Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erhasr58

arkadaslar 24,08,2015 tarıhınde teknosadan mate 7 aldım cok memnunum fakat çift telefon kullandıgım ıcın tek elle kullanamadıgım ıcın bır turlu alısamadım tekrar compact telefona donmek istiyorum telefonu sahıbındende satısa koydum . telefonum 2 aydır tertemiz sorunsuz silikon kılıf kırılmaya karsı ekran koruyuculu tek bır cızıgı yok dusunen varsa benımle ıletısıme gecebılır en son fiyatım 1350 tl dir. sahibinden ilan numaram 239245073

Üstad sıfırını çek puan 1200 civarına alabilirken 2. El bu fiyata satılmaz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliba

quote:

Orijinalden alıntı: erhasr58

arkadaslar 24,08,2015 tarıhınde teknosadan mate 7 aldım cok memnunum fakat çift telefon kullandıgım ıcın tek elle kullanamadıgım ıcın bır turlu alısamadım tekrar compact telefona donmek istiyorum telefonu sahıbındende satısa koydum . telefonum 2 aydır tertemiz sorunsuz silikon kılıf kırılmaya karsı ekran koruyuculu tek bır cızıgı yok dusunen varsa benımle ıletısıme gecebılır en son fiyatım 1350 tl dir. sahibinden ilan numaram 239245073

Üstad sıfırını çek puan 1200 civarına alabilirken 2. El bu fiyata satılmaz bence

walla ben agustos ayında teknosada bu telefona 1700 tl saydım cokta asagı veremem satılmazsada evde kullanacak cok :) acelem yok

• Gece yatmadan önce telefonun alarmını ayarladıktan sonra kapatıyorum, biliyorsunuz SAR değeri yüksek; ancak sabah alarmın çalmasıyla birlikte telefon açılıyor, ama uçuş modunda açılıyor. Bunu yaşayan ve bunun nedenini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumq

Gece yatmadan önce telefonun alarmını ayarladıktan sonra kapatıyorum, biliyorsunuz SAR değeri yüksek; ancak sabah alarmın çalmasıyla birlikte telefon açılıyor, ama uçuş modunda açılıyor. Bunu yaşayan ve bunun nedenini bilen var mı?

Hiç denemedim fakat sim kartınız da parola mevcut mu?
  • quote:

Gece yatmadan önce telefonun alarmını ayarladıktan sonra kapatıyorum, biliyorsunuz SAR değeri yüksek; ancak sabah alarmın çalmasıyla birlikte telefon açılıyor, ama uçuş modunda açılıyor. Bunu yaşayan ve bunun nedenini bilen var mı?

Bazen bende de oluyor. Kapatıp şarja takıyorum sabah telefon açılmış oluyor. Pin kodu soruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: akcakoylu

quote:

Bazen bende de oluyor. Kapatıp şarja takıyorum sabah telefon açılmış oluyor. Pin kodu soruyor.

Buysa sorun bu normal birşey, sim kilidini kaldırın, uçak moduna geçmeden açılır telefon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExpeLLee

Merhabalar bende Note 4 düşünürken aklım Mate 7 ye kaydı. İkisini kullanan varsa yorum yapabilir mi?
    Mate 7 16GB 1400, 32GB 1700 TL aradaki 300 Tl farkı vermeye değer mi?

Hanımda mate 7 var bende note 4 var.biri mercedes biri opel eğer imkânın varsa note 4 al kamerası on gömlek daha iyi.şarj mate 7 de eşim 5 6 saat ekran görüntüsü alıyor ben 4 5 saat arası alıyorum. Servis ve 2.el değerini de unutma 2.elde note temizse anında elden çıkar mate 7 zor tr.sen neden aldın dersen ben hanıma hep huawei alıyorum p6 g7 mate 7....

• Arkadaşlar telefonuma parmak izi tanımladığımda koyduğum şifreyi unuttum ve hiçbir şekilde giriş yöntemini değiştiremiyorum bundan ötürü.

Önerileriniz neler?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Arkadaşlar telefonuma parmak izi tanımladığımda koyduğum şifreyi unuttum ve hiçbir şekilde giriş yöntemini değiştiremiyorum bundan ötürü.

Önerileriniz neler?

Hard reset at hocam. Büyün veriler silinecek.

• quote:

quote:

Arkadaşlar telefonuma parmak izi tanımladığımda koyduğum şifreyi unuttum ve hiçbir şekilde giriş yöntemini değiştiremiyorum bundan ötürü.

