Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kvk garantili benim cihaz. En yakın kvk servisine götürsem Avea rom kaldırın avrupa rom kurun desem yaparlar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yEmreozc

quote:

Orijinalden alıntı: forumq

Gece yatmadan önce telefonun alarmını ayarladıktan sonra kapatıyorum, biliyorsunuz SAR değeri yüksek; ancak sabah alarmın çalmasıyla birlikte telefon açılıyor, ama uçuş modunda açılıyor. Bunu yaşayan ve bunun nedenini bilen var mı?

Hiç denemedim fakat sim kartınız da parola mevcut mu?

Sim kartımda parola yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: akcakoylu

quote:

Gece yatmadan önce telefonun alarmını ayarladıktan sonra kapatıyorum, biliyorsunuz SAR değeri yüksek; ancak sabah alarmın çalmasıyla birlikte telefon açılıyor, ama uçuş modunda açılıyor. Bunu yaşayan ve bunun nedenini bilen var mı?

Bazen bende de oluyor. Kapatıp şarja takıyorum sabah telefon açılmış oluyor. Pin kodu soruyor.

Bende pin kodu sormuyor, direkt açılmış oluyor.
  • quote:

quote:

quote:

Bazen bende de oluyor. Kapatıp şarja takıyorum sabah telefon açılmış oluyor. Pin kodu soruyor.

Buysa sorun bu normal birşey, sim kilidini kaldırın, uçak moduna geçmeden açılır telefon

Sim kilidini nasıl kaldıracaz

• çinde mate 7 ye bikaç aya kadar android 6.0 verecekler. biz türkiye de lollipop u göremedik daha :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Buysa sorun bu normal birşey, sim kilidini kaldırın, uçak moduna geçmeden açılır telefon

Sim kilidini nasıl kaldıracaz

Ben denedim de sim kilidi olmasa da uçak modunda açıyor ilginçtir.

• Arkadaşlar Çoklu Ekran özelliğini nasıl kullanıyoruz ? Çözebilen var mı yardımcı olurmusunuz?
  • Arkadaşlar bu ölü piksel olayı yaygın bir durum mu? Teli aldıktan sonra 2 haftada ölü pikseller çıktığı yorumnları okuyorum. Bir de kullanıcı hatası falan denmiş, servis böyleyse hiç bulaşmamak lazım.
  • Mate7 de 128gb hafiza kartı kullanan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adela A kullanıcısına yanıt
    Destekliyor mu o kadar büyük kartları ?
  • avea rom nasıl kaldıracağız arkadaşlar , bir kaç kullanıcı daha sormuş cevap yada link verirseniz sevinirim ,
    cihazı yeni aldım fakat avea rom 'lu geldi , android güncelleme yaparsak sorun giderilirmi ,
    eğer giderilmezse satıcı ile görüştüm asus zenfone 2 çift hat cihazla değiştirip üstünü tarafıma ödeyecek .
    yani cihazı değiştirmeye değermi asus 'la , ağır kararsızlıklardayım .
  • @adela @ProduceR.
    Ben 64 gb kullamıyorum samsung un 80/90 yazma okuma özelliği olan kartını, sıkıntı yok biraz tedirgin oldum 128 i desteklemez diye bunu aldım. Bildirimler sanki bu mikro kart la birlikte daha seri gelir oldu yalnız böyle bir dipnot düşeceğim. 128 hakkında bilgi yok ama 128 gb desteklediği yazıyor gsmarena da.

@Lord Sparhawk
    Ben 4 aydır kullanıyorum ölü piksel çıkmadı çok şükür. Kronik değil sanırım bazı telefonlarda oluyor bazıların da olmuyor.

@alpinepro
    Şu adresde bulabilirsiniz sorularınızın cevaplarını;http://turkpda.com/kategori/huawei-ascend-mate-7.167/
    Benim önerim huawei de devam etmenizden yana.

• quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Evet var ve aynı anda aktif. Ben kullanıyorum.Bir hattan görüşme yaparken diyer hatta gelen çağrıyı görebiliyorsun. Şuanda da HB'da 1499 TL.

32 GB lık kullanıcısı olarak 1-2 soru sormak isterim;

1- Telefonu HB' dan mı aldınız?

2- Kutu içeriğinde standart olarak flip cover çıkıyor mu? çıktıysa rengi nedir?

3- 2. sim kart yerine sd card da takılabiliyor diye okudum, 2 sim kullanırsak sd card takacak yerimiz vardır yine de değil mi?

kusura bakmayın uzattım son olarak 2 GB ramli mate 7 ile karşılaştırma şansınız oldu mu? 3 GB ramin performansa etkisini hissediyor musunuz?
  • baraka77 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

1- Evet telefonu HB'dan aldım.

2- Kaliteli ve beyaz renk flip cover çıkıyor.

3- 2. sim yerine sd kart takılıyor. Ancak çift sim kart takılırsa sd kart takılmıyor. Yani 2.sim slotuna ya sim kart yada sd takılabilir.

4- 2 GB ramli mate 7 ile karşılaştırma şansım olmadı. son 1 yıl içinde; Samsung Galaxy Not 4, Galaxy S6 ve LG G4 dual cep telefonları kullandım. Kamera performansı kullandığım telefonların gerisinde, pil ferformansı müthiş. Genel ferformans anlamında ise daha pahalı telefonlara okadar para verdirmeye değmeyecek kadar iyi. (Oyun oynamam). Artılarında birisi 6 inç olmasını hiç hissettirmeyen ekran büyüklüğü. Ekran kasaya nerdeyse sıfır yerleştirilmiş. Ve de telefon oldukça şık bir metal dizayna sahip. Parmak izi sensörü S6'dan çok daha iyi. Bu arada kasım ayının son haftası Mate 8 tanıtılıyor, ama Türkiye ye ne zaman gelir, o işte soru işareti.

• XYAĞMUR kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ilginiz için, flip cover üzerinde Huawei ibaresi veya logosu var mı acaba?

Bu arada 2. sim kullanıcıları için SD karttan vazgeçme zorunluluğu büyük dezavantajmış :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baraka77 -- 3 Kasım 2015; 10:55:57 >
    Telefonun 32 gb olması bana yetiyor, tabi kişiye göre değişebilir.
  • XYAĞMUR kullanıcısına yanıt
    32 GB yeterli olabilir ama dahili depolamanın doluluk oranının şarj performansını olumsuz etkilediğini okudum ? Sizin şarj performansı nasıl ?

Flip Cover ı kullanıyor musunuz, kullanımlasını tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

3- 2. sim yerine sd kart takılıyor. Ancak çift sim kart takılırsa sd kart takılmıyor. Yani 2.sim slotuna ya sim kart yada sd takılabilir.

tüm mate 7 'lerde mi geçerlidir bu ? yani sd cart yuvasına 2.sim kartı biz 16gb kullananlarda aktif edebiliyormu ?
  • alpinepro kullanıcısına yanıt
    32 GB model için geçerli
    Şarzı etkilemiyor, kılıf kullanmak sana almış. Çizilmesi olası ortamlarda ben takıyorum. Bu arada cihaz kutusundan ekranı kaliteli bir jelatinle kaplı çıkıyor.
    Başka birkaç eksiğide; hala android 4.4.2 var, güncelleme yakında alacağı söyleniyor. (her nekadar kendimiz yükseltme yapabiliyor olsakda bunu Huawei Türkiye önermiyor) Kutudan çıkan kulaklıklar kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 3 Kasım 2015; 12:30:25 >
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.