Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Huawein global sitesinde verilen güncelleme tr için geçerli mı acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krizantem27 K kullanıcısına yanıt
    Bazı sorunlar olabileceğinden Huawei Türkiye önermiyor, Türkiye için güncelleme çıktığında kendi sitesinden indirilmeye sunulacak.
  • XYAĞMUR kullanıcısına yanıt
    Gold renk telefon için neden Gold renk kılıf öngörmemişler şaşırtıcı...

Peki hocam yine kutu içinden 16 GB liklerden farklı olarak kısa bir Micro Usb to Micro Usb kablo çıkıyor sanırım ?

Sizce neden koymuşlar böyle bir çevirici?
  • Telefonda iki mod kullanıyorum.biri misafir modu.diğeri sahip.ancak klasörleme yaptığım uygulamalar bir moddan diğerine geçince dağılıyor.bilgisi olan var mı

• cihanpdr C kullanıcısına yanıt
    Telefonu yaklaşık olarak on aydır kullanıyorum. SAR değerli gerçekten çok yüksek. İlk kullandığım günlerde panik atak geçirecektim neredeyse. Baş ağrısı yapıyor, kalpte çarpıntı yapıyor. İlk fırsatta elden çıkarmayı düşünüyorum, teknoloji sağlıktan daha önemli değil.

Iphone'un SAR değeri 1'in biraz altında. İyi bir değer değil ama EU standartlarına göre ciddi bir risk yaratmıyor. 1'in üstü riskli. Mate7'nin SAR değeri yaklaşık 1.6.

Sağlık öncelikli tercih ise Samsung ve LG modellerine bakın, Koreliler SAR konusunda daha başarılılar.
  • arkadaşlar merhaba; telefonu dun aksam kargodan teslim aldim. bugun full sarjla ilk kez kullandım.

tum gun 3g acikti ve sabah 7'den aksam 8'e kadar arama-whatsapp-surf-spotify-fmradyo ve gmail agirlikli kullandim su an hala %41 sarj var. muthis.

ancak bazi halledemedigim şeyler var:

-klavyede türkçe karakterler yok.

- kilit ekranında radyo ya da spotifyda çalan şarkıyı gostermiyor(sifreli ve touch id ile kilitli).

- radyo dinlerken spotify dan sarki ya da whatsapptan bi video acinca radyonun sesi kesilmiyor ikisi beraber caliyor.

ürünü n11'den besken elektronik ten aldim. satıcı gayet güvenilir.

• Ben gold model kullanıyorum bunda radyo yok.arkadaşlar radyodan bahsediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Arkadaşlar telefonuma parmak izi tanımladığımda koyduğum şifreyi unuttum ve hiçbir şekilde giriş yöntemini değiştiremiyorum bundan ötürü.

Önerileriniz neler?

Yukarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

arkadaşlar merhaba; telefonu dun aksam kargodan teslim aldim. bugun full sarjla ilk kez kullandım.

tum gun 3g acikti ve sabah 7'den aksam 8'e kadar arama-whatsapp-surf-spotify-fmradyo ve gmail agirlikli kullandim su an hala %41 sarj var. muthis.

ancak bazi halledemedigim şeyler var:

-klavyede türkçe karakterler yok.

- kilit ekranında radyo ya da spotifyda çalan şarkıyı gostermiyor(sifreli ve touch id ile kilitli).

- radyo dinlerken spotify dan sarki ya da whatsapptan bi video acinca radyonun sesi kesilmiyor ikisi beraber caliyor.

ürünü n11'den besken elektronik ten aldim. satıcı gayet güvenilir.

Ben telefonu Nisan ayında avea dan aldım. LG den sonra Huawei ile tanışınca bir daha huawei den başka telefon almam dedim. Şarj konusunda kamera konumda GPS konumda klawye (google klawye) beni hiç yarı yolda bırakmadı.

Benim merak ettiğim asıl konu şu:
    Benim telefonda Radyo yok. Eğer sizde varsa apk paylaşabilir misniz . yada ben nasıl aktif ederim. Desteğiniz bekliyorum. Tesekkur ederim.

