|
Huawei Mate 50 Pro Türkiye fiyatı açıklandı: 4700 mAh batarya! (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
google'sız doğru düzgün marketi olmayan,NFC'si çalışmayan,5G'siz bir telefona bu parayı istemek ayıptır,açgözlülüktür,insafsızlıktır,keriz yoluculuktur. o paraya eksiksiz çalışan s22 ya da iphone 14 alınır.varsın kamerası birazcık daha az güzel çeksin.gerçi instagram çekimlerinde ikisi de huawei'e fark atar.
-
Yıkılmadım ayaktayım... Hep birlikte dinliyoruz...
-
14 yerine 13 yada 13 pro almak daha mantıklı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Huawei Google ambargosundan beri telefonlarına en ufak teknolojik yenilik katamıyor,hala Huawei öyle böyle diye gezinenler olması da ayrıca komik. Huawei ölmüş bir marka. Kimse Amerika ile teknoloji konusunda savaşamıyor. Savaşan tüm markalar teker teker bitti. Huawei'de biteli çok oldu ama boş boş modeller çıkarmaya devam ediyor.
66w hızlı şarj+50w kablosuz şarj? 2020'de Xiaomi 10 Ultra 120w sunuyordu.
4G konusuna hiç girmiyorum çok komik zaten.
Ekran konusu? En basit orta segment bir android bile artık 120hz 1800pwm'li 600hz dokunma tazelemeli ekranı sunuyor. Yani daha iyi bir ekran sunuyor demek bu :D
Bataryayı ana başlık olarak koymanız da çok komik onu de geçtik.
1 inç sensörler boy gösterirken Huawei'nin sensörün boyutunu hatta modelini bile açıklamaması da değişikmiş ayrıca.
Neyse yani toplama baktığımda kesinlikle amiral gemisi telefon önümde durmuyor. Ekstra olarak google servisleri yok,5G anteni yok.
Bu telefona 33 bin tl veren açık ara kerizdir. 33 bin TL'ye alacağın 13 Pro bu telefonu cogu anlamda 5 e katlar. 26 bin TL'ye alacağın S22 Ultra bu telefondan çok daha fazla güncel teknoloji ve kaliteyi sunuyor.
-
32 mi bin
-
Huawei yaşıyor mu hala
-
Ülkemizde daha 3g tam çekmiyor Ankara'da üç operatöründe bizimkiler 5g diyor şaKa gibi
-
başlık ne alaka ya
-
Yurt dışı fiyatlarını bilmiyorum ama bu fiyatlar ile TR pazarında iş yapması mümkün değil 5-10 kişi ya alır ya almaz.
-
Bir telefona eğer bu rakamı vereceksem bu kesinlikle google play barındırmayan ambargo yemiş bin bir zahmetle uygulama kurulan huawei olmaz. Son kullanıcı bu rakamı verecekse 38 k gibi çılgın bir rakamı gider mis gibi ıphone 13 pro max alır rahatına bakar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
sahsen iphone almam ben.. kısıtlı isletim sistemi kullanmam.. apple'ın IOS'u ayrıca kullanımı zevksiz.. huawei konusuna gelince hayatında hic huawei'nin üst sınıf cihazlarını kullandın mı diye sormak gerekir sana.. huawei'nin mate serisi muhtesem cihazlardır.. bunlardan birini muhtemelen eline bile almamıssındır..
mutlaka huawei telefon demiyorum tabii ki ancak cok para verilecekse mutlaka apple alınır kafasını gec.. sen böyle düsünüyor olabilirsin ancak ben böyle düsünmüyorum.. apple ürünlerinden özellikle telefonlarından hoslanmıyorum ve kullanmıyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 31 Ekim 2022; 16:40:10 > -
Ne yapalım yani ıphone hoşlanmıyor ve kullanmıyorsan? Ben hoşlanıyorum ve kullanıyorum iPhone 12 ve gayet memnunum 10 numara cihaz sanamı soracaz neden hoşlanıp hoşlanmıyacağımızı??
yani o zaman yazilarina bence ekleyeceksin.. kendi fikirlerini genelin fikri gibi yazmayacaksin.. senin apple cihazlarinla ilgilenmiyorum 5 kurus vermem bedava sahip olsam kullanmam satip parasiyla farkli marka alirim rakip cihazlari tercih ediyorum.. mate 50 pro da cok guzel cihaz.. sen genelin fikri gibi yazarsan birisi de cikar o senin fikrin der..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 31 Ekim 2022; 21:35:15 >
Başlık manidar. Tarafsız olan donanım haber evrim geçirmiş. Reklam kokan hareketler bunlar mayk...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X