Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resmi olarak tr de hangi avmde satılıyo soyle gıdıp bende alim illegal yoldan gelen 32 gb telefonun neyyıne guvenıcem ?? cok bılmıs gıbı konusup ınsanların aklını celme paranda sana kalsın 1500 degıl 2000 de versen sana o telefonu vermem cope atarım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhasr58 -- 14 Kasım 2015; 22:42:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhasr58

resmi olarak tr de hangi avmde satılıyo soyle gıdıp bende alim illegal yoldan gelen 32 gb telefonun neyyıne guvenıcem ?? cok bılmıs gıbı konusup ınsanların aklını celme paranda sana kalsın 1500 degıl 2000 de versen sana o telefonu vermem cope atarım....

Hepsiburada.com az zahmet edip yukarıdaki mesajlara bakman için link vermiyorum. Hayırlı satışlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baraka77 kullanıcısına yanıt
    sagol benim cihazda geldi. Çok şükür sıkıntı yok gibi. Fakat uzun süre telefonu elinize almayınca watsapp mesajları telefonun ekranını açar açmaz toplu halde geliyor sanki. Bu nedir?Biliyor musun
  • ark telefonu alalı 2 ay oldu ilk başlarda böyle bı sıkıntım yokdu ama son 1 haftadır konuşma sırasında sesım karşı tarafa gitmiyor çözümü nedir varmıdır sizlerde böyle bı sorun oldumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: MakineMaden

sagol benim cihazda geldi. Çok şükür sıkıntı yok gibi. Fakat uzun süre telefonu elinize almayınca watsapp mesajları telefonun ekranını açar açmaz toplu halde geliyor sanki. Bu nedir?Biliyor musun

Ben böyle bir sorun tespit etmedim…

• ekrana iki kere vurunca screenshot alıyor demişti biri. bunu becerebilen var mı?

bir de maillerim gelmiyor uygulamaya girmediğimde. ne yapmam gerekir. (yahoo ve gmail)

edit: bir de şarjım kesinlikle ilk günkü gibi gitmiyor. 3 gün şarja takmadığımı bilirim. şimdi gün sonunu zor çıkarıyorum. acaba neyle alakalı olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ohtmm -- 15 Kasım 2015; 16:29:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohtmm

ekrana iki kere vurunca screenshot alıyor demişti biri. bunu becerebilen var mı?

bir de maillerim gelmiyor uygulamaya girmediğimde. ne yapmam gerekir. (yahoo ve gmail)

edit: bir de şarjım kesinlikle ilk günkü gibi gitmiyor. 3 gün şarja takmadığımı bilirim. şimdi gün sonunu zor çıkarıyorum. acaba neyle alakalı olabilir?

Lollipop da oluyor o, kapı tık tık latir gibi parmağınızin kemigiyle vuruyorsunuz iki kez.

Senkronizasyon u açık tutarsanız mailleriniz anlık gelir fakat şarj yer baya.

Telefon hafızasının gittikçe dolmasını takiben şarj süresi de kisalabilir, varsayılan depolama birimini hafıza kartı yapıp bir de öyle deneyin derim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonlara güncelleme ne zaman gelir acaba ?

• Arkadaşlar parmak izi okuyucusu çok zor okuyor.bazen okunuyor defalarca izi sildim tekrar kaydettim bu sorunu yaşayan varmi

• S.Aleyküm bi p7 kullanıcısı olarak bir kaç şey danışacağım size. Bizim tarafta pek kurcalayan yok p7'yi. Arama ekranında kişi önizlemesini büyültme aramayı programsız kayıt etme özellikleri gibi şeyleri kurcalayan oldu mu ?

Build.Prop kısmına bakan oldumu aranızda. EMUI kullanıyoruz sonucta ortak olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konsantrasyon.

Arkadaşlar telefonlara güncelleme ne zaman gelir acaba ?

Bugun arkadasimin huawei g7 si otadan lollipop guncellemesi aldi mate 7 de yakindir muhtemelen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibiza tdi İ kullanıcısına yanıt
    Hocam parmak izini kaydederken biliyorsun 6 kez felan parmağı sensöre koymamızı istiyor. Ben önce parmağın ucunu sonra ortasını sonra sağ kenarını ve sol kenarını koyuyorum. Kalanlarında ise parmağı tam ortalayarak okutuyorum. Bu şekilde deneyin birde. Bu sayede 10 denemeden 9 unda okuyup açıyor telefonu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 16 Kasım 2015; 2:35:30 >
  • Arkadaşlar birde 2 ay önce bizde bi mate 7 vardı.şarjı neredeyse 3 gün gidiyordu.onu sattıktan sonra başka bi mate 7 aldık.bunun şarjı belirgin derecede az gidiyor.garantiye mate 7 sini verip pilini değiştiren olduğu.şarj az gidiyor şikayetiyle servise veren olduğu.verdirye sonucu ne oldu.bildirirseniz sevinirim.birde google klavye kullanıyorum. İ harfine uzun basınca ı çıksın istiyorum.ama 8 çıkıyor.ı yı seçmek için acılır pencereden ı seçmek gerekiyor nasıl düzeltebilirim

• merhaba arkadaşlarbir kaç sorum olacaktı sizlere. ben lg g3 32 gb kullanıcısıyım, ama telefonumu eşime verip kendime bunu almayı düşünüyorum. 1. sorum sar değeri muhabbeti beni çok endişelendiriyor, acaba sar değeri daha düşük telefonlara mı baksam? 2. sorum telefonun kronik sorunları var mı? 3 sorum android 6 güncellemesi alacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darknorrec

merhaba arkadaşlarbir kaç sorum olacaktı sizlere. ben lg g3 32 gb kullanıcısıyım, ama telefonumu eşime verip kendime bunu almayı düşünüyorum. 1. sorum sar değeri muhabbeti beni çok endişelendiriyor, acaba sar değeri daha düşük telefonlara mı baksam? 2. sorum telefonun kronik sorunları var mı? 3 sorum android 6 güncellemesi alacak mı?

Konuşma sureniz çoksa, baska tellere bakabilirsiniz.
    Android 6.0 alacağı açıklandı.

• Merhabalar, Mate7 L09 olan modelde çift sim kullanabiliyor muyuz? Kullananlar Mate 7 ile Asus Zenfone 2'yi kısa bir karşılaştırma yapabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onti

Evet bildirim sorunu ile ilgili o ayarları hep kurcaladim hatra hard format attım rom degistirdim o sitelerde dolaştım ama nafile yani o sitelerdeki kişiler de problem yaşıyor telefonu tuş kilidine al bekle uyusun 1 dk sonra whatsapp mesajı at anında gelmesi lazım telefonu titretmesi bildirim ışığını yakması lazım ama olmuyor ya 2 3 dakka sonra geliyor yada tuş kilidini aç whatsapp facebook falan toptan geliyor biraz rahatsız edici bir durum sorun telefon kaynaklimi yazılım kaynaklimi kimse birşey diyemiyor ama bende telefonu seviyorum inanın duzelcegini düşünüyorum ama şimdi sizler diyince bizde sorun yok aninda geliyor bende huylanmya başladım çünkü okadar para biriktiriyoruz almışken bir ürünün sorunsuz olmasını istiyoruz ve ben sosyal medya çok kullanıyorum en önemli sey bu bildirimler telefon cebimseyken ben push bildirimi alamıcaksam ne anladım bu işten doğru değilmi.

Merhaba arkadasim lollipopu kur bildirim sorunun kalmasim kitkatta ayni sorun bende de vardi lollipopa gectim bildirim sorunu kalmadi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• darknorrec kullanıcısına yanıt
    kardeşim şu an itibariyle güncelleme sorunu var. bildirim sorunu var. arada ses gitme sorunu var. ufak tefek sorunlar var. telefon güzel diyecek birşey yok ama. üretici firma destek vermede cok zayıf. bildirim sorunu bir yıldır var ama bunun için hiçbir çalışma yok. kullanıcılar omni swipe programı ile bildirimi özüyor. kardeşim git başka bi telefon al. bu telefonu aldıktan sonra sürekli bişeylerini düzekmekle uğraşırsın. ben rot işlemini öğrendim bu telefon yüzünden. bi forum mesajlarını oku hep bi şikayet al. ben pişman oldum açıkcası
  • Arkadaşlar aylık internet paketi kontrolünü yaşamıyorum.benim faturam her ayın 20 sinde.ama cihaz günlük mobil kullanımı gösteriyor.bunun için onereceginiz bir program varmı

• HB den aldığım telefon nihayet geldi. Yanlız kutu jelatinsizdi. Sadece teknoteks etiketi ile kapatılmıştı. Sizde de öyleymiydi

• 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.