Bu arada huawei işlemcisi "Krin" çok başarılı. Kullandığım sure zarfında ısınma sorunu hiç yaşamadim. Bir defa donmadi. Aldığım ilk günden itibaren hiç 3G (⬇H⬆+) kapatmiyorum. Şarj da çok iyi internet performansı da.

Ancak android 4.4.2 var. 5.1 lolipop gelmedi. Resmi aciklamadalarda huawei mate 7 için 6.0 alacağı yazıyor. Ben avea ROM lu çıkamazlara geleceğine inanmıyorum.
    Avrupa romuna nasıl donerim. Garanti kapsamından çıkar mi?

• benim telefonda da yoktu radyo.

https://yadi.sk/public/?hash=ua0VrwM%2B/wQkWBUcVOcvEddHF59mKrYiG6Ah%2B4C9XiY%3D&locale=tr

bu linkteki apk yi pc'ye indirip telefona atin. sonra kurun tamamdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 3 Kasım 2015; 21:47:47 >
  • Merhaba,huawei mate 7 telefonumu çok isteyerek aldım herşey iyi fakat telefonumun rehberine ulaşamıyorum çok uzun zaman alıyor. Neredeyse her defasında rehber güncelleniyor diyerek telefonu bekliyorum.Bu sıkıntıyı nasıl aşarım yardımlarınızı rica ediyorum.

• Varsayılan depolama birimini hafıza kart seçince hafıza kartının yazma okuma hızına bağlı olarak performansta artis oluyor, Samsung pro 64 gb kullanıyorum daha bi kaymak oldu geçişler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün mate 7 16 gb aldım. İki sorum olacak : kilit ekranında bildirimler görünmüyor. Bir de nfc logosu sürekli görünüyor nasıl kapayabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ndrshn -- 3 Kasım 2015; 23:08:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ndrshn

Arkadaşlar bugün mate 7 16 gb aldım. İki sorum olacak : kilit ekranında bildirimler görünmüyor. Bir de nfc logosu sürekli görünüyor nasıl kapayabilirim ?

ayarlar-kablosuz ve aglar- diğer -NFC menüsünden kapatılıyor.

kilit ekranını daha ben de çözemedim.

• krizantem27 K kullanıcısına yanıt
    GOLD 32 GB' lığın kutusu içinden 16 GB' liklerden farklı olarak kısa bir Micro Usb to Micro Usb kablo çıkıyor sanırım ?

Sizce neden koymuşlar böyle bir çevirici? Kullanıyor musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baraka77 -- 4 Kasım 2015; 11:07:45 >
  • baraka77 kullanıcısına yanıt
    denemedim ama telefondan telefona şarj etmek veya baska bir telefondakı verılerı depolamak
    için olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

Orijinalden alıntı: ndrshn

Arkadaşlar bugün mate 7 16 gb aldım. İki sorum olacak : kilit ekranında bildirimler görünmüyor. Bir de nfc logosu sürekli görünüyor nasıl kapayabilirim ?

ayarlar-kablosuz ve aglar- diğer -NFC menüsünden kapatılıyor.

kilit ekranını daha ben de çözemedim.

Teşekkürler. Bildirim konusu sanırım emui3.1 ile düzelecek

• Merhaba arkadaşlar.
    Iphone 5 model telefonumun şebeke aranıyor arızası verip tamir de edilememesi nedeniyle şu anda telefonsuzum.
    Bütçem maksimum 800 TL civarı. Bir telefon bayisinde teşhir cihazı olan Mate 7 buldum. Malumunuz telefon sıfır fakat teşhir cihazı olduğu için uygun fiyata alacağım.
    Casper Via 5 de aynı fiyat fakat teşhir cihazı da olsa Mate 7 almak daha mantıklı geldi.

Fikir ve yorumlarınızı alırsam çok sevinirim.

Teşekkür ederim.
  • erAn_ kullanıcısına yanıt
    Hocam ezik çizik vs yok ise yani içinize sinmişse teşhir telefon kesinlikle düşünmeyin alın. Via 5 ten çok daha iyi bir cihaz.

• merhaba arkadaşlar.tek el kullanma modunda sürekli problem yaşıyorum.sağa olmasını istiyorum sola
    gidiyor.sola isteyince de sağa gidiyor.bunun için çözümü olan var mı.teşekkürler
    ayrıca klasörleme skınıtımı da halledemedim.
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.