Önerileriniz neler?

Hocam onu ben de düşündüm ama hard formatsız kurtarmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibiza tdi

quote:

Orijinalden alıntı: ExpeLLee

Merhabalar bende Note 4 düşünürken aklım Mate 7 ye kaydı. İkisini kullanan varsa yorum yapabilir mi?
    Mate 7 16GB 1400, 32GB 1700 TL aradaki 300 Tl farkı vermeye değer mi?

Hanımda mate 7 var bende note 4 var.biri mercedes biri opel eğer imkânın varsa note 4 al kamerası on gömlek daha iyi.şarj mate 7 de eşim 5 6 saat ekran görüntüsü alıyor ben 4 5 saat arası alıyorum. Servis ve 2.el değerini de unutma 2.elde note temizse anında elden çıkar mate 7 zor tr.sen neden aldın dersen ben hanıma hep huawei alıyorum p6 g7 mate 7....

Vallaha benim de hanım da note 4 var bende mate 7 var ben 16 gb ı çek puan ile 1230 a malettim ben mate 7 öneririm ama sonuçta tercih meselesi bence mate 7 pilde en az %40 üstün.

• quote:

quote:

quote:

Önerileriniz neler?

Hocam onu ben de düşündüm ama hard formatsız kurtarmak istiyorum.

Arkadaşlar yok mudur temiz bir çözüm önerisi olan?
  • S.aleykum foruma eski nokia telefonumdan zor zar actim 171 sayfa gozukuyor kisaca sorularim vardi;
    1)32 gb olanla 16 gb olan arasinda 300-500 tl fark var degermi?
    2)belli kronik (fabrikasyon hatasi) sorunu varmi?
    3)sony c5 Ultra ile karsilastiran kiyasliyan yan yana koyan varmı? Ayni fiyat

• beyler n11'de şu satıcıdan alan var mı?

http://m.n11.com/huawei-ascend-mate7-cep-telefonu-ayni-gun-kargo-P47164890#

yorumlarda açılmış kutu yazmışlar merak ettim.

• fearuq kullanıcısına yanıt
    yapamadım nasıl oluyor. birşeyleri aktif etmek gerekiyor mu? video çekebilir misiniz acaba?
  • bu telefonun en büyük eksiklikliklerinden biri -bence- tek el arayüzünün ekranın bir tarafında sabitlenememesidir. sensör değişik şekilde hareket algılayıp ortaya veya diğer tarafa çekiyor tuşları. adeta hareketsiz durmanızı istiyor. bu kadar gömdükten sonra sabitleme diye bir şey var yazan çıkarsa da ayrı bir utanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

beyler n11'de şu satıcıdan alan var mı?

http://m.n11.com/huawei-ascend-mate7-cep-telefonu-ayni-gun-kargo-P47164890#

yorumlarda açılmış kutu yazmışlar merak ettim.

Bende besken elektronikten aldım hocam iki ay kadar önce. Açılmış kutı değildi gayet normaldi sıkıntı olmadı.

• arkadaslar telefonumda spotify ile arabamda müzik dinliyorum. Bluetooht ile bağlıyorum. ilk zmanlar olmayan bır sıkıntı olusmaya basladı. Spotify uygulamasını açıp muziği çaldıgımda muzık normal bir sekilde calıyor. Aracın ekranından yada direksiyondan bir sonraki şarkı yada bir gerideki şarkı atlama tusuna bastıgım zaman telefon otomatikmen spotify uygulamasını durdurup kendi müzik uygulamasını açıyor. bu durumu ne yaptıysam çözemedim. bununla ilgili bir çözüm bulabilen yada fikri olan varsa söylesin lütfen.yada telefonun kendi uygulaması olan müzik programını nasıl kaldırabilirim ???
  • Merhaba. Aynı sorun bende de oluyordu ne yaptıysam çözemedim. Lollipop güncellemesini yaptıktan sonra sorunum çözüldü. şimdi spotify sorunsuz çalışıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ismet76

Merhaba. Aynı sorun bende de oluyordu ne yaptıysam çözemedim. Lollipop güncellemesini yaptıktan sonra sorunum çözüldü. şimdi spotify sorunsuz çalışıyor.

walla hocam hiç uğraşamicam telefon büyüklüğü ve bu durum beni iyice soguttu telefonu satılıga koydum 1700 tl verdim pişmanım sony gibi telefondan nasıl aldandımda dondum bilmiyorum :(
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.