Android 11'i bekliyorum. Android 11 ile araçlarda android auto'ya kablosuz bağlantı özelliği gelecek. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü (214. sayfa)
-
-
Bi nevi andorid olacak araç öyle mi, 2014 model aracın olur mu acaba -
Android auto'yu destekleyen bir araç multimedyasinda şu anda USB kablo ile android auto kullanılıyor. Telefon görüşmeleri, google navigasyon, Spotify vb uygulamalar multimedya ekranında kullanılıyor. İosda ise carplay bu şekilde kullanılıyor. Android 11 ile kablo derdi kalkacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Emui 11 Android 11 tabanlı değilmiydi? Android 11 diye biliyorum ama bazı kaynaklar 10 diye bilgi vermiş?
10 -
-
Arkadaşlar mate 20 pro ya hâlâ kasım ayı güncellemesi olan 10.1.0.328 gelmeyen var mı? -
Bana da gelmedi 328 -
Benim telefonda 329 güncellemesi yüklü. -
Bugün sabah geldi .328, Güvenlik yaması düzeyi: 1 Ekim 2020.
-
Yalnız ekranı hem eski hemde yeni hali ile bolebiliyorsunuz. Kaybolan bir özellik yok -
Nasıl evet diğer türlü oluyor ama zor bence -
Arkadaşlar Mate 20 X cihaz aldım google servislerini yükleme yöntemini bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi, google hesabı da açabilecek şekilde nasıl yükleyebilirim.
Telefonun kendi konusu aktif olmadığından sizlerden destek almak istedim.
İyi forumlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ekpe_babamArkadaşlar Mate 20 X cihaz aldım google servislerini yükleme yöntemini bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi, google hesabı da açabilecek şekilde nasıl yükleyebilirim.
Telefonun kendi konusu aktif olmadığından sizlerden destek almak istedim.
İyi forumlar.
Mate 20 serisinde Google servisleriyle ilgili bir kısıtlama yok, aldığınız telefonda Google servisleri, uygulama marketi vb. halihazırda zaten yüklü olması lazım?
-
Çin versiyon hocam ondan yüklü değil, global çevirmeye karar verdim zaten. -
Arkadaşlar uygulama başlatma ayarlarını nasıl kullanıyorsunuz, otomatik olarak mı yoksa manuel mi ayarlıyorsunuz. Bu aralar telefonum boştayken, bir iki saat içinde %8 şarj gidiyor bu hiç olmazdı son zamanlarda oluyor. Nedeni hakkında yorum yapabilecek olan varsa sevinirim. -
Emui 11 ne zaman gelecek?
Arkadaşlar bir sorum olacak. Huawei sesli asistan celia kullanan varmı ? ben dil ve bölge değiştirdiğim halde ayarlarda celia yı göremiyorum. Nedeni nedir yardımcı olabilir misiniz.
-
iyi ihtimalle şubat ayı gelir hocam. İlk çeyrekde alacağız emui 11
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X