Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu ne yavv? Neden acaba hocam bir mazeret belirtmisler mi?Mate 8 çıkar o zamana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MakineMaden

Bu ne yavv? Neden acaba hocam bir mazeret belirtmisler mi?Mate 8 çıkar o zamana

Tedarik edemiyorlar o sebeple...
  • otg destegi sorulmus;ben dual usb ile kullandim. sorun yok stabil çalışıyor.

• Arkadaşlar konum bulunamadı sürekli yazıyor.nasıl duzeltecegiz.

• fuatturkrap F kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim , orijinal rom değil galiba ama işimi görüyor.
  • Arkadaşlar aldığım sağlam bilgiye göre 2 aya kadar mate 7 ye sağlam indirim gelecek 1000 TL civarına bulunabilecek.matematik 8 s ve g8 tr giriş yapacakmış.huawei Türkiye mate 7 yüksek sar değerinden dolayı çok şikayet almış.biz kullanıyoruz ama almış olduk bir kere.olağan üstü bir şar değeri var.uzun konuşmalarda ciddi anlamda fark ediyorsunuz. Yanı nesil cihazlarda bu değeri baya dusurmusler

• Yeni cihazlar türkiyeye giriş yapma aşamasında stok eritceklermiş.sıfırı şuan puanla falan 1200 civarı bulunurken 2.elde 1200 1300 fiyat yazan arkadaşları anlamıyorum.telefoncu sordum.huawei almiyoruz dedi dönecekti beni

• Arkadaslar bu ekranın ortasındaki gelen aramaları cevaplamak icin yes simgesini ekranın ortasına nasıl getiriyoruz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: almiranda

Arkadaslar bu ekranın ortasındaki gelen aramaları cevaplamak icin yes simgesini ekranın ortasına nasıl getiriyoruz acaba

Manyetik kapağın özelliği o kapak kapalı olduğunda o şekilde gösteriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede manyetik kapak var akıllı kapak aktif ettim boyle olmadı baska ozelliğini aktif etmem gerekirmi acaba
  • almiranda A kullanıcısına yanıt
    Yes simgesini ekranın ortasına getirmeyeceksin, ortadaki simgeyi yes simgesinin üstüne kaydıracaksın
  • ibiza tdi İ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sar değeri ile ilgili rahatsızlık olduğu bilgisini nerden duydunuz. Ben gercek olduğunu düşünmüyorum. Bir link paylasirmisin?

• ibiza tdi İ kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sar değeri ile ilgili rahatsızlık olduğu bilgisini nerden duydunuz. Ben gercek olduğunu düşünmüyorum. Bir link paylasirmisin?

• Az önce xda da dolanırken b327 güncellemesi ile ilgili birşeyler gördüm. Sanırım bi şekilde yüklenebiliyor ama ingilizce olduğu için anlayamadım. Bakıp açıklayabilecek bir arkadaş olursa sevinirim doğrusu :)

http://forum.xda-developers.com/mate-7/general/congratulations-mate-7-tl09-users-t3242807

• Facebook uygulaması Android 5.1.1 e geçince rehbere senkronizasyonu yapmayı bıraktı.

Bu Android 5 ile alakalı bir durum mu acaba bilen var mi?

Rehbere kişileri senkronize etmek işime yarıyordu. Şimdi facebook uygulaması böyle bir seçenek vermiyor?

• arkadaşlar mate s e ait temalar indirdim ama acılmıyor.nasıl hallederim.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Geçen hafta Mate7 Gold 32gb modeli aldım. Sürüm olarak (ekran görüntüsünü koydum) B126SP11 görünüyor. Bu verisyonu B123'e veya B128'e hiçbir şekilde güncelelyemedim. Kitkat 4.4.2 yüklü. Bu versiyonla ilgili ve nasıl upgrade edileceği ile ilgili bilgi verebilecek arkadaş var mı?
    Çok teşekkürler...

• arkadaslar mate s e ait temalar ındırdım bır sıteden ama acılmıyor ne
    yapmak gerek
  • baraka77 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.
    Paylaşım güzeldir.
    Bu arada g7 dayımda var onun telefonunu da bağlamıştık sorunsuz çalışıyor. Ve başka başka model telefonlarda da oluyor o uygulamayı yükleyince. Keramet uygulamada sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.