Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yaman21

quote:

Orijinalden alıntı: MakineMaden

Sen siparişi iptal et butonuna basmadan nasıl yapabilirler. Enteresan cidden. Ne düşünüyorsun peki?

Mateden vazgeçtim MATE 8 gelene kadar iphone 6s almaya karar verdim.

Fiyat 1499 olunca dayanamadım tekrar sipariş geçtim. 1000 TL üstü 250 tl çek verdi daha karlı oldu bu sefer
  • Telefon görüşmesi yaptığımda karşıya sesim kesinlikle gitmiyor.

Sanıyorum mikrofonu bozuldu.

Teleservise elden teslim etsem tamiri ne kadar sürer bir fikri olan var midir?

Ona gore durumu idare edeceğim.

Canım sıkıldı çok, düsürmedigim ve hatta gözüm gibi baktığım telefonum niye böyle bir sorun çıkardı anlayamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal servis süresi 20 gündür. ama teleservice daha uzun sürüyor. 20 günde teslim etmezlerse yeni telefon talep edebilirsin
  • arkadaşlar merhaba uzun zamandır takip ettiğim bir cihazdı mate 7.hatta bugün bi sitede arkadaşla anlaştım 16 gb siyah için ama yan çizdi sürekli bahaneler uydurdu bende almadım cihazı.tesadüfen konuya girdim hb da da 1500+250 tl hediye çeki oldugunu ogrendim hemen siparişimi verdim.yanınada samsung evo+ 64 gb hafıza kartı soyledım umarım pişman olmam.Bir diğer konu ise bu 32 gb versiyon yurtdısında ülkelere göre elite,premium diye geçiyor ve sadece gold rengi var.Unboxing videolarını incelediğimde kutu içinde flip cover ve otg kablosuna benzer bi ekstra kablo cıkıyor.acaba benim soylediğim cihazda da bu içerikler varmıdır.yoksa distribitör kutudan cıkarmısmıdır...?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayrettince

normal servis süresi 20 gündür. ama teleservice daha uzun sürüyor. 20 günde teslim etmezlerse yeni telefon talep edebilirsin

Teşekkürler bilgilendirme için.

• "Taşıyıcı çoğullama" ne işe yarar bilen var mı?
  • Harika olmuş valla 250 tl de çek aldın hadi iyisin:)
    Bu arada kargolamışlar geliyor telefonlar arkadaşlar.
  • bywaks B kullanıcısına yanıt
    Kılıf çıkıyormuş kardeşim kutudan. Önceki sayfalarda resmi bile mevcut.
  • MakineMaden kullanıcısına yanıt
    bugün gelecek inşallah bekliyorum sabırsızlıkla.Huawei nin yeni cihazları türkiyeye girecekmiş bu arada aralarında mate s te var fakat batarya 2730 mah,ekran 5,5 inç,kirin 935 kullanılmıs.mate 7 den iyi oldugunu düşünmüyorum su anda buda ayrı bir sevindirici haber.:))
  • quote:

Harika olmuş valla 250 tl de çek aldın hadi iyisin:)
    Bu arada kargolamışlar geliyor telefonlar arkadaşlar.

Öyle oldu. Note 4 ten sonra sıkıntı yaratmaz inşallah.
  • Kasım başı hepsiburada dan satın alıp teslim alan var mı cihazını?
  • quote:

Kasım başı hepsiburada dan satın alıp teslim alan var mı cihazını?

Ben varım hocam :) Sadece rengi icin bile bu fark verilebilir, 32 GB rom 3GB ram, orijinal flip cover cabası… Gold renkte tasarım kendini gostermiş.. Kılıf da mükemmel, normalde kılıfsız diye düşünüyordum ama kılıfin kalitesi ve gold renkle uyumu bu telefon bu kılıfla kullanılir dedirtiyor.. Elimde şu an siyahı da var, sanki iki farklı telefon gibi…

• quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Emin misin, 16gb lık modelin fiyatı olmasın.

http://www.hepsiburada.com/huawei-mate-7-32gb-p-TELCEPHUAMT732-GD

Buyrun link. Ayrica banka puanıda kazanılabilir. Cek&Takastan da cek bulunur. Hatta su anda çek kampanyasida yapmislar ama çekler bir ise yaramaz. 1299 gibi mal edilebilir bence.

• baraka77 kullanıcısına yanıt
    Hocam güle güle kullan. Herhangi bir sorun yok sanırım. Gelince yaptığınız rutin testler var mı?
  • Arkadaşlar g7 ye android 5.1 gelmiş sanırım mate7 neden gelmedi daha amiral gemisi değil mi? Huaweinin ne zaman geleceğini bilen var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ironcarbonom

Arkadaşlar g7 ye android 5.1 gelmiş sanırım mate7 neden gelmedi daha amiral gemisi değil mi? Huaweinin ne zaman geleceğini bilen var mı?

G7 ye de avea romlu telefonlarına gelmemiştir, bir de çok tepkiler aldı bu güncellemede, bir sürü hata varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yEmreozc -- 12 Kasım 2015; 23:04:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepsiburadadan aldığım cihaz geldi fakat kutunun üzerinde teknoteks yazıyor bunun distribütörü bu mu.

• bywaks B kullanıcısına yanıt
    Evet bende hızlıal. Com dan aldım bende teknoteks yazıyordu.

• ironcarbonom kullanıcısına yanıt
    distribütör dür ozaman.hayırlı olsun sizede bu arada 32 gb mı aldınız sizde.
  • Arkadaşlar merhaba,

Normalde internette 32gb ve 3gb olan veriyonlarda çift sim özelliğinin olduğu yazıyor.

Fakat hepsiburada da bulunan modelde çift sim özelliği bulunmadığı yazıyor.

Bilgisii olan varmıdır.

İyi günler.
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.