumda kurulan programlarda arıyorum. Yine de benzer problemleri yaşayan olduysa paylaşırsa sevinirim

• quote:

Aslında güncelleme için acele etmemin en önemli sebebi her şeyi ile çok memnun olduğum cihazda ufak tefek problemler var. Burada hiç kimse dile getirmediği için benim cihazın ve sürüme dir diye düşünüyorum:

Cihazın kendi programının dışında e-mail programı kullandığımda zaman zaman maillerinizi içeriğini görünrüleyemiyor... Aynı şekilde Facebook dışında ikinci bir program kullandığımda zaman zaman içeriği görüntüleyemiyor.. Yine bunndle tarzı haber programları bazen içeriği çekemiyor..

Bu genel olarak harici program kullanıldığında webden içeriğin alınması engelleniyor diye düşünüyorum.. telefonun yerleşik programlarının dışında hiç birisi ile gerçekleştiriyorum.

Şu an kadar benzer problemleri dile getiren olmadığı için sorunu daha çok kendi telefonumda kurulan programlarda arıyorum. Yine de benzer problemleri yaşayan olduysa paylaşırsa sevinirim

Typeapp mail ve bundle da bahsettiğiniz sorunları yaşıyorum zaman zaman. Sürekli değil ama. Kendi mail programı iyi aslında ama gelen maillerdeki imzaları bile ek gibi gösteriyor saçma sapan onlarca ek oluyor mailde. sinir oldum o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w00t. -- 28 Ocak 2018; 22:8:24 >

• Arkadaşlar merhaba birçok telefon incelemesi vs. baktım inceledim. Ancak her zaman en iyi yorumu öneriyi kullanıcılar yapar mate 10 pro kullanımı kamerası İphone X'e göre sizce ne kadar altta ben pek bir fark göremedim incelemelerde. Aklımda en çok soru işareti oluşturan bir diğer telefon ise Oneplus 5+.

Kamera sabitleyici,su geçirmeme özelliği olmaması,Tr garantisi olmaması her ne kadar midemi bulandırsa da Faceid olması ve cihazın süper hızlı olması albenisi çokça arttırıyor.
    Evet önerilerinizi deneyimlerinizi diğer üst klasmandaki telefonlara göre paylaşırsanız çok memnun olurum.İyi forumlar ...
  • Kullananlardan video performansı yorumu alabilirmiyiz? Tamam fotoğraf süper ama video kötü denilip duruyor. Internette ois'in iyi ve kötü olduğuna dair birçok farklı video gördüm. Sizin video performansı fikriniz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlglc

quote:

Aslında güncelleme için acele etmemin en önemli sebebi her şeyi ile çok memnun olduğum cihazda ufak tefek problemler var. Burada hiç kimse dile getirmediği için benim cihazın ve sürüme dir diye düşünüyorum:

Typeapp mail ve bundle da bahsettiğiniz sorunları yaşıyorum zaman zaman. Sürekli değil ama. Kendi mail programı iyi aslında ama gelen maillerdeki imzaları bile ek gibi gösteriyor saçma sapan onlarca ek oluyor mailde. sinir oldum o yüzden

Çok teşekkür ederim böylece sorunun benim telefonumdan kaynaklanmadığını yazılım problemi olduğu anlaşılıyor:

1- type app kullanıyorum ancak benzer uygulamalardan: mymail-solmail-aquamail.... hepsinde aynı sorun sürekli değil ama ara sıra webden mail içeriğini alamıyorlar.

2- bunndle haber başlıklarını gösteriyor tıkladığınızda içeriğini çekemiyor bu problemde ara sıra oluyor..

3- Facebook yerine kullandığım reklamsız programlarda friendly-simple pro-slim social... Facebook içeriğini alamıyor. Ama sürekli değil istikrarsız davranıyor.

• BlackShazam B kullanıcısına yanıt
    Dostum öncelikle s9 ve s9 plus çıkacak çok yakında eger Samsung düşünüyorsan bekle bence ama s8 plusmi mate 10 pro mu dersen sadece batarya bile yeter derim bende s8 vardı hiç ama hiç memnun değildim bataryadan dün ve bugün elimden düşünmedim teli hiç foto çektim sürekli oynadım anlayacağın daha 10 dakka önce şarja taktım bir telden neler beklediğini söylersen var yada yok derim daha faydalı olur zannimca....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kutlay1 kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkür ederim iki telefon arasında kalmıştım bugün iyice bir araştırma yaptım ama şarj konusu videolara göre değişiyordu yanıtın buna ilaç gibi geldi. Hız konusunda huawei çok iyi kameralarında fark yok gibi şarj olarak ta huawei üstün sanırım ileride aranıza ben de mavi renk ile katılabilirim
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.