Şimdi Ara

Huawei mate 10 pro VOLTE ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
4
Favori
50.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ana konusunda da yazmıştım, destek olarak burada da bulunsun;

- Şu kadarını söyleyebilirim, deneyimle sabit;
    Özellikle Huawei Türkiye garantili alanlar kesinlikle konuyu güncel tutmalılar, mail, şikayet, talep anlamında. (Diğerlerinin yasal olarak bir yaptırımları olmaması dolayısıyla.)
    Daha önce benzer bir sorun, Asus zenfone 2 ve türevleri zamanında da oldu, firma ve operatörler topu birbirlerine atıp sıyrılmaya çalıştılar ki en niyahetinde konu satış anında vaat edilen özelliğin kullanılamaması açısından Tüketici Hakem Heyetine gidince, her iki tarafta yapması gerekeni yapıp olayı düzelttiler.
    Eğer telefonu Volte özelliği üzerinden de pazarlıyorsan, anlaşmanı vb yapmış olacaksın, basit ve net. Kullanıcının satıcı, servis sağlayıcı, operatör arasında sekmek gibi bir zorunluluğu yok, ki sen telefonunu sadece teknoloji marketleri üzerinden değil, operatör anlaşmalı da satıyorsun, hangi operatöre girerseniz girin sorduğunuzda da aldığınız cevap " evet cihazın volte özelliği kullanılabilir " durumda. -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 27 Mart 2018; 2:24:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lomax.

Ana konusunda da yazmıştım, destek olarak burada da bulunsun;

- Şu kadarını söyleyebilirim, deneyimle sabit;
    Özellikle Huawei Türkiye garantili alanlar kesinlikle konuyu güncel tutmalılar, mail, şikayet, talep anlamında. (Diğerlerinin yasal olarak bir yaptırımları olmaması dolayısıyla.)
    Daha önce benzer bir sorun, Asus zenfone 2 ve türevleri zamanında da oldu, firma ve operatörler topu birbirlerine atıp sıyrılmaya çalıştılar ki en niyahetinde konu satış anında vaat edilen özelliğin kullanılamaması açısından Tüketici Hakem Heyetine gidince, her iki tarafta yapması gerekeni yapıp olayı düzelttiler.
    Eğer telefonu Volte özelliği üzerinden de pazarlıyorsan, anlaşmanı vb yapmış olacaksın, basit ve net. Kullanıcının satıcı, servis sağlayıcı, operatör arasında sekmek gibi bir zorunluluğu yok, ki sen telefonunu sadece teknoloji marketleri üzerinden değil, operatör anlaşmalı da satıyorsun, hangi operatöre girerseniz girin sorduğunuzda da aldığınız cevap " evet cihazın volte özelliği kullanılabilir " durumda. -

Kesinlikle haklısın detaylı anlatmışsınız
    Ancak kesinlikle huawei ve operatörler tarafından bu telefonu alanlar dolandırıldı
    Türkcell
    Vodafone
    Turk telekom
    En onemlisi HUAWEİ bizleri aldattı türkiyede operatörlerde gereken anlaşma güncelleştirme yapılman türkiyede satılmaya başlandı
    BU sorun HUAWEİ SORUNUDUR türkiyede bu telefonu satıyorsan gereken destei verip takip edeceksin
    Bir seferliğine kanıp aldım birdaha asla HUAWEİ marka almammmmmm tövbe
    amerika bu yüzden bu markaya alerjiler CIA FBI ve tüketici hakları derneği bu markayı önermiyor uzak durun diyor

• ararat1824 A kullanıcısına yanıt
    Yok, sapla samanı karıştırmayalım, Amerika mevzusu bambaşka bir konu; oradaki olay, cep telefonu alanında da hızla büyüyen bir Telekom firmasının, ülke topraklarında yayılmasını engelleme ve veri güvenliğini kontrol altında tutamama korkusu ki direk olarak devlet baskısıyla firmalar anlaşmalarını bitirip ürünleri satmayı bırakıyorlar.
    Ülke güvenliği için doğrudur, yanlıştır, tartışılır ama konunun dolandırıcılıkla alakası yok :)
  • Son guncelleme ile vodafone da volte ve wifi arama geldi, henuz turkcell tarafinda bir gelisme yok..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkcell bu hizmeti huawei telefonu olanlara hala vermiyor. Ben p20 PRO sahibi olarak arayıp gereken şeyleri söyleyeceğim.arkdaşım az önce aradı söyledi. Sizler de söyleyin. Böylesi önemli bir teknolojinin verilmemesinin bir nedeni olamaz.

• Drak44 D kullanıcısına yanıt
    Bu işi huawei ve turkcell ortaklığı ile çözmeleri gerek ben gerekli maili attım huawei ye bence çok kişi atsa baskı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

Son guncelleme ile vodafone da volte ve wifi arama geldi, henuz turkcell tarafinda bir gelisme yok..
    Mate 10 Pro'ya mı geldi vowifi özelliği?
  • quote:

Orijinalden alıntı: voxah

Mate 10 Pro'ya mı geldi vowifi özelliği?

Alıntıları Göster
    Ben 2 ay önce kullandım sattım, o zaman vodafone da gelmişti ama turkcell den ses seda yok

• Arkadaşlar konu hareketsiz ama tekrar hareket getirmek isterim. Turkcell hat sahipleri ve Huawei kullanıcıları müşteri hizmetlerini arayarak bu desteğin en kısa sürede sağlanamaması halinde üzerime kayıtlı tüm hatları destek sağlayan operatöre taşıyacağım demelidir. Hızlandırmanın tek yolu budur. Sadece sayı artarsa tepkinin büyüklüğü anlaşılabilir.

• Bende P20 pro kullanıcısıyım.
    Az önce Turkcell müşteri hizmetlerini arayıp; kendi sattığınız bir cihaza bu desteği vermemeniz çok ayıp deyip talep formu doldurttum.
    Ayrıca müşteri hizmetleri çalışanı arkadaş sağ olsun bir mail yazıp yönetime gönderdi.
  • Bende bu telefondan aldım kafama takılan bırsey var.

Eski telefonumdaki fotoğrafları yenı telime aktardım fakat resim tarihleri karışık olarak yuklenmiş aradığım resmi 10 dk bulamıyorum bunun bir formulu var.. Eski telimde en son cektiğim sıraya gore gozuksun albümde

• ararat1824 A kullanıcısına yanıt
    Vodafone
    Bireysel - Kurumsal - Vodafone.Net Yardım
    http://www.vodafone.com.tr/yardim/tr/soru.php/bireysel/internet/45g/126/717

Mate 10 litede var ama proda yok.

• Huawei TR nin Twitter sayfasına geçen Çarşamba gegecesi resmen taarruz yaptım. Yine aynı klişe cevapları aldım, operatörlere topu attılar malum. Siz isteseniz, operatörlerle etkin iletişim ile destekleyen tüm modellerinize VoLTE Vowifi desteğinin verilmesini sağlardınız, bu konuda sınıfta kaldınız dedim. Ertesi gün P20 ve P20 Pro için Turkcell destek vermeye başladı.

Herkes bu baskıyı uygulamalı ki sonuç alabilelim. Sosyal medyadan daha iyi bir yol yok arkadaşlar. Mate 10 pro ve diğer modellere de destek için bastıralım lütfen...

• erkutyucel E kullanıcısına yanıt
    Twitterdan huawei ve Turk telekoma yazıyoruz hala bi sonuç yok

• Tüketici hakem heyetine başvuru yaptım. Turkcell ve Huawei'yi şikayet ettim. Şikayet Var'a yazdım. Fakat dava kolaylıkla düştü. Yani lehime sonuçlanmadı.
    Kaç defa huawei ve Turkcell ile müşteri hizmetleri bip gibi kanallardan irtibata geçtim. Sonuç yine aynı.
    Aralarında protokol imzalanması lazımmışta imzalanmamış anlaşma olmamış falan filan klasik cevaplar. Daha ne yapabilirim bilmiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus_42 -- 21 Eylül 2018; 1:51:49 >
  • Huawei VOLTE için cevap yazmış sağolsun.
    Huawei mate 10 pro VOLTE ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konia -- 30 Eylül 2018; 20:7:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konia

Huawei VOLTE için cevap yazmış sağolsun.
    Sen de cevap yaz hocam :)

"Sevgili Huawei, Mate 10 pro modelinin donanımsal ve yazılımsal olarak Volte özelliğini desteklemesi, kullanamadıktan sonra bir anlam ifade etmiyor. Ancak özelliğin kullanılabilmesi için, firmanın da operatörle işbirliği halinde olup, kifayetli davranıp, destekletebiliyor olması lazım. Detayları, üzerinden telefon sattığınız, sayısı topu topu 3 adeti geçmeyen operatörlerle görüşebilirsiniz."

Ciddi anlamda, Samsung Türkiye'den sonra gördüğüm en ebleh firma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 30 Eylül 2018; 22:13:9 >

• Merhabalar eşime aldığın lg qstylus da görüntülü görüşme var. Acaba huawei p10 lite yada huaweinin başka cihazında görüntülü görüşme var mı? P10lite volte aktif ama ses olarak.her iki telde Vodafone hat kullanıyor.

• Bugün avusturyadan getirttiğim huawei mate 10 pro ya güncelleme geldi.

L29 8.0.0.157 (C432)

Burada yazdığına göre 2 yama içeriyor..
    Biri: "Volte özelliği ekler, Operatörlerin ağ uyumluluğunu iyileştirir"

....demekte.

Ancak tam olarak yükledimi emin olamadım.. zira şu an da ayarlar kısmında buna ilişkin bir buton yok..

Sanırım henüz yüklememiş olabilir.. Bı arada Huawei firmware Finderda güncelleme var.. Bununla sorun çözülür mü bilemem

Huawei mate 10 pro VOLTE ? Huawei mate 10 pro VOLTE ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytubeytu -- 5 Aralık 2018; 18:39:38 >

• beytubeytu B kullanıcısına yanıt
    Umarim turkcell tarafindan volte ve wifi calling destegi gelmistir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.