Şimdi Ara

HUAWEI MATE 20 PRO ANA KONU & kullanıcılar kulübü (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.686
Cevap
61
Favori
334.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu batarya testinde 1. Olmuş ayrıca Chip online incelmesinde de 12 saat 16dakika ekran süresi aldıklarını söylediler
  • drgray kullanıcısına yanıt
    Bu cihazın farki iphone gibi akması bence hocam. Kullanan herkes hiç takılma yaşamamış benim duyduğum. Yani android için mükemmel bişey bu. Mağazada deneyimlediğim s9 bile takılıyordu ki içinde bir şey yüklü değil, boş hali.
  • En dip fiyat geldi. Sahibinden uzerinden acilan ilanda 1100 USD fiyat yazili. 6000 TL. civarina geliyor.
  • Abiler fm radyo varmi cihazda
  • FM Radyo Var mı acaba bu telefonda ???
  • Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak bilen var mı ? (sahibinden vb... bireysel satıcılar hariç)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sivridis

Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak bilen var mı ? (sahibinden vb... bireysel satıcılar hariç)
    Bir haberim yok ama kasım ortası gibi diyordu bir kaç editör.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrMaster

P20 Pro almadan önce bu telefonu bekliyordum lakin arada çok bir fark göremedim kamera açasından

sizinde fikrinizi almka isterim arkadaşlar p20pro yerine mate 20Pro tercih edilmesi yönünde + bir kaç sebeb var mıdır çok huwaie takip etmediğim için pek karar verici düşünemiyorum.
    Farklara değinmeyeceğim ama çok fazla fark var. Mate 20 pro çok ezici bir üstünlüğe sahip.
  • Circassian81 kullanıcısına yanıt
    Mate20 pronun ekranı autoya alırsa iphonela birlikte bitecekler. Ekran süper ama kimse en kısığa alıp kullanmaz. Fakat eşit şartlarda evet diğerlerinin anasını ağlatıyor.
    Gsmarena'nın testi daha standardize
  • KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler .)
  • Mate 20 Pro da ekraninda kronik problemlerde artis var .

XDA Developers
    PSA: Huawei Mate 20 Pro has a display problem - Gluegate
    https://forum.xda-developers.com/mate-20-pro/help/mate-20-pro-greenish-display-screen-t3859268

https://www.reddit.com/r/Huawei/comments/9rz8gg/psa_the_huawei_mate_20_pro_might_have_a_glue_gate/

Yukardaki adreslerde birden fazla farkli kaynaklardan cihazlarini iade edenlerden de bahsedilmektedir bazilari degisim yaptirmis.

Ayrica sorun ekranin herhangibir yerinde de gorulmektedir .

Cihazi alacaklar dikkatli incelemeleri sart.

DH EDitorleri bu konu hakkinda acilen haber yapmalari gerek tuketici bilinci adina .

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Mate 20 Pro da ekraninda kronik problemlerde artis var .

XDA Developers
    PSA: Huawei Mate 20 Pro has a display problem - Gluegate
    https://forum.xda-developers.com/mate-20-pro/help/mate-20-pro-greenish-display-screen-t3859268

https://www.reddit.com/r/Huawei/comments/9rz8gg/psa_the_huawei_mate_20_pro_might_have_a_glue_gate/

Yukardaki adreslerde birden fazla farkli kaynaklardan cihazlarini iade edenlerden de bahsedilmektedir bazilari degisim yaptirmis.

Ayrica sorun ekranin herhangibir yerinde de gorulmektedir .

Cihazi alacaklar dikkatli incelemeleri sart.

DH EDitorleri bu konu hakkinda acilen haber yapmalari gerek tuketici bilinci adina .
    https://phoneradar.com/several-huawei-mate-20-pro-users-reporting-green-tint-problem/

Haberler geliyor yavaş yavaş, TR de bunlardan alıp yayınlar yakında. Gerçekten çok kötü ve üzücü bir durum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ß@R!$ -- 2 Kasım 2018; 9:41:26 >

• quote:

Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak bilen var mı ? (sahibinden vb... bireysel satıcılar hariç)
    20 Kasım gibi satışa çıkacak diye biliyorum. 9K gibi bir fiyatı olacak diyorlar.
  • Snaqe kullanıcısına yanıt
    9K olursa satamaz. Olacağını da sanmıyorum. 6k civarı olur.
    Bu arada 9k da hiç bir telefona verilmez. 6 bile bence bir telefon için çok fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Circassian81

bu batarya testinde 1. Olmuş ayrıca Chip online incelmesinde de 12 saat 16dakika ekran süresi aldıklarını söylediler
    Tüm ekranlar aynı ayara ayarlanmış mükemmel bir battery testi Mate 20 Pro hepsinin içinden geçmiş Hatta sadece sayaç tutan telefonun sarjı bitti şaka gibi Bu pile laf söylenmez Bu senenin tartışmasız en iyi telefonu bu bence Gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum

• Merakla bekliyorum piyasaya cikmasini resmen note 9 un icinden gecmis adamlar. Bide anlamadigim burda samsungda calisan kisiler var sanirim bende samsung kullaniyorum bir suru test izledim adamlar yapmis iste birtek video 4k 60 fps eksik.
  • Anlamadığım şey yıllardır telefon ve pek çok teknoloji üreten Samsung nası olurda pil konusunu o kadar ön planan çıkardığı bir telefonda (Note 9) pil işini beceremez.
    Bunun arkasında bence "bu teknolojiyi şimdi vermeyelim seneye çıkan telefona koyarız" mantığı yatıyor. Al işte ekrandan parmak izi okuyucuyu Note 9 a koymadı muhtemelen S10 a koyacak.
    Ama Huawei koyuyor işte ve böylece senin satışları engelliyo. Örneğin ben Note 9 almayı planlarken iptal edip Mate 20 pro yu bekliyorum.
  • quote:

Anlamadığım şey yıllardır telefon ve pek çok teknoloji üreten Samsung nası olurda pil konusunu o kadar ön planan çıkardığı bir telefonda (Note 9) pil işini beceremez.
    Bunun arkasında bence "bu teknolojiyi şimdi vermeyelim seneye çıkan telefona koyarız" mantığı yatıyor. Al işte ekrandan parmak izi okuyucuyu Note 9 a koymadı muhtemelen S10 a koyacak.
    Ama Huawei koyuyor işte ve böylece senin satışları engelliyo. Örneğin ben Note 9 almayı planlarken iptal edip Mate 20 pro yu bekliyorum.
    Ben de Note 9'un pilinden dolayı bekliyorum bakalım neler olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snaqe

20 Kasım gibi satışa çıkacak diye biliyorum. 9K gibi bir fiyatı olacak diyorlar.

Alıntıları Göster
    Benim tahminimde p20 pro 7000. Mate daha üst bir seviye. Üstünde çıkacaktır gibi. Fakat p20 proya indirim yapıp mate 20 6k dan satarlarsa çok güzel olur. 6k da etmez dediğiniz gibi ama, malum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.