Şimdi Ara

★★★ HUAWEİ MATE 20 LİTE [ANA KONU] KULLANICILARI ★★★ (306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.113
Cevap
100
Favori
682.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bende otomatik kayıtta. Ayrıca program apk izinletine bakın. Dosya yazma izni olmalı. Yani kayıt yapacak bunun için izin vermelisiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, telefonda hiç navigasyon sorunu yaşayan oldu mu acaba? Navigasyon yolla senkronlu şekilde gitmiyor arabada. 500 metre var diyor atıyorum ben geliyorum varıyorum ama hala 500 var diyor, yolda araç içi giderken güncellemiyor yani. Benzer bir sorun yaşayan ve çözen var mı? Format attım ama değişen bir şey olmadı. Birkaç kez yere düşürdüğüm de oldu, ekran falan da değişti. Donanımsal mı bir sorun oldu yoksa yazılımsal mı emin değilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalel99 kullanıcısına yanıt

Google haritalar kullanırken çevrimdışı haritaları indirip dener misiniz ? İnternet kaynaklı bir sorun gibi yorumladım. Bir de google konum ayarlarının tüm sekmelerini açın

• mrb. mate 20 lite var parmak izi tanımlı ama her ekranı açarken ekran kilidi girmem gerekiyor. bu ekran şifresi olmadan direk açılmazmı parmak izi ile.

• quarez999 Q kullanıcısına yanıt

Mobile legends icin alacagim onerir misin ? Kronik sorunu var mi ? 1.5 k ya buldum 2.el temiz

• flyer_mig kullanıcısına yanıt

oyun bilgim yok, kronik sorunu bildiğim kadarıyla yok. Bulabilirseniz snapdragon 845, 855 li cihaz almanızı tavsiye ederim oyun için ise misal meizu 16th

Vivo y22s y35 ler nasildir ? 2. Tel olarak duracak evde

3 bin liraya kadar ne alinir ? Sunu buldum yorumlari olumlu yapmislar redmi note serisinden daha iyi yaziyor. Redmi pocolarda hep bakiyorum ilanlarda anakart sorunu, ram yanmasi falan sorunlarla dolu.

dönemin en iyi telefonu ama gelenler malum yoldan kayıtlı idi sanki, yine de güvenirsen satıcıya al. xiaomi olduğu için yedek parça sıkıntısı da olmaz. fiyat algımız mahvolduğu için öneride bulunamıyorum maalesef.

y22s aldırdım ama kime 70 yaşında birine. o telefonun artısı ne düşük ekran çözünürlüğü ve snap 680 ile uygun fiyatta stabil performans elde etmekti bunu zaten alacağın telefonun ekran çözünürlüğünü düşürerek yaparsın. Telefon arayüzü düz android bu arada. evde duracak da olsa donanım tarafı iyi telefon bakılmalı çin telefonları mantıklı note 8 pro olabilir y22s yerine

Note 10 pro var amoled ekranli 3000 tl ye mantıklı geldi 8 nm sd islemci var önerirmisin ? Baska düzgün cihaz bulamadım.

note 10 pro = poco x3 nfc olabilir ama snap 8xx serisi değil ama olur mu olur

• 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.