Bildirim
★★★ HUAWEI MATE 10 PRO KULLANICILARI KULÜBÜ ANA KONU ★★★ (20. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
Giriş
-
-
Hocam bende Samsung S8 den geçen biriyim ve söylediklerine aynen katılıyorum.Çok doğru tespitler yapmışsın.
Ama kafama takılan şey sizin telefon kutusundan çıkan kulaklık nasıl 3,5 mm girişli oluyor? Orjinalin de Type-C girrişli kulaklık çıkıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: regasoft
Hocam bende Samsung S8 den geçen biriyim ve söylediklerine aynen katılıyorum.Çok doğru tespitler yapmışsın.
Ama kafama takılan şey sizin telefon kutusundan çıkan kulaklık nasıl 3,5 mm girişli oluyor? Orjinalin de Type-C girrişli kulaklık çıkıyor.
usb tipi C kulaklık çıkar ve 3.5 kulaklığa çevirici içinden çıkıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: ~Lion King~
quote:
Orijinalden alıntı: kmlglc
Şu an iPhone kullanıyorsun sanırım. iPhone 7 den geçtim bende.
Ufak tefek eksiklikler dışında kesinlikle pişman olmadım. İphone dan sonra ilaç gibi geldi resmen. Sana şunu söyleyim. Arka planda çalışan uygulamaları, gereksiz bildirimleri kullanmadığım stock programları falan devre dışı bırakıp başka hiçbir ayar yapmadan 9 saat ekran kullanımı alıyorum net! Bak iPhone daki gibi kullanım süresi demiyorum. Ekran 9 saat. Sadece bunun için bile tercih sebebi olur benim gibi pile önem verenler için.
Sağolun hocalarım.
çoook fazla karşıalşıyoruz hocam :)
bende siparişi verdim, önümüzdeki hafta 128 gb mavi 10 prom geliyor :)
çooook merak ediyorum cihazı. en az 4-5 teknoloji marketinde inceledim, her çalışanın görüşünü dikkate aldım ve doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. 1 hafta öncesinden kılıf siparişide verdim. kılıflarım gelene kadar kutudan çıkan plastik kılıf ile kullanacağım.
-
İthalatçı garantili cihaz alsak servis bi sıkıntı da ücreti karşılığında onarım yapar mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: kapttan26
Telefonumuza ücret iadesi çıktı fakat huawei bu konuda bizi ne kadar bekletir bilinmez 20 gün falan dedi müşteri yetkilisi :( varmı daha önce bu tip bir olayla karsılasan
Neden dolayı iade çıktı acaba sorun neydi ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Emilia_Clarke
İthalatçı garantili cihaz alsak servis bi sıkıntı da ücreti karşılığında onarım yapar mı
Evet yapıyor, Huawei Care uygulamasında parçalara ne ücret alacakları da yazıyor, sürpriz fiyat yok yani. -
Mate 10 Pro için ücretler neler?
quote:
Orijinalden alıntı: DevrimSeven60
quote:
quote:
Ufak tefek eksiklikler dışında kesinlikle pişman olmadım. İphone dan sonra ilaç gibi geldi resmen. Sana şunu söyleyim. Arka planda çalışan uygulamaları, gereksiz bildirimleri kullanmadığım stock programları falan devre dışı bırakıp başka hiçbir ayar yapmadan 9 saat ekran kullanımı alıyorum net! Bak iPhone daki gibi kullanım süresi demiyorum. Ekran 9 saat. Sadece bunun için bile tercih sebebi olur benim gibi pile önem verenler için.
Sağolun hocalarım.
çooook merak ediyorum cihazı. en az 4-5 teknoloji marketinde inceledim, her çalışanın görüşünü dikkate aldım ve doğru kararı verdiğimi düşünüyorum. 1 hafta öncesinden kılıf siparişide verdim. kılıflarım gelene kadar kutudan çıkan plastik kılıf ile kullanacağım.
Kesinlikle yorumunu bekliyorum hocam. Benim gibi G2 nin tadını bilen birisiniz. Ben G2 tadını 7 Plus’ta bulamadım ve arayıştayım. Biraz kullanımdan sonra bana tecrübelerinizi yazarsanız minnettar olurum. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telefonu nereden aldınız ? Çünkü bu durum normal değil yani çok araştırdım çok inceledim ve bütün incelediğim videolarda kutudan hep Type-C kulaklık çıktı. -
Yazı karakteri(font) nasıl değiştiriliyor, bilen var mı?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DevrimSeven60
quote:
quote:
Sağolun hocalarım.
Kesinlikle yorumunu bekliyorum hocam. Benim gibi G2 nin tadını bilen birisiniz. Ben G2 tadını 7 Plus’ta bulamadım ve arayıştayım. Biraz kullanımdan sonra bana tecrübelerinizi yazarsanız minnettar olurum. :)
Hocam g2nin tadi fhd ekran olmasi, kronik sorun olmamasi, 3000mah(o zamanlar efsanydi) batarya ile kesintisiz performans idi.
Bunlarin hepsine ek olarak batarya 4000mah ve EF-SA-NE bir kamera :)
Note 8 ile 10 pro arasinda karar vermek epey epey zor... Daha cihazi elime almadan dogrunkarar verdigimi dusunuyorum :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
cihaz yurt içi cihazı mı? -
quote:
Orijinalden alıntı: regasoft
Telefonu nereden aldınız ? Çünkü bu durum normal değil yani çok araştırdım çok inceledim ve bütün incelediğim videolarda kutudan hep Type-C kulaklık çıktı.
Bendeki de type c kulaklık. ilk kez sizde gördüm bunu. -
Evet hocam yurtici cihazı.
Note 8 den geçtim bende.Daha öncede mate 9 ve p10 kullanmıştım.
-Pil inanılmaz güç tasarruf modunda sabah 6 buçukta evden çıkarken full şarjzla yanıma aldım teli yeni aldığım içinde oldukça oynadım bu satırları yazarken halen şarjım yüzde 49.
- Kasa olarak oldukça hassas geldi bana.Spigen kılıf sipariş ettim.Note 8 e üç defa cam iki defa jelatin yaptırdım verdiğim paraya acıyorum.Edge ekranın bir faydasını görmedim.Zaten upuzun ince bir telefon yanlardan kabaran edge ekran dahada daraltıyor..Metinleri çok daha dar gösteriyor mate 10 proya göre.Huaweide düz ekranla kasa güzel uyum sağlamış.Cam falan taktırmak istersenizde düz ekran olduğundan oldukça ucuz.Tasarım olarak kesinlikle mate 10 pro.Sanki mate serisi değilde p serisi bir telefon kulanıyorsunuz.O ekrana o pile rağmen ufak ve ince bir telefon
- Ekran olarak note 8 de renkler çok daha iyi ve keskin. Huaweide tek artı Amoled olmasına rağmen beyazlar samsungtaki gibi sarımtrak değil
- Arayüz olarak huawei samsunga göre oldukça akıcı. Bir yığın gereksiz uygulama ile note 8 şişmiş.Pil gücü düşük olduğundan sürekli tasarruf modda kullandığımdan zaten iyice yavaş çalışıyordu.
- Kamera olarak ikiside çok iyi.Birbirini aratmaz.
- Hoparlör ve ses olarak mate 10 pro daha iyi.Note 8 deki yetersizdi
- Samsung note 8 de yüz tanıma sistemi kesinlikle randımanlı çalışmıyordu. 1 kere yüzümü tanıyorsa 3 kere tanımıyordu. Aynı şekilde parmak izi tarayıcıda vasattı.Huawei bu konuda çok iyi.
- SD kart ve Kalemi bir müddet arayacağım.
Şimdilik bunlar . Karar zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_Narrator -- 31 Ocak 2018; 0:49:43 >
-
kullanıcı listesine ismini ekletmek isteyen bana mention atıp söyleyebilir, başlığın ilk mesajında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 31 Ocak 2018; 1:46:38 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X