< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mseyitsahin -- 16 Kasım 2020; 11:30:24 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mseyitsahin -- 16 Kasım 2020; 11:30:24 > |
Yılın en favori cihazı olacaktı, Google engeline takıldı. Bekleyip göreceğiz gelişmeleri artık.
|
Hiçbir google servisini kullanamadıktan sonra bu telefonu almak ne kadar mantıklı? Şuan her yerde bas bas bağırıyorlar telefonda youtube vb çalışmıyor diye. Yarı fiyatına da verseler almam şahsen.
|
Tüh ya burada atıp tutan arkadaşlara kötü kapak oldu bu.
|
Fanboy güzel yakıştırma. Ama ben Ios ve Androide yazılım geliştiren biri olarak konuşmuştum. Bu Google olmaması algısı yanlış anlaşılıyor. Google İn telefonu çalıştıran bir uygulaması yok. Google olmadan telefon olur. Google ürünleri ticaridir. Ben YouTube kullandırmam derse 900 milyon kullanıcı kaybeder hiç işine gelecek birşey değil ki bu 900 milyon kullanıcı başka bir video servisini kullanırsa YouTube un çok hoşuna gitmez. Chrome Google a ait değildir. Chromium açık kaynak bir browser. Google Chrome Yandex ise başka bir isimle aynı browser kullanmaktadır. Bunu Huawei yada siz bile geliştirip kullanabilirsiniz. Gmail yerine posta servisleri var istediğinizi kullanabilirsiniz. Yani kısacası arkadaşım doğruyu söylemek FanBoyluk değildir. Ios un karşısında Android olması çok güzel bir rekabettir 3. Bir firma ve işletim sistemi daha güzel olur hatta symbian yeniden hortlasa sevinirim. Birde bilmeniz gereken birşey daha var. WhatsApp Facebook ve diğerleri kalıpta bu platformda çalışmam deme şansları yok. Yani rakiplerinin ekmeğine bal süremezler. Huawei işletim sistemi çıkardığında ilk anlaşmaları bu firmalar yapacak. Viber gibi bir rakip var ve dünyada sadece WhatsApp kullanılmıyor hatta eski kominist Avrupa ülkeleri WhatsApp ı bilmiyorlar. O yüzden Google ı çokta şey etmeyin. Kalın sağlıcakla.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y4Ş4R -- 17 Eylül 2019; 18:45:45 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mseyitsahin -- 19 Eylül 2019; 14:30:24 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cnytkyz -- 19 Eylül 2019; 9:18:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |