Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bu hafta aldim cihazimi araniza katildim.
    Cok sevdigim ozellikleri.baskalarinin aksine buyuk ekran telefonlar daha cok hosuma gdiyor.

Yalniz bilgili arkadaslara bisey sormak istiyorum;
    Sarj icin telefonda ne gbi islemler yapmaliyiz.fazla bi artisini goremedim.ama daha uzun gitmesi icin neler yapabilirim.

Yorumlariniza simdiden tesekkur ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaman21 Y kullanıcısına yanıt
    Ben iki kere aldım HB'dan. İlkinde kutu jelatinsiz, telefon ve aksesuarlar jelatinli idi. Ancak kutu açılmışt. Yani teknoteks etiketi yırtılmıştı, cihaz hafıza kartını okumuyordu, iade ettim. Daha sonra fiyat düşünce tekrar aldım. Bukez kutu yine jelatinsiz ama teknoteks etiketi yırtık değildi. Yaklaşık 15-20 gündür kullanıyorum, sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 16 Kasım 2015; 18:45:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Ben iki kere aldım HB'dan. İlkinde kutu jelatinsiz, telefon ve aksesuarlar jelatinli idi. Ancak kutu açılmışt. Yani teknoteks etiketi yırtılmıştı, cihaz hafıza kartını okumuyordu, iade ettim. Daha sonra fiyat düşünce tekrar aldım. Bukez kutu yine jelatinsiz ama teknoteks etiketi yırtık değildi. Yaklaşık 15-20 gündür kullanıyorum, sorun yok.

Eyvallah hocam sorun yok o zaman. Bu arada telefon görsel olarak çok güzel.

• Bu arada 26 Kasımda Mate 8'in resmi olarak tanılması bekleniyor.
    "İddialara göre Huawei Mate 8‘in 5.5 inç, 5.7 inç, 6 inç ve 6.2 inçlik türevleri olacak. Telefon, 5.5, 5.7 ve 6 için Full HD çözünürlüğe, 6.2 inçlik modelde ise 2K Quad HD çözünürlüğe sahip olacak. Ekran boyutu haricinde ram miktarında da ayrışmaya giden modelde, 3 gb ram – 32 gb depolama, 4 gb ram – 64/128 gb depolama seçenekleri bulunacak. Android 6.0 Marshmallow işletim sistemiyle çalışacak Mate 8’in diğer özellikleri arasında çift LED flaş ile desteklenen 16MP arka, 8MP ön kamera, çift SIM desteği, microSD kart yuvası, NFC, parmak izi tarayıcısı ve Force Touch ekran teknolojisi karşımıza çıkıyor."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 16 Kasım 2015; 19:12:06 >
  • Telefon şarj yüzde 16 da iken şarj bitti uyarısı verip kapandı.şarja taktım yine yüzde 16 dan başladı. Bu normalmidir yoksa sorunmudur.

• Bataryasi ilk baslarda iyi gidiyor ama uzunvadede ömrü kısa gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: krizantem27

Arkadaşlar aylık internet paketi kontrolünü yaşamıyorum.benim faturam her ayın 20 sinde.ama cihaz günlük mobil kullanımı gösteriyor.bunun için onereceginiz bir program varmı

Linkteki uygulamayı indirip ekrana parmakla veri yazıp "veri kullanımı" ayarlarına girince istediğin düzenlemeyi yapabilirsiniz. Cihazda o bölümü açacak menü yok.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.gesturesearch

• Dün akşam şarjı fulleyip mobil internet ve wifi bağlantısını kapatıp yattım. Sabah baktığımda %85'e düşmüştü. Aynı sürede eşimdeki G7 sadece %2 oranında düşmüştü. Sebebi ne olabilir. Arka planda çalışan uygulama da yoktu. Hatta Doze diye uygulama yükledim ekran kapalıyken tüm sistemi uyutuyor.
  • Bende de doZe yuklu ucak modundayken sarj dusmuyor bile.Yukledigin bir uygulama arka planda calisiyor olabilir.pil kullanimina bakin ayarlardan.@gokaydinho

• GOLD 32 GB kullanıcıları, herkes benim gibi kitkatta mı? Bu lollipop işi nasıl olacak bilgisi olan var mı?
  • baraka77 kullanıcısına yanıt
    Ben bu konuda Huawei Türkiye ile görüşmüştüm. G7'ye vermek üzere olduklarını bunun peşinden de Mate 7'ye verileceğini söylemişlerdi. Bu konuda çalışmalar yapılıyormuş. