Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lojistik9p

Şimdi tekrar Kitkata döndüm ve ayarlar falan herşeyi yaptım:) Tekrar lollipopa geçipde eğer kamerayı halledemezsem tekrar kitkata dönmek gerçekten çok gözümde büyüyor:) Tavsiyeleriniz için teşekkürler ama bir müddet kitkatla devam edeceğim sanırım. Bir de bana sanki biraz kasıyor gibi geldi lollipop bilemiyorum ama ben mi temiz kurulum yapamadım acaba? Şimdi hd çekim yaptım falan da deyince yüklesem mi acaba diyede düşünmedim değil:)Cedric arkadaşım dediğim şekilde belki düzelebilir çünkü aynı zamanda galerideki sd kartta olan resimleri falan da göremiyorum lollipop da. Denemeye değer sanırım:)

Bence temiz kurulum yapamamissiniz siz telfonumda suan hic kasma falan yasamadim lollipopu yukledigimede hic pisman olmadim adamlar ugrasip optimize etmisler harbiden, lg g2 deki s4 deki lolipopu gorunce bu suoer otesi geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lojistik9p L kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkür ederim.

Bir iki dosya kaldı onlarıda yarın indirip, sakin bir kafa ile deneyeceğim. Tekrardan teşekkür ederim.
  • 2,5 Saat uğraştan sonra Avea'dankurtulup EU yapabildim.Birazuzun sürmesinin nedeni ben bazı şeyleri yanlış yaptım :) Aslında az bilgisi olan 30 dk halledebilir.

Uğraştırdı ama sonuç olarak EU oldu :) Şimdi lolipop yapmakta :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ynsylcn86 -- 25 Ekim 2015; 15:28:51 >
  • Arkadaşlar dayanamadım ve lollipop'u kurdum :) ilkinde temiz kurulum temiz olmamış demekki şu an kamerada ve galeride bir sorun yok:) Ben kilit ekranında sürekli değişen fotoları kendimize göre değiştirebiliyor muyuz diye baktım. Orijinal resimler 1080x1920 çözünürlükte. MAgazine unlock dosyasının içiine kendi indirdiğim fotoları attım aynı çözürlükte ama görmüyor o fotoları denedim. Biraz baktım ama yararlı bir bilgi de göremedim internette. Fikri ya da önerisi olan arsa sevinirim...
  • beyler bu telefonu en uygun nereden ve nasıl almalıyım? kamera performansı nasıl? önermeyen var mıdır? şu olayı kötü vs diyen.

• Arkadaşlar telefonu kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi 1400 liraya malum siteden almayı dusunuyorum.Yardımcı olurmusunuz ? Tavsiye edermisiniz.
  • arkadaşlar bu telefonun sar değeri nedir?
  • ProduceR. kullanıcısına yanıt
    Ben Gittigidiyor cadde/ hizlial.com dan aldım %10 indirim çekim vardı 1260tl oldu artı 100tl maxipuan veriyordu.hb hizlial vs hediye cekiyle alabilirken daha iyi olur fakat hizlial.com fiyatı 1450 çıkarmış.

• srvngrc S kullanıcısına yanıt
    1.42 w/kg civarı kullanım kılavuzunda baş ve vücut için tam degerler yazıyordu ama eve gidince yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: ironcarbonom

1.42 w/kg civarı kullanım kılavuzunda baş ve vücut için tam degerler yazıyordu ama eve gidince yazarım

Teşekkürler. Peki bu değer çift sim kullanımında mı? Yani tek sim ile kullanınca ne oluyor acaba değer?

• srvngrc S kullanıcısına yanıt
    O konda bilgim yok AB mevzuatında izin verilen sınır 10gr fazla doku için 2.0W/kg.cihazda max sar değeri kulakta kullanim icin 1,54W/kg,vücutta uygun biçimde kullanıldığında 0.763W/kg yaziyor

Bir de FCC mevzuatında (ABD)sınır 1.6W/kg
    FCC rapor edilen max sar degeri kulakta kullanilirken 0.908W/kg vücutta kullanılırken 1.265W/kg ve Wi-Fi etkin nokta işlevi kullanırken 1.261W/kg yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ironcarbonom

O konda bilgim yok AB mevzuatında izin verilen sınır 10gr fazla doku için 2.0W/kg.cihazda max sar değeri kulakta kullanim icin 1,54W/kg,vücutta uygun biçimde kullanıldığında 0.763W/kg yaziyor

Bir de FCC mevzuatında (ABD)sınır 1.6W/kg
    FCC rapor edilen max sar degeri kulakta kullanilirken 0.908W/kg vücutta kullanılırken 1.265W/kg ve Wi-Fi etkin nokta işlevi kullanırken 1.261W/kg yazıyor.

anladım.. oldukça yüksekmiş..
  • Merhabalar bende Note 4 düşünürken aklım Mate 7 ye kaydı. İkisini kullanan varsa yorum yapabilir mi?
    Mate 7 16GB 1400, 32GB 1700 TL aradaki 300 Tl farkı vermeye değer mi?
  • Merhaba arkadaslar daha once yazmıstım sorunumu...

telefonumda ekranda beyaz leke problemi ve konusma esnasında benim ses karsı tarafa gıtmıyordu.. ( Cihaz teknosadan alınma )

neyse 12. iş günü geldi telefonum ve anakart değişmiş hoparlör sorunu düzeldi ancak üstüne beyaz leke problemi aynı duruyor.. Telefonumun ön yüz kenarlıklarına gri yerine beyaz çerçeve ile çevirmişler... daha bitmedi.... telefonumda hiçbir hasar yoktu ve arkasına bir baktımki böyle sağ alt tarafa doğru düğmeden biraz daha küçük bi göçük olusmuş.. Ben telefonu servise göndermeleri için teknosaya bıraktıgımda servis kagıdına telefonda darbe çizik falan olmadıgı sadece ekran koruyucunun üstünde kılcal çizik vardı diye yazmıslardı. evet sadece kılcal çizik vardı. napsam bilmiyorum teleservise ulasılmıyor bile hep sesli yanıt sistemi konusuyor... Daha bitmedi telefonumun romu teknosadan alma norma rom iken servisten geldiğinde avea roma dönüştü :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsantrasyon. -- 27 Ekim 2015; 0:03:55 >

• ExpeLLee kullanıcısına yanıt
    3gb RAM 32gm rom olması deger indirim kuponuvfalan 1500-1600tl bandina getirirseniz aninda alin derim note4 de çok güzel bir telefon ama malzeme kalitesi akıcı arayuzu vs bence mate7. ikisininde artı ve eksiklerini karşılaştırıldığında sana hangisi hitap ediyorsa onu al tabiki

• Konsantrasyon. kullanıcısına yanıt
    Hocam bu kotu olmuş sizi baya ugrastiracaklar anlaşılan bir kaç defa daha servise yollayin olmazsa çok sert olun urun iadesi isteyin şikayet var.com şikayet açın birde

• Huawei Türkiye ile görüştüm lolipop'u kısa sürede verileceğini söylediler. G7 lere vermek üzerelermiş. Türkiye için resmi olmayan güncellemelerde sorun çıktığını, hatta garanti dışı kalabildiğini söylediler.Resmi güncellemeyi beklemeyi tavsiye ettiler

Bu arada hafıza kartı sorunu olan cihazı iade etmiştim. Aynı cihazın fiyatı 300 TL daha düşünce ve hediye çeki de eklenince tekrar aldım. (32 gb lık çift hattlı model)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 27 Ekim 2015; 14:56:25 >
  • Telefonun radyosunu kullanan arkadaşlar, ses şiddeti neden düşük sizce, bana çok düşük geldi, volume ayarını sonuna kadar açmama rağmen, samsung galaxy S serisi bile daha iyiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Huawei Türkiye ile görüştüm lolipop'u kısa sürede verileceğini söylediler. G7 lere vermek üzerelermiş. Türkiye için resmi olmayan güncellemelerde sorun çıktığını, hatta garanti dışı kalabildiğini söylediler.Resmi güncellemeyi beklemeyi tavsiye ettiler

Bu arada hafıza kartı sorunu olan cihazı iade etmiştim. Aynı cihazın fiyatı 300 TL daha düşünce ve hediye çeki de eklenince tekrar aldım. (32 gb lık çift hattlı model)

Avea ROM'lara da gelecek mi Lolipop peki ?
  • arkadaslar 24,08,2015 tarıhınde teknosadan mate 7 aldım cok memnunum fakat çift telefon kullandıgım ıcın tek elle kullanamadıgım ıcın bır turlu alısamadım tekrar compact telefona donmek istiyorum telefonu sahıbındende satısa koydum . telefonum 2 aydır tertemiz sorunsuz silikon kılıf kırılmaya karsı ekran koruyuculu tek bır cızıgı yok dusunen varsa benımle ıletısıme gecebılır en son fiyatım 1350 tl dir. sahibinden ilan numaram 239245073
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.