Şimdi Ara

★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.745
Cevap
151
Favori
935.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozceli

Nasıl halledebildiniz acaba,?

gülmeyin ama her iki cihazımıda kapatıp açtım :)))))
  • parsan kullanıcısına yanıt
    hoparlorden cızırtı geliyordu.
  • Bu arada arayışlarım hala sürmekte ama sizinde dikkatinizi cektimi bilmem telefonda hızlı arama yaparken samsunga alıskın oldugum sey ornegin irfan abi olarak kayıtlı birini arayacagım zaman rakamlı klavyede kendisine denk gelen 47326 basınca irfan olarak kayıtlı olanlar cıkıyordu. Huaweide i leri görmuyordu bizim alfabemizde olan harflerde sorun cıkıyordu. Çözen yada karsılasan varmı
  • Benim firmware BLA-L09 8.0.0.125 (C432) Türkiye cihazı , şimdi firmware finder ile görünen 8.0.0.130 a güncellemeli miyim?Ne gibi artıları var?

Bir de ilginç bir sorun belirteyim,kilitli ekranda whatsapp'dan gelen mesajların içeriğini gizle seçeneği çalışmıyor,uygulama bildirimlerinde kilitli ekranda içeriği gizleyi seçmeme rağmen mesaj açık bir şekilde geliyor.
  • An itibati ile gece 2 den öğlen 11 e kadar %42 den %26 ya düştü. Bu işlem boşta iken oldu. Kesinlikle pilde bir sıkıntı var die dğşünüyorum. Ekran açık kalma süresi şu an için 3 saat 6 dakika ve kalan pilim %23. Tavsiyeniz nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

kullanıcı listesine ismini ekletmek isteyen bana mention atıp söyleyebilir, başlığın ilk mesajında.

hocam beni de ekler misin :)
  • the_Narrator kullanıcısına yanıt
    note 8 ile mate 10 pro arasında kaldım. Video çekimleri sence nasıl? Yeni Güncellemeler ile ois düzeltilmiş mi mate 10 proda.
  • onurulgen O kullanıcısına yanıt
    telefona hard reset at hocam öyle dene biraz, sorun düzelmez ise huawei türkiye garantili ise gönder servise.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsoBey -- 31 Ocak 2018; 12:49:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozoğlu18

note 8 ile mate 10 pro arasında kaldım. Video çekimleri sence nasıl? Yeni Güncellemeler ile ois düzeltilmiş mi mate 10 proda.

Note 8 de ekran daha renkli ve keskin olduğu için yapılan çekimleri telefonda değilde pc de değerlendirmek lazım.Buna vaktim olmadı henüz. Şunuda ekleyeyim bu sefer ön kamera fotoğraf konusunda olmamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_Narrator -- 31 Ocak 2018; 13:40:37 >
  • Bildirim olayını çözdüm :))) Menü iki hareketle yerine oturdu :)

Arkadaşlar mate 10 pronun ön tarafına hangi cam ekran filmini tavsiye edersiniz?

Fabrika cıkısı yapıstırmıs oldukları hemen cizikiyor ve felaket derece de parmak izi bırakıyor.
  • 8.0.0.128 c432 sürümü şimdi ota ya geldi 700 mb herhangi bir açıklama yada bilgi yok hadi hayırlısı bakalım

Benim anlamadığım firmware finder de 700 mb lık 128 sürümü yok acaba bu firmware finder bizi mi kandırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altiparmak1982 -- 31 Ocak 2018; 14:6:59 >
  • ★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ bakalım neler düzelecek

• Bi bana gelmedi bu güncelleme

• quote:

Orijinalden alıntı: onurulgen

An itibati ile gece 2 den öğlen 11 e kadar %42 den %26 ya düştü. Bu işlem boşta iken oldu. Kesinlikle pilde bir sıkıntı var die dğşünüyorum. Ekran açık kalma süresi şu an için 3 saat 6 dakika ve kalan pilim %23. Tavsiyeniz nedir

pili ilginç bir şekilde bu cihazın o yüzden sorun çıkartmış olabilir. Servise gönderin servisin hızlı çalışmasından memnun kalırsınız fakat pil testleri 1 haftayı bulabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerrcevirgen

Bildirim olayını çözdüm :))) Menü iki hareketle yerine oturdu :)

Arkadaşlar mate 10 pronun ön tarafına hangi cam ekran filmini tavsiye edersiniz?

Fabrika cıkısı yapıstırmıs oldukları hemen cizikiyor ve felaket derece de parmak izi bırakıyor.

bildirim olayını nasıl çözdünüz?
  • 8.0.0.128 sürümünde herhangi bir değişiklik varmı acaba

Ben birşey farkedemedim

• quote:

quote:

kullanıcı listesine ismini ekletmek isteyen bana mention atıp söyleyebilir, başlığın ilk mesajında.

ekledim hayırlı olsun telefonunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutlay1

quote:

Ayarlar-uygulamalar ve bildirimler bildirimler ve durum çubuğu-bildirimler ekranı açar

Ayarlar-uygulamalar ve bildirimler-bildirim yönetimi sağ üstte 3 nokta kilit ekran bildirimleri içeriği göster yada gizle

birde aynı yerde simge bildirimleri altında okunmamış mesaj denilince sanırım eski usul okunmamış mesaj sayısı simge üstünde gösteriliyor ama programlarda birtek whatsapp ve kişiler etkin
    şu an bu şekilde biraz deniyecem bakalım ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altiparmak1982 -- 31 Ocak 2018; 16:2:12 >

• quote:

quote:

quote:

ekledim hayırlı olsun telefonunuz :)

Teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: altiparmak1982

quote:

Orijinalden alıntı: kutlay1

quote:

Ayarlar-uygulamalar ve bildirimler bildirimler ve durum çubuğu-bildirimler ekranı açar

Ayarlar-uygulamalar ve bildirimler-bildirim yönetimi sağ üstte 3 nokta kilit ekran bildirimleri içeriği göster yada gizle

yalnız whatsapp içeriğini gizlemiyor sizdede öylemi arkadaşlar...

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.