< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü (225. sayfa)
-
-
Ben bu hafta değiştirdim, garantisi bitmek üzereydi ücret vs de almamışlar, hatta 75TL ye ekran koruyucu taktılar. Pil ilk günkü gibi sorun yaşayanlar mutlaka değiştirsin. Ekran koruyucu çok iyi malum kavisli ekrana koruyucu bulunmuyor.
Bildiğim kadarıyla 17 Ekim son kampanya için..
-
Telefonu yedekleyerek mi teslim ettiniz, geri aldığınızda sıfırlamışlar mıydı?
Ayrıca işlem süresi ne kadardı, kaç saatte teslim aldınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonu mutlaka yedekleyin, siz söylemeseniz bile kendileri yazılım atıyor her şey siliniyor. Ben gidemediğim için bir arkadaşımla ulaştırdım, ellerinde batarya yoktu 4 gün sonra teslim aldım.
-
Merhaba; cihazdan genel anlamda çok memnunum, parmak izi p20 pro daki gibi performanlı çalışmıyor, parmağımda az toz nem vss olsun okumuyor, ekranı çok güzel, ilk önce tedirgin oldum, kavisli ekran, düşerse hemen kırılabilir diye, biraz daha dikkatli olmaya çalşıyorum, fotoğrafda gündüz ve makro p20 pro dan iyi, ama gece modu bence p20 pro da daha iyi, ben p20 pro yu devamlı android 9 sürümünde kullanıyordum, onunda performansından memnundum, cihazım halen duruyor, satmadım. Bu arada servis günleri kapmpanyası var, bataryalarda indirim var, bütün cihazlarda batarya indirimi var, ama listede p20 pro yok, onun bataryası 260 tl dediler, müsait bir zamanda batarya değişimi yaptıracağım....
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhabalar s10 dan mate 20 proya geçilirmi
-
bence geçilir... huaweinin efsane modeli mate 20 pro dur! 2.5 senedir kullanıyorum bir kere bile acaba mı dedirtmedi... ilk çıkış tarihine göre zamanın ötesinde bir modeldi... çoğu yeni çıkan telefonlardan geri kalır bir yanı yok...
-
arkadaşlar selamlar,
garantisi bitmiş, çizik ve hata olmayan mate 20 pro sizce ne kadar eder? satmayı düşünüyorum son zamanlarda satanlar varsa piyasa ne durumda?
Hocam Mate 20 Pro yu değişmeyi düşünüyorsunuz herhalde. Neye karar verdiniz acaba. Mate 20 Pro dan sonra da telefon beğenmek zor gerçekten.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla ben de mate 20 pro nun pilini değiştirdim 2 yıl sonunda 2 yıl sonra bidaha değiştirip yine kullanırım benim için bundan iyi telefon yok gerçek anlamda efsane
👍😊
biraz mecburiyetten iphone'a geçmeyi düşünüyorum. mate20 pro hala su an kusursuz seviyede, benim için de zor olacak biliyorum ama yapacak bir sey yok.
4 gün önce mate 20 pro dan düz iphone 13 geçtim gerçekten mate 20 pro huaweinin efsane modelidir iphone dan geri kalır yanı yok... satmaya kıyamadım hanımın xiaomi yi satıp huawei hanıma verdim o yüzden gönlüm rahat.
-
En güzel yorumları sizden alırız artık 😊 benim de isyerinden bir arkadaşım, gel sana artık iphone alalım diyor bende dedim iphone dan daha güçlü bir telefon kullanıyorum 😊
Arkadaslar kilit ekranı magazinim 1 yıldan fazladır guncellenmiyordu bugün ilk defa birkac tane farklı fotoğraf geldi. Sizde de oldu mu acaba
Merhaba,mate 20 pro instagram uygulamasında uzun süredir yarım ekran problemi yaşıyorum.Her türlü çözüme başvurdum sonuç başarısız oldu.Sürüm düşürmek istedim tüm yedekleri aldım ve Hisuite uygulamasında diğer sürüme geç seçeneği artık çıkmıyor.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ?
-
Aynen bende oldu, adamlar unutmuşlar sanırım bunu, bir kaç gündür yeni görseller gelmeye başladı..
Bende yarım ekran falan yok, belkide mod lu kullandığımdan olabilir, bilemedim, hazar bozkurt'un modlu instagram uygulamasını kullanıyorum..
Bende de hic ekran sıkıntısı olmadi. instagram a bakarken mi ekran sıkıntısı oluyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X