Şimdi Ara

HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Norge23 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.696
Cevap
61
Favori
335.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tarafsız düşünmenizi istersem hangi telefonu tavsiye edersiniz. kamera stabilize özelliği olmasını istiyorum bu yüzden xiaomi düşünmüyorum aslında.
  • sertacr88 kullanıcısına yanıt
    Açıkçası xiaomi telefon resimlerini çok sevdiğimi söyleyemem hatta bunun da bazı resimlerini çok sevdiğimi söyleyemem bazı resimler sanki önceki telefonum olan lg g4 te daha iyiydi. Benim bu telefon için öncelikli tercihlerim en sevdiğim amoled ekranın bunda olması şarj olma ve şarjın uzun gitmesi idi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncelleme geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Cihaz ne Türkiye cihazı mı? Detaylarla ne geldiğini yazarsanız daha güzel olur. Yoksa bana WhatsApp güncellemesi geldi😃

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozhanbayram

Cihaz ne Türkiye cihazı mı? Detaylarla ne geldiğini yazarsanız daha güzel olur. Yoksa bana WhatsApp güncellemesi geldi😃
    Tr cihazi. Ne detay bilmiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozhanbayram

Sadece güvenlik güncellemesi geldi bana. 10.0.0.188 oldu sürüm. Ocak 2020 güvenlik yamaları entegre edilmiş.
  • canerinci C kullanıcısına yanıt
    Mart ayı bitecek daha ocak ayı yeni geliyor güncelleme konusunda geri kalmaya başladı bence
  • Selam beyler telefonu benzinlikte yere düşürdüm ekranı çatladı. Bu cihazlarda ekstra bir film oluyor mu fabrika çıkışlı o çatlamış olabilir mi? Şuan telefondan yazıyorum sanki çatlağın altında gerçek cam var gibi.
    Bunun değişimi ne kadar tutuyor?

• Pcoyuncy P kullanıcısına yanıt
    Film yok

• Sizi duydular herhalde :) Mart 2020 güvenlik güncellemesi geldi az önce

• canerinci C kullanıcısına yanıt
    İnşallah yalnız p40 tanıtılan emui 10.1 gelirse çok hoş olacak gibi duruyor en azından edge ekranıda çalışacak
  • Selamın Aleyküm herkese nasılsınız arkadaşlarım. Mate 20 pro kullanıcısıyım P30 Pro ya geçilir mi yoksa Mate 40 pro yu mu bekleyelim ne önerirsiniz şimdiden saolun.

• meinea4 M kullanıcısına yanıt
    P30 pro ile eşdeğer bir telefon bence mate 20 pro kamera özelliklerini düşünmezsek ki onun haricinde mate serisi güvenlik bakımından (yüz tanıma vs.) daha üstün, bana sorarsanız daha büyük bir işlemci sıçraması yapmak istiyorsanız 5nm (büyük ihtimalle) üretim süreci görecek kirin 1020 yi beklemelisiniz p40 serileri çok güzel telefonlar fakat apple a13 ile sanırım 5nm ye geçişi başlatacağı için kirinin de geride kalmayacağı bi gerçek yani yakın zamanda olmasa da mate 40 beklemek daha mantıklı gibi

• Norge23 N kullanıcısına yanıt
    Vallahi aslında aklımı okudun. Bende öyle düşünüyorum şu anda çok büyük gereksiz bir hamle olduğunu. Mate 40 pro çıkınca mate 20 pro modelinin üstüne çok büyük bir değişim gelirse o zaman değişeyim diyorum. Doğru düşünüyorum değil mi hocam?

Kesinlikle daha mantıklı, çünkü dediğimiz gibi kirin 990 evet iyi bir işlemci fakat şirketler atılım yapmak için 5nm işlemcileri bekliyorlar bu da sanırım iphone 12 ile başlayacak ondan sonra mate 40 ve diğer muadil android telefonlarda görmeye başlayacağız daha az pil kullanımı daha fazla performans kesinlikle bu yüzden p30 veya p40 serilerini çok fazla öneremiyorum keşke şu güzelim seriyle (p40) gelseydi 1020 lerde alınsaydı rahat rahat ama ne yazık ki huawei yeni işlemcilerini öncelikle mate serilerinde kullanıyor genellikle ki yani p30 pronun fiyatı da hâlâ maşallah yani 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norge23 -- 28 Mart 2020; 13:26:24 >
  • Norge23 N kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin gibi hocam öyle yapacağım. Mate serisinden devam inşallah. Mate 20 pro kral cihaz valla.

Cidden maşallahı var kullanıyorum diye değil taş gibi cihaz 😂

• Hırsız Huawei ödeme ekranından elindeki ürünü çaldı! 21:00 da kulaklığı satın al a bastım adresi seçtim kart bilgisini paste ettim sepet içindeki satınala basıp banka onay SMS ini girdim ve STOK YOK dedi bunu bana açıklayabilecek var mı? Kart bilgisi girdikten sonra!

• .............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simsar2 -- 29 Mart 2020; 23:44:14 >
  • Arkadaşlar affınıza sığınarak cidden bu emui evet beğeniyoruz falan ama bazen çok basit şeylerde eksiklerini görüyorum mesela daha demin stock kameradan arka planda müzik çalarken video çekeyim dedim müziği durduyor ya bu kadar saçma bir şey olabilir mi cidden, bunu bi güncellemeyle çözmek bu kadar zor olamaz sanırım ya. Var mı önerebileceğiniz 3.parti kamera yazılımı veya bu konudan bi tek ben mi rahatsız oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norge23 -- 28 Mart 2020; 23:46:52 >
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.