Şimdi Ara

HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.696
Cevap
61
Favori
335.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam dijital dengeyi kullanan var mı şarja etkisi oluyor mu merak ettim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aşigo34

Ses kaydetmiyor konuşma esnasında onu nasıl çözeriz
    Zaten ihtiyaç duymuyordum o yüzden fikrim yok. Ses kaydetmek yasal ve etik değil. Bu bakımdan iPhone da baştan beri engelli olan özellik sonunda Android için de geldi hepsi bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ana ekrana geldiğinizde bilmem ne kadar mb yer acıldı gibi bireyler çıkıyor bunu nereden kapatabiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dijital denge hakkında bilgi verebilecek arkadaş var mı acaba merak ediyorum şarja etkisi var mı gerçekten

• CRUSSOR kullanıcısına yanıt
    Uygulama mı var acaba cleanmaster vb

• HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü
    Resimdeki gibi

Çalışan uygulamaları bir kerede kapatmak için çöp kutusuna basarsanız bu mesaj çıkar. Kapatılabileceğini düşünmüyorum.

• Cromdan indirdiğim müzikler sadece dosyalarımda görünüyor müzik calara nasıl tanımlarım

• Yeni güncelleme gelen oldu mu yine en son 180 veya 181 kullanılıyor.
    Müzik çalar da klasör seçme kısmı var oradan indirlen klasörü seçerseniz eklenir

• Müzik çalar zaten kendisi tarıyor müzikleri kendisi ekliyor ben hiç uğraşmıyorum bir de tabi Spotify kullanıyorum ayrıyetten.

• Hala 180 var.

• İyi akşamlar arkadaşlar turkcell kullanıyorum volte görüşmeyi daha önceki sürümde açıp kapatabiliyordum. Şu anda volte konuşmayı açıp kapatamıyorum. Ayarlar kısmında yok. Sizde durum nasıl.

• Arkadaslar kendi kulaklıgım vardı donüstürücü aldım ama sesi kulaklıga vermiyor yapmam gerekn bir ayar varmı acaba yoksa dönüştürücüyü iade ediyim

Yapmanız gereken birşey yok. Direk çalışması lazım.

• Arkadaşlar LYA-29 model cihazı 9.1.0.346 (C431E10R1P16) derleme numarası ile kullanıyorum.
    Benzer özellikte cihaz kullanıp Android 10'a geçebilmiş olan var mı merak ettim.
  • kutbul kullanıcısına yanıt
    bende de aynı olay var çözüm bulamadım. cevap bulursak haberleşelim hocam
  • Huawei guvenlik guncellemesi konusunda sınıfta kalıyor malesef. Şuan farkettimde 5 yıllık s7 cihazimda ocak 2020 guncellemesi var, mate 20 pro cihazimda Aralık görünüyor hala.

• Private space kullanan var mı arkadaşlar mükemmel birşey bnece aynı bankaya bşrden fazla kullanıcı hesbaoyla girebildim böylelikle aynı app tekrar kurulabiliyor adeta telefon sıfır bir teleofn gibi başka parmak izi ve şifre ile giriliyor mesela işaret parmağını tanımıyorsunuz onu okurınca private space açılıyor kullanan deneyen var mı

• 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.