Şimdi Ara

Huawei Mate 30'un tasarımını açığa çıkaran tanıtım posteri internete düştü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Notch olmamış bence. Damla çentik veya pop-up kameraya geçebilirlerdi.

• Google servisleri olmayacak diye dedikodu geziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Huawei mate 20 pro dan note 10 plus a gectim. En buyuk nedeni, Huawei 3 ay ilerisini dahi göremiyor yani 3 ay sonra belkide youtube gmail gibi uygulamalar tamamen desteğini Huawei den çekecek. Huawei Amerika ile işleri yoluna koymadan alınacak bir telefon degil artık.

• Huawei almak kumardır şu ara.O kadar para ver sonra google desteği kessin tel çöp olur.

• hahaha bu ne bicim tasarim

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Huawei almak kumardır şu ara.O kadar para ver sonra google desteği kessin tel çöp olur.
    destegi kesmese de cihaz kalitesi cop. kimse yogurdum eksi demedigi icin bu cihazlar satilabiliyor bu cin markalarini alip 1.5 sene kullanacaksin sonra hurda fiyatina satacaksin 1 yil icinde her tarafi dokuluyor ekran yamuluyor lekeler olusuyor batarya sisiyor huawei amiral gemisi kullandim oradan biliyorum 2000 den fazla kurus para verilmez bu cin coplerine orta seviye al gec bozulsun bir daha al yoksa kazik yersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 29 Ağustos 2019; 10:39:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sturmgewehr44

destegi kesmese de cihaz kalitesi cop. kimse yogurdum eksi demedigi icin bu cihazlar satilabiliyor bu cin markalarini alip 1.5 sene kullanacaksin sonra hurda fiyatina satacaksin 1 yil icinde her tarafi dokuluyor ekran yamuluyor lekeler olusuyor batarya sisiyor huawei amiral gemisi kullandim oradan biliyorum 2000 den fazla kurus para verilmez bu cin coplerine orta seviye al gec bozulsun bir daha al yoksa kazik yersiniz

Alıntıları Göster
    Bu saydıklarin zaten hep huawei de oluyor baska hicbir markada olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türbülans Havayolları A.Ş

Bu saydıklarin zaten hep huawei de oluyor baska hicbir markada olmuyor.

Alıntıları Göster
    tum cin telefonlarinda oluyor. xiaomi oppo one plus huawei falan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.