Şimdi Ara

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.745
Cevap
151
Favori
935.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gear s3 ümü bir tüelü bağlayamıyorum bilgisi olan varmı acaba?
  • Yaklaşık 20 gündür Mate 10 Pro kullanıyorum. Samsung Galaxy S8'den geçtim ve Note 8 ile arasında uzun süre gidip geldim. 20 günlük tecrübem ile şunu rahatlıkla söyleyebilirim; cihaz gerçek bir ''Amiral Gemisi'' bu tip telefonlardan beklediğimiz tüm kritik özellikler çok vurucu, yerinde ve yeterli hatta fazla.

Kamera, Pil, Ekran vs konusunda gerçekten beklentilerimin de üzerine çıktı. Pil konusunda daha detaylı konuşmak gerekirse sırasıyla Nexus 6P'de 4 saat, S7 Edge'de 3-4 saat, İphone 7'de yaklaşık 3 saat, S8'de 4 saat ekran süresi alıyordum. Yoğun bir iş trafiği ciddi bir sosyal medya, mail ve whatsapp kullanımı ile sabah 8 de elime alıp gece yarısı bıraktığım bir telefon kullanımı ile bu sonuçlara varıyordum. Üstelik Mate 10'a kadar İphone hariç hepsinde cihazları ROOT'ladım ve bir çok batarya ek performans uygulaması kullandım. Cihazın 4000mah bataryası dışında işlemcidi ve rami de bu konuda çok faydalı. Yine yukarda anlattığım kullanımlarla günde 6-7 saat ekran alıyorum ki bu benim için inanılmaz neredeyse 2 katı.

Kemera konusunda da rakiplerine bakınca Google Pixel hiç deneyimleme fırsatım olmadı ama X'ten tutunda 8Plus Note8 vs hep deneyimledim gönül rahatlığıyla en iyi çekimlerden birini yaptığını söyleyebilirim. Henüz video performansını tam anlamıyla deneyimlemedim ama Mono, Bookeh ve mekan çekimleri ile karanlık alanlarda yaptığı çekimler çok başarılı.

Ekranı S8'den geçince daha gerçek renkler verdi tabiki Samsung ekranı oldukça başarılı olduğu için beni şaşırtmadı ama başka bir cihazdan geçecek biri çok farklı bir deneyim yaşayacaktır.

Çift hoparlörü, ekran kasa oranı, ön kamerası, hızlı şarj olma özelliğinin gerçekten hızlı olması da ekstra başarılı detayları. Ram konusunda söyleyecek kelime yok cihaz zorlanmıyor. 2-3 aylık deneyimde buna daha net bir şey söyleyebilirim çünkü her cihaz ilk 1-2 ay (Formatlamazsanız) hiç performans sorunu yaşatmaz, ram şiştikçe (Anlık temizleme pek işe yaramaz) cihaz performanstan ödün vermeye başlar. Bunu daha sonra netleştireceğim.

Bunlar anlatabileceğim +'lar az da olsa gözüme çarpan -'ler de var.

- Kasa çok hassas kılıfsız 1 gün kullandım 2-3 çizik kazandım.
    - Ekran çok hassas ekran koruyucusuz 1 gün kullandım 2-3 çizik kazandım. (s8'i 5 ay ekran koruyucusuz kullanmış kasasında çok ama ekranında hiç çizik almamıştım)
    - Kulaklık girişi TYPE-C olmasına rağmen kutudan çıkan kulaklık 3.5 mm aklım mantığım almadı bu dengeyi, kendi kulaklığı için kutudaki dönüştürücüyü kullanıyorum. Ne gerek var ki buna ?
    - Cihazın arkası muazzam ama inanılmaz kayıyor şunu az kaygan bir hale getirebilirlerdi bence.

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Sayfayı yeni gördüm, hepinize iyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kutlay1

Gear s3 ümü bir tüelü bağlayamıyorum bilgisi olan varmı acaba?

Gear S3 Frontier kullanıcısıyım. Gear app'i marketten indir, bluetooth ayarlarını aktif ve cihazı görünür yap, saat ayarlarına gir ve cihazı sıfırlayarak başka cihazla eşleşecek duruma getir, önce bluetooth ayarlarında arama yapınca saati gör, ardından gear app'i aç ilk aşamada bu saatlerden biri senin bile olsa kabul etmeyecek o yüzden saat seçme ekranını atla ''bu saatlerden biri değil'' diyerek geç. Gelen ekranda saatini bluetooth ile arayacak ve bulacak ardından klasik şifreli eşleştirmeyi yapacak ve kullabileceksin.
  • Musketeer. kullanıcısına yanıt
    cihazı beğendim ancak yıllarca lg kullandığım için çift tıkla ekran açma bağımlılık haline geldi.çift tıkla ekran açma kapama var mı ?Soracaklarım .

cihazda radyo ve irda uzaktan kumanda var mı ?

arayüz lg kadar kişiselleştirebilir mi ?Küçük qslide tarzı yüzen uygulamalar var mı?

kulaklıkta verdiği ses hifi mi yani şuan kullandığım v20 kadar iyi mi ?

her zaman açık ekran var mı ?aod ? Varsa lg kadar gelişmiş mi kısayol hava durumu galeri vs var mı ?

şuan kullandığım v20 üstüne bu tarz özelliklerden dolayı cihaz bulamadım.Birtek v 30 var oda henüz ortada yok ne kadar olacak belli değil.birde uzaktan kumanda kaldırılmış v30 da :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musketeer.

quote:

Gear S3 Frontier kullanıcısıyım. Gear app'i marketten indir, bluetooth ayarlarını aktif ve cihazı görünür yap, saat ayarlarına gir ve cihazı sıfırlayarak başka cihazla eşleşecek duruma getir, önce bluetooth ayarlarında arama yapınca saati gör, ardından gear app'i aç ilk aşamada bu saatlerden biri senin bile olsa kabul etmeyecek o yüzden saat seçme ekranını atla ''bu saatlerden biri değil'' diyerek geç. Gelen ekranda saatini bluetooth ile arayacak ve bulacak ardından klasik şifreli eşleştirmeyi yapacak ve kullabileceksin.

dostum evet bağlandım teşekkür ederim ancak şimdide bir uygulama veya saat yüklemek için apps e girmek istedim bu cihaz gear destekli deil diyor ne yapmam lazım...

• quote:

quote:

quote:

dostum evet bağlandım teşekkür ederim ancak şimdide bir uygulama veya saat yüklemek için apps e girmek istedim bu cihaz gear destekli deil diyor ne yapmam lazım...

tm şimdi halledebildim teşekkürler...

• Beyler telefonu alıp pişman olan var mı? Htc u 11 plus ile arasında kaldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar whatsapp veya baska bir uygulamaya girdiğimde ekran sönükleşiyor sanki sizdede varmı ve bir çözümü varmı?
  • quote:

Arkadaşlar whatsapp veya baska bir uygulamaya girdiğimde ekran sönükleşiyor sanki sizdede varmı ve bir çözümü varmı?

Evet bu çok ilginç bir özellik ve çoğu Huawei modelinde varmış. Daha önce Nexus kullanmıştım onda yoktu. Bunu sanırım batarya performansı için yapıyor, siyah veya koyu tonda bir ekrandaysa farklı bir ışık değilse farklı bir ışık veriyor. Whatsapp çoğunlukla beyaz olduğu için ona göre uyarlıyor. Uyarlanabilir veya otomatik parlaklık olmasa bile bunu yapıyor. Kapatıp açma durumu var mı bilmiyorum.
  • ~Lion King~ kullanıcısına yanıt
    Şu an iPhone kullanıyorsun sanırım. iPhone 7 den geçtim bende.

Ufak tefek eksiklikler dışında kesinlikle pişman olmadım. İphone dan sonra ilaç gibi geldi resmen. Sana şunu söyleyim. Arka planda çalışan uygulamaları, gereksiz bildirimleri kullanmadığım stock programları falan devre dışı bırakıp başka hiçbir ayar yapmadan 9 saat ekran kullanımı alıyorum net! Bak iPhone daki gibi kullanım süresi demiyorum. Ekran 9 saat. Sadece bunun için bile tercih sebebi olur benim gibi pile önem verenler için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeb

cihazı beğendim ancak yıllarca lg kullandığım için çift tıkla ekran açma bağımlılık haline geldi.çift tıkla ekran açma kapama var mı ?Soracaklarım .

cihazda radyo ve irda uzaktan kumanda var mı ?

arayüz lg kadar kişiselleştirebilir mi ?Küçük qslide tarzı yüzen uygulamalar var mı?

kulaklıkta verdiği ses hifi mi yani şuan kullandığım v20 kadar iyi mi ?

her zaman açık ekran var mı ?aod ? Varsa lg kadar gelişmiş mi kısayol hava durumu galeri vs var mı ?

şuan kullandığım v20 üstüne bu tarz özelliklerden dolayı cihaz bulamadım.Birtek v 30 var oda henüz ortada yok ne kadar olacak belli değil.birde uzaktan kumanda kaldırılmış v30 da :(

Playstore'da bu işi yapan uygulamalar var. Nova veya Action launcher gibi arayüz uygulamaları da bu işi görür.

Televizyon için uzaktan kumanda var radyo kısmını bilmiyorum.

Gayet kişiselleştirilebilir. LG deneyimledim ancak uzun süreli kullanım yapmadım ancak Samsung'tan çok daha kişisel.

Kulaklığını kullanmadım, PT ni bluetooth kulaklığını kullanıyorum.

Aod var ama ben kapattım, kullandığı font hoşuma gitmedi. Gelen mesajı ikon olarak gösteriyor saat takvim bilgisi ve batarya bilgisi veriyor, ayarlama veya bildirimi görme eklememişler. Ancak gelecek güncellemeler ile burası güzelleştirilebilir. Diğer sorun widgetlar ile alakalıysa evet bir çok widget var ana ekran için.

V20 ile sadece bu özellikler ile kıyaslaman pek adil değil ama cihazın ağır basan çok daha güzel özellikleri var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Beyler telefonu alıp pişman olan var mı? Htc u 11 plus ile arasında kaldım.

dostum kesinlikle pişman olunacak bir telefon deil çok araştırdım ve aldım gayet memnunum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlglc

quote:

Orijinalden alıntı: vizi

quote:

Orda birçok 129 var hepsini deneyin. Baya bi denemiştim ben en sonunda buldu birini. Şu an baktım tekrar en üstteki 129 kabul ediyor benim cihazda aynı Türkiye cihazı.

teşekkürler deneyeceğim hemen.

Bu arada programa girdikten sonra Add Model diyip tekrardan BLA-L09 ekleyip ordan kontrol et onu söylemeyi unuttum :)

Uyumlu tek bir sürüm bile yok. Yeni olanlara baktım sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Musketeer. -- 30 Ocak 2018; 13:59:2 >
  • Musketeer. kullanıcısına yanıt
    ben su bildirimler ekrana gelmezse telefonu satıcam.Sinir olmaya basladım.
  • Telefonumuza ücret iadesi çıktı fakat huawei bu konuda bizi ne kadar bekletir bilinmez 20 gün falan dedi müşteri yetkilisi :( varmı daha önce bu tip bir olayla karsılasan
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerrcevirgen

Ne demek o dostum. Biraz açıklar mısın. Telefon ile değil bir ayar ile alakalıdır. Bildirimler gelince ekran açılmasını mı diyorsun yoksa aod ekranında görünmesini mi? Aod sanırım bunda o fonksiyon ile çalışmıyor.

• Daha önce de bahsedilmiş " uyarlanabilir parlaklık " seçeneği hangi menünün altında acaba, bir türlü bulamadım.

Ayrıca, Kablosuz özelliği ve ağlar - Mobil ağ - Gelişmiş altında;
    Operatör birleştirme diye bir seçenek var, ne işe yarar, açık mı kapalı mı durmalı?
    LTE yüksek hız modunun (Cat 16 Mate 10 / Cat 18 Mate 10 Pro) ülkemizde bir faydası var mı?

Bildirim ledi, full rgb olarak geçmesine rağmen beyaz, yeşil ve kırmızı renklerin dışında çalıştırabilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 30 Ocak 2018; 16:2:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: omerrcevirgen

Ne demek o dostum. Biraz açıklar mısın. Telefon ile değil bir ayar ile alakalıdır. Bildirimler gelince ekran açılmasını mı diyorsun yoksa aod ekranında görünmesini mi? Aod sanırım bunda o fonksiyon ile çalışmıyor.

Bildirim geldiğinde kilit ekranı acılıp uyarı gelmiyor sadece ses geliyor.Yani bildirimler ekranı acıp gözükmüyor.
    Ayarlarında da böyle birsey yok benim sürümümde.
  • kutlay1 kullanıcısına yanıt
    Nasıl halledebildiniz acaba,?

• quote:

Şu an iPhone kullanıyorsun sanırım. iPhone 7 den geçtim bende.

Ufak tefek eksiklikler dışında kesinlikle pişman olmadım. İphone dan sonra ilaç gibi geldi resmen. Sana şunu söyleyim. Arka planda çalışan uygulamaları, gereksiz bildirimleri kullanmadığım stock programları falan devre dışı bırakıp başka hiçbir ayar yapmadan 9 saat ekran kullanımı alıyorum net! Bak iPhone daki gibi kullanım süresi demiyorum. Ekran 9 saat. Sadece bunun için bile tercih sebebi olur benim gibi pile önem verenler için.

Sağolun hocalarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.