Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (176. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onbasiii

Bende LG Smart TV var. Televizyon uygulamalarının içinde bağlantı ve altında da Akıllı Telefon seçeneği var onu başlatıp aşağıdaki linki yazılı uygulamayı telefona kurup bağlantıyı çalıştırınca ekran aynen TV ekranına yansıyor.
    link:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mattgmg.miracastwidget&hl=tr

Teşekkürler hocam çok iyi oldu bu, şu anda G7 ye kurdum bunda bile kablosuz ekran modülü açtı, demek ki özellik var telefonda ama başlatıcı ayarlamamışlar enteresan !?

• baraka77 kullanıcısına yanıt
    Bende de birebir aynı durum kardeşim.
  • krizantem27 K kullanıcısına yanıt
    sagol hocam güle güle kullan inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: MadenMakine

Bende de birebir aynı durum kardeşim.

Ürün sayfasında "Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir." ibaresi var satışını yapmıyorlar bir kaç gündür. İnşaallah bir katakulleye gelmeyiz.

Öyle bir şey olursa çekeceği var Hepsburada' nın klavyemden !!!

Mesaj yazdınız mı hocam müşteri hizmetlerine "ne oldu bizim cihazın durumu" mealinde, yazmadıysanız yazmanızı öneririm.

Ben yazdım cevap bekliyorum, umarım daha fazla bekletmezler...
    Yazmadım hocam henüz, hani 1-2 gün sapma olabilir diye düşündüm. Ama bugünde çıkmaz ise bende yazayım bakalım ne diyecekler.
    Bir hevesle aldım hemde iyi fiyata aldığımı düşünüyorum. İnşallah iptal etmezler.
  • mate 7 almayı düşünüyorum.

Merak ettiklerim

-ısınma sorunu var mı?
    -bataryası ne kadar gidiyor? hırlı şarj var mı?
    -rom desteği nasıl? 5-6 gelecek mi?
    -işlemci performansı?
    -oyun performansı?
    -arayüz performansı
    -lg lm 660 tv var evde, wi-fi üzerinden ekran paylaşımı yapabilir miyim?
    -wi-fi alıcısın gücü nasıl? uzak mesafelerde yüksek hızda transfer yapabiliyor mu? evin uzak köşelerinde wifi problemi yaşatıyor mu?
    -kronik problem var mı?
    -root lamak istersem zorluk çıkıyor mu?
    -ps4 remote play ile ds4 bağlayıp oyun oynama planım var, deneyen var mı?
    -otg desteği var mı?

objektif olarak değerlendirebilir misiniz?
  • Ben 10 gün önce HB'dan 32 gb siparişi verdim aynı gün akşam 6 da elime ulaştı.(hızlı gönderi seçeneği ile)
  • quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Ben 10 gün önce HB'dan 32 gb siparişi verdim aynı gün akşam 6 da elime ulaştı.(hızlı gönderi seçeneği ile)

Hocam mate7 nin 16 gb ligi kullandım ancak biraz yavaş geldi bana 32 gb lik ile ilgili görüşlerinizi alabilir miyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tambjk

mate 7 almayı düşünüyorum.

Merak ettiklerim

-ısınma sorunu var mı?
    -bataryası ne kadar gidiyor? hırlı şarj var mı?
    -rom desteği nasıl? 5-6 gelecek mi?
    -işlemci performansı?
    -oyun performansı?
    -arayüz performansı
    -lg lm 660 tv var evde, wi-fi üzerinden ekran paylaşımı yapabilir miyim?
    -wi-fi alıcısın gücü nasıl? uzak mesafelerde yüksek hızda transfer yapabiliyor mu? evin uzak köşelerinde wifi problemi yaşatıyor mu?
    -kronik problem var mı?
    -root lamak istersem zorluk çıkıyor mu?
    -ps4 remote play ile ds4 bağlayıp oyun oynama planım var, deneyen var mı?
    -otg desteği var mı?

objektif olarak değerlendirebilir misiniz?

