Şimdi Ara

HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.696
Cevap
61
Favori
335.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kesinlikle sıkıntısı var ama yani huawei gibi bir şirketin yazılımsal gibi duran bu sorunu çözememesi onca güncellemeye rağmen çok saçma geliyor bana anlam veremiyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar kamera uygulamasında hdr ve hareketli çekim modlarını diğer kısmına yerleştirmiş. Otomatik olarak çektiği her fotoğrafın hdr ile çekilmesini sağlayamıyor muyuz? İphone da hareketli fotoğraf ve hdr için üstte bir açma kapatma tuşu olmasına rağmen burda farklı menüde tıklanması çok saçma değil mi? Umarım benim salaklığıma farkedemediğim ufak bir çözümü vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar çok kaliteli kulaklıgım var ancak bu telefon da kullanamıyorum önerebileceğiniz kaliteli dönüştürücüler varmı yardım ederseniz çok sevinirim

• Arkadaşlar bugün ve geçmiş günlerde de oldu.. Şöyle vşrşey başıma geldi telefona biraz uzaktı çaldığını duyar gibi oldum, sonra telefonun yanına geldiğimde sürekli açık ekranda uyarı yoktu. Ekranı açtığımda ise uyarı sesi ile cevapsız cağrı uyarısı göründü... Yani ekranı açmasa acaba ne zaman cevapsız çağrı uyarısı ekranda görülecekti... Çok saçma değil mi?

• murat8550 kullanıcısına yanıt
    Aynen bazen ben de telefonu elime alıyorum bi süre sonra cevapsız arama simgesi yukarıda çıkıyor sanki Android 9 yüklü iken yoktu bu sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8550

Arkadaşlar bugün ve geçmiş günlerde de oldu.. Şöyle vşrşey başıma geldi telefona biraz uzaktı çaldığını duyar gibi oldum, sonra telefonun yanına geldiğimde sürekli açık ekranda uyarı yoktu. Ekranı açtığımda ise uyarı sesi ile cevapsız cağrı uyarısı göründü... Yani ekranı açmasa acaba ne zaman cevapsız çağrı uyarısı ekranda görülecekti... Çok saçma değil mi?
    aynı sıkıntı bende de var,hatta bende sesli uyarı yok,tesadüf ekranı açıınca usttekı sımgeden gorursem goruyorum
  • demek ki kronik bir sorun...güncelleme ile çözülecektir...
  • Evet aynısı benim cihazda da var arkadaşlar. Her zaman açık ekranda bazen gözüküyor bazen ise hiç görünmüyor. Cihazı açtıktan sonra ise telefon simgesinde ve bildirim panelini aşağıya çrktiğinizde gözüküyor. Güncelleme ile çözülecektir zaten.

• 10.0.0.188 geldi

• aşigo34 A kullanıcısına yanıt
    hicare da yok bende heralde 1 haftaya gelir...
  • bu arada s20 ultra yorumlarına baktım yine pil sorunu var...şu google sorunu olmasaydı p40 pro çok güzel görünüyor...
    yenilik var mı hocam
  • 10.0.0.188

Bu güncelleme Android güvenlik yamaları ile sistem güvenliği artırmaktadır.

Daha iyi sistem güvenliği için Ocak 2020 Android güvenlik yamaları entegre edildi. Huawei EMUI sisteminin güvenliği hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen resmi Huawei web sitesini ziyaret edin:https://consumer.huawei.com/tr/support/bulletin/2020/1/

1. Bu güncelleme ile kişisel verileriniz silinmeyecektir fakat güncelleme öncesinde tüm önemli verilerinizi yedeklemeniz önerilir. 2. Güncelleme sırasında herhangi bir sorunla karşılaşırsanız lütfen Huawei müşteri hizmetleri destek hattını arayın veya yardım için Huawei servis merkezlerinden birini ziyaret edin.

Ben 10.0.0.180 deyim hala. Bir arkadaş 181 bile çıktı demişti. Şimdide kalkmış 188 çıktı diyorsunuz. Benim telefonda mı bir sorun var yoksa sizin telefonun mu ekstraları var arkadaşlar anlamadım ¿

• Hiç bi farl gözlemlemedim. Güvenlik güncellemesi arkadaşın dediği gibi

• mavisular M kullanıcısına yanıt
    Dün telefonun Bölge ayarını Çin yaptım. Sabah kalktığımda 188 güncellemesi gelmişti.

Ama güncelleme gelmesinin bölge değiştirmiş olmamla alakası olup olmadığını bilmiyordum...

• Arkadaslar eski mesajlarda vardir belki ama birsey sorucam.
    Huawei mate20 pro almak istiyorum ama google youtube googleplay duzgun calismiyormu bu telefonlarda?

Xiaomi telefonlarindaki kamera stabilizer ozelligi olmadigi icin almak istemiyorum. Tavsiyeleriniz ne olur ?

• mavisular M kullanıcısına yanıt
    181 versiyon bana gelmişti hayla 181 gözüküyor. Ben çok beğenmedim 10 sürümünü 9 versiyonuna geri döndüm hayla 9 kullanıyorum biraz daha bekleyeceğim.
  • Android 10 sanırım hala beta. Bir çok sorun var. Android 9 da en ufak sıkıntı yoktu. Ciddi ciddi Android 9 a dönmeyi düşünüyorum.

• sertacr88 kullanıcısına yanıt
    Sorun yok kardeşim gayet düzgün çalışıyor programlar zaten bu telefonda resmi lisans vardı o dediğin programlar bunda çalışmaya devam edecektir

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.