Şimdi Ara

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.740
Cevap
151
Favori
932.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kmlglc

Bana gelen bütün bildirimler ekranı uyandırıyor.

Ayarlar>Uygulamar ve Bildirimler>Bildirimler ve Durum Çubuğu> Oradaki Bildirimler ekranı açar menüsünü aktif et.

Sonra

Ayarlar>Uygulamar ve Bildirimler>Bildirim Yönetimi>Sağ üstteki 3 nokta>Kilit ekranı bildirimleri>Tüm bildirimleri görüntüle.

Hatta istersen Bildirim Yönetiminde tek tek uyuglamaların hangilerinin içerğinin gösterileceğini, hangilerin gizleneceğini secebilirsin. Huawei şaşırtıcı şekilde o kadar abartmış ki bildirim yönetimini; Whatsappta milyon tane kombinasyon yapabiliyosun. Mesela Normal mesajların bildirimi gelsin ama içeriği gizlensin. Grup mesajlarının bildirimi hiç gelmesin veya gelsin ve içeriği görüntülensin gibi bir çok şey yapabiliyorsunuz. Nasıl oluyorsa ayarlarında yok diyorsunuz anlamıyorum

Birde Facebook bildirimleri olsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• imgbb.com
    Screenshot 20180129 155741
    https://ibb.co/dVhREG
    s ile oynadığım da bozuyor goruntu bu şekil de auto da sorun olmuyor anlamadım gitti

• quote:

Bana gelen bütün bildirimler ekranı uyandırıyor.

Ayarlar>Uygulamar ve Bildirimler>Bildirimler ve Durum Çubuğu> Oradaki Bildirimler ekranı açar menüsünü aktif et.

Sonra

Ayarlar>Uygulamar ve Bildirimler>Bildirim Yönetimi>Sağ üstteki 3 nokta>Kilit ekranı bildirimleri>Tüm bildirimleri görüntüle.

Hatta istersen Bildirim Yönetiminde tek tek uyuglamaların hangilerinin içerğinin gösterileceğini, hangilerin gizleneceğini secebilirsin. Huawei şaşırtıcı şekilde o kadar abartmış ki bildirim yönetimini; Whatsappta milyon tane kombinasyon yapabiliyosun. Mesela Normal mesajların bildirimi gelsin ama içeriği gizlensin. Grup mesajlarının bildirimi hiç gelmesin veya gelsin ve içeriği görüntülensin gibi bir çok şey yapabiliyorsunuz. Nasıl oluyorsa ayarlarında yok diyorsunuz anlamıyorum

hocam resimde de gördügün gibi maalesef öyle bir ayar yok :(★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★

• Hangi Sürüm Bu?
  • BLA-AL00 8.0.0.126(SP2C00)
    Emuı 8.0.0
    Android 8.0.0
  • Senin telefon 64 GB Çift sim olan model. Böyle saçmalıklar olabiliyor işte. Yurtdışı cihazların bazılarında kendi orijinal çağrı kaydetme özelliği var mesela ama Tr ve avrupa cizahlarında o özelliği gizledikleri için yok. Bu tarz küçük menü farklılıkları bölgelere göre verilen yazılımlardan dolayı oluyor. Ekran resminde gördüğüm Akıllı bildirimler kısmında başka seçenekler yok mu? İllaki bir seçenek koymuşlardır, bildirim gelince ekranın uyanmaması gibi bi saçmalık olamaz.
  • quote:

Senin telefon 64 GB Çift sim olan model. Böyle saçmalıklar olabiliyor işte. Yurtdışı cihazların bazılarında kendi orijinal çağrı kaydetme özelliği var mesela ama Tr ve avrupa cizahlarında o özelliği gizledikleri için yok. Bu tarz küçük menü farklılıkları bölgelere göre verilen yazılımlardan dolayı oluyor. Ekran resminde gördüğüm Akıllı bildirimler kısmında başka seçenekler yok mu? İllaki bir seçenek koymuşlardır, bildirim gelince ekranın uyanmaması gibi bi saçmalık olamaz.

Olsa keşke sinir oluyorum.Aldıgımdan beri arıyorum defalarca ayarlada degisiklik yaptım denedim yok ayarı.
    Sacma birsey.
    Rom u degistirebilir mi?
  • Redditte C636 ve C432 sürümleri arasında geçiş yapılabildiğini okumuştum ama açıklayıcı bi anlatım görmedim hiç. Hatta C636 daha çok güncelleme alıyormuş. Biraz araştırman gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerrcevirgen

quote:

Senin telefon 64 GB Çift sim olan model. Böyle saçmalıklar olabiliyor işte. Yurtdışı cihazların bazılarında kendi orijinal çağrı kaydetme özelliği var mesela ama Tr ve avrupa cizahlarında o özelliği gizledikleri için yok. Bu tarz küçük menü farklılıkları bölgelere göre verilen yazılımlardan dolayı oluyor. Ekran resminde gördüğüm Akıllı bildirimler kısmında başka seçenekler yok mu? İllaki bir seçenek koymuşlardır, bildirim gelince ekranın uyanmaması gibi bi saçmalık olamaz.