- Isınma sorunu yok, oynadığınız oyunlara bağlı olarak telefon doğal olarak ısınıyor fakat ısındığında aman aman hissetmiyor, metal olduğundan zaten çabucak da soğuyor.
    - Bataryası şahane gidiyor, bir çok ekran görüntüsü var zaten pil ömürlerinin. Yalnız hattınızın vodafone olmamasına dikkat edin. Ben vodafone deyken verim alamıyordum avea ya geçtim geçeli iyi sonuçlar alıyorum.
    - Şuan lollipop sürümündeyiz (Avrupa versiyonları için güncelleme geldi, Türkiye'ye daha gelmedi gelecek diyorlar) Marsmelov 6.0 sürümü içinde Huawei mate 7 için de gelecek açıklaması yaptı, içinde 16 gb sürümü de var fakat kendi ülkelerin de verecekleri yazıyor, bana kalırsa Avrupa versiyonuna da gelir, ne fark olabilir ki yani Çin 16 gb versiyonu ile Avrupa 16 gb versiyonu arasında.
    - Kirin işlemcisi var, performans olarak bir snapdragon değil fakat bana göre batarya/performans olarak snapdragona bin basar.
    - Şuana kadar oyunlarda takılma, kasma yaşamadım, ama mesela iphone ile kıyaslayacak olursam kuzenim ile kafa topu oyununu oynarken onun ekranına geçtiğimde daha akıcı geliyor, iphone un ekran kartından olsa gerek.
    - Arayüzü androidler içinde ki en sade arayüz, cm romlarında ki arayüz kadar anca ram yiyor.
    - Bilgim yok denemedim.
    - Wifi gücü iyi, akıllı wifi özelliği ile wifinin koptuğu yerlerde mobil veri ile geçiş sağlıyor lollipop ile geldi bu özellikte, ve wifi kapalı olsa bile sizin açmanıza fırsat vermeden kendisi açıyor tanıdık bir yere geldiğinizi söyleyerek.
    - Ölü piksel olayı çok vardı bu forumda ki çoğu arkadaş yaşadık kronik dicektik fakat benimle birlikte yaşamayanlar da var bu hatayı, kronik diyebileceğim birşey söz konusu değil, sadece şu ara telefon görüşmelerin de karşımda kine ses gitmeme olayı canımı sıkıyor, kısık sesle konuşunca hoparlör sanki kendini bloke etip ses göndermiyor, ama sesimi yükseltince kesilme problemi yaşamıyorum, biraz canımı sıksa da kulaklık ile çözüyorum bu problemi çok kısık konusacaksam.
    - Kitkat ta rootlamıştım gayet basit bir şekilde, lollipop'da denemedim nasıl yapılır diye de araştırmadım ama basit diyorlar.
    - Bilgim yok denemedim.
    - Otg desteği emin olmamakla birlikte var diye düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yazmadım hocam henüz, hani 1-2 gün sapma olabilir diye düşündüm. Ama bugünde çıkmaz ise bende yazayım bakalım ne diyecekler.
    Bir hevesle aldım hemde iyi fiyata aldığımı düşünüyorum. İnşallah iptal etmezler.

Bende HB ' den aldım 1 kasımda. Hala tedarik aşamasında. Gelişme olursa bilgilendirirseniz sevinirim.
  • yaman21 Y kullanıcısına yanıt
    bende hala bir hareketlilik yok.
  • quote:

bende hala bir hareketlilik yok.

HB' ye yazdınız mı sipariş durumunu
    yazmadım hocam. Siz yazdınız mı?
  • Yazdım. En kısa sürede konu ile ilgili geri dönüş yapacaklarmış.
    temin edemeyecekler mi acaba? Cidden üzülürüm.
  • ProduceR. kullanıcısına yanıt
    Yüzündeki pürüzleri bulanıklaştırıyor.babyface oluyorsunuz güzellik numarası arttıkça

• ironcarbonom kullanıcısına yanıt
    Saolun teşekkürler.
    Hepsi burada dan yanıt var mı? Bende biraz önce durumu sordum nedir diye?

Hepsiburada dan Haber varmı arkadaşlar??

• quote:

Orijinalden alıntı: MakineMaden

Hepsiburada dan Haber varmı arkadaşlar??

cevap var, 13 kasımda gönderilecekmiş
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.