Şimdi Ara

HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.696
Cevap
61
Favori
335.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hicare güncellendi gayet güzel olmuş...
  • Arkadaşlar bende hala yama sürümü var ve güncelleme gelmiyor. Siz nasıl 180, 181 aldınız. Şuan kullandığım hiç kararlı değil instagramda fotoğraf yaklaştıramıyorum direkt atıyor. Tasarruf modundayken oyunlar kasıyor. Önceden böyle Bi durum yoktu. Lütfen anlayan biri anlatabilir mi bana?
    HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence acele etme yakında gelir bence 10 sürümü tam son sürüm değil bazı optimasyon sorunları var bence 1-2 güncelleme sonra düzelir gibi gelir. Ben 9 geri döndüm şarjım çabuk bitiyor diye 1-2 ay 9 kullanırım öyle 10 yükseltebilirim.
  • Bu 10 sürümüne geçtiğimden beri hesap makinesi tuşlarından ses çıkmıyor! Başka da bir sıkıntım yok Sizlerde nasıl durum ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_charro

2013'ten beri iphone kullanan biri olarak iyi ki Mate 20 pro almisim diyorum. Sadece pil performansina bakarak gercekten cile cekmisiz yillardir...
    Hocam fotoğraflar yapay zeka ile biraz abartılı mı?p20 kullanıyorum kamerasından çok memnun değilim.Fotoğraflar makyajlanmıs gibi çekiyor.
    Mate20 pro öyle değil.8 plus ile mate20 pro arasında kaldım.XR'da pek beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyaman06 -- 7 Şubat 2020; 22:32:4 >
  • kyaman06 kullanıcısına yanıt
    1 sene sonra prize bağlı yaşamak istiyorsan 8 plus alabilirsin. bu arada mate 20 pro her konuda 8 plustan daha üstün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Uzun yillar sonra ilk defa android telefon aldim ve asla pisman degilim. Fotograf konusunda cok basarili tek problem 30x zoomm yaptiginda net goruntu yok sanirim tripod lazim
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_charro

Uzun yillar sonra ilk defa android telefon aldim ve asla pisman degilim. Fotograf konusunda cok basarili tek problem 30x zoomm yaptiginda net goruntu yok sanirim tripod lazim
    İşin kötü yanı iPhone almaya gidiyorum ama yine de şu cihazdan vazgeçemeyerek geri dönüyorum :)) android 10 ile inanılmaz akıcı ve hızlı.. Android 11'de alacak. Ben de sanırım bundan birkaç yıl sonra tekrar iPhone'a döneceğim çünkü huawei nin yeni modellerinde Google hizmetleri olmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: hikmettufekci

1 sene sonra prize bağlı yaşamak istiyorsan 8 plus alabilirsin. bu arada mate 20 pro her konuda 8 plustan daha üstün
    Tesekkurler hocam.Dediğin aynı şey xr için de geçerli mi?P20 kullanıyorum ama fotoğraflar yapay gibi geliyor ama mate20 pro öyle değil onun için kararsız kaldım.
    Bana abartılı geliyor foto çekimleri. Yeterli ışık yoksa, selfie çekerken hele portre modunda makyajlı gibi. Çocukların fotosunu çekiyoruz diyelim ev içi ışıkta htc u11 güya daha kötü bundan her seferinde daha doğal daha net çekim yapıyor. Onlarca defa çözüm program vs sordum google cam vs gibi uyumlu ne bulabildim ne bilip yazan var. Dış çekim makro ve gece çekimi tamam ama kalanı benim için hayal kırıklığı oldu. Güncellemelerde de tabiki bir değişim olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aldirmas -- 18 Şubat 2020; 11:14:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TR_001 kullanıcısına yanıt
    Ben tuş sesi kullanmıyordum ama açtım ve baktım. Bende geliyor hesap makinası da

• Emui 10 dan sonra konuşma kaydı yapılamıyor bununssıl çözerim bilgisi olan var mı

• aşigo34 A kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.
    Ben "dokunma sesi" kullanmıyorum. Ama klavyedeki tuşlardan ses geliyor ve bunu beğeniyorum. Aynı şekilde hesap makinesinden de ses gelsin istiyorum. Ama telefona dokundukça ses çıksın da istemiyorum.
    Senin kullandığın tuş sesi ayarı nerede ? Ben göremedim ve bende "dokunma sesi" diye bir seçenek var ki zatende istemediğim bir özellik o.

Oradan açınca çıktı hocam.

Aynı durum bendede olmuştu.Emui 10 güncelledikten sonra format attım. kayıt etmez olmuştu.çözümü yabancı sitelerden buldum.HiSuite'le Emui 9 döndüm tekrar HwCallRecorder apk sını yükle ayarlarını yap. Sonra tekrar Emui 10 güncellemesi geliyor kur fakat sakın format atma.Tekrar çalışacaktır .Ben öyle yaptım eskisi gib kayıt yapıyor konuşmaları bilgine.
  • taltun T kullanıcısına yanıt
    Emui 10 da kayıt yapıyor öyle mi

• taltun T kullanıcısına yanıt
    Merhaba hwcall recorder nereden iniyor apk link atar mısınız yğklenemedi diyor

O tuş sesi değil malesef, dokunma sesi ve hesap makinesinde tuş sesi çıkmıyor! Sorunlu... İnşallah ilk güncellemede el atarlar.

Ses kaydetmiyor konuşma esnasında onu nasıl çözeriz

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.