Olsa keşke sinir oluyorum.Aldıgımdan beri arıyorum defalarca ayarlada degisiklik yaptım denedim yok ayarı.
    Sacma birsey.
    Rom u degistirebilir mi?

Hocam merhaba. Kilit ekranının bildirim geldiğinde uyanması için Glimpse Notifications adlı uygulamayı indirin ve kurun yeterli olur

• arkadaşlar mate 10 pro cihazınızın ekranını nasıl koruyorsunuz, aliexpressden jelatin(krıılmaz cam değil) bakıyorum ama yok. kırılmaz cam, kavisli olduğu için boşluk bırakıyor mu?

birde mesela bu videoda ses çok boğuk gelmiyor mu? mate 9 cihazımla çektiğim bir videoda böyle bir sorun yok. mate 10 pro ses kayıt konusunda başarısız mı?

ShiftDelete.Netyoutube
    -20'Yİ GÖRDÜK! - Huawei Mate 10 Pro ile Kars (vLog)
    https://www.youtube.com/watch?v=5Qj9RyEg4mg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birkuşgibi -- 29 Ocak 2018; 19:8:55 >

• Sitede arama sonuçlarında -Nano-coated Tempered Glass Film olarak filtreleyin, normal kırılmaz camlar kenarlardan boşluk bırakabilir esnek olmadıklarından ama nano olanlar esnek olduğundan daha kolay uyum sağlıyorlar kavisli ekranlara.
  • Kullanan arkadaşlar ev ortamında fotoğraf deneyimlerini paylaşabilir mi?

Karar verme arifesindeyim..

• Sizde stock arayüzdeki kocaman simgelerden nefret ediyorsanız benim gibi Microsoft lacunher deneyebilirsiniz.
    Tüm ekranları iptal edip tek ekran haline getirdim. daha önceen ios kullandığım ve ikonlarını sevdiğim için onun ikonlarını yaptım.
    Aşağı indirince spotlight araması gibi arama açılıyor direk.
    Yukarı kaldırınca tüm programların olduğu sayfa açılıyor.
    Ekranın herhangi bi yerine çift tıklayınca ekran kilitleniyor.
    Tüm bildirimler sorunsuz ve sayıları ile görünüyor ikonların üzerinde

Daha önce Nova ve Action Launcher kullanmıştım hatta Actionun tam sürümünü almıştım 12 liraya sorna iade ettim ve Microsoft launcher ile çok mutluyum ★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★

• Merhaba,

Cihaza güncelleme geldi arkadaşlar yükleyen var mı? Herhangi bir değişiklik falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Cihaza güncelleme geldi arkadaşlar yükleyen var mı? Herhangi bir değişiklik falan?

hangi versiyon geldi güncelleme olarak? benim telefonda herhangi bir bildirim yok sistem güncellemesi için arattığımda birşey çıkmıyor. benim cihazda 8.0.0.127 yüklü.
  • ProbLem! kullanıcısına yanıt
    Ben daha önceden firmware finder ile 129 sürümüne yükselttiğim için güncelleme görünmüyor bende. Hangi sürüm geldi?
  • quote:

Ben daha önceden firmware finder ile 129 sürümüne yükselttiğim için güncelleme görünmüyor bende. Hangi sürüm geldi?

firmware finder'da hangi 129 versiyonu yüklediniz? ben sadece 127 versiyonu yükleyebildim diğerlerini kabul etmiyor. türkiye garantili resmi cihaz benimki BLA-L09 C432 olan cihazlardan.
  • 128 versiyon geldi tr ürün
  • vizi V kullanıcısına yanıt
    Orda birçok 129 var hepsini deneyin. Baya bi denemiştim ben en sonunda buldu birini. Şu an baktım tekrar en üstteki 129 kabul ediyor benim cihazda aynı Türkiye cihazı.
  • quote:

Orda birçok 129 var hepsini deneyin. Baya bi denemiştim ben en sonunda buldu birini. Şu an baktım tekrar en üstteki 129 kabul ediyor benim cihazda aynı Türkiye cihazı.

teşekkürler deneyeceğim hemen.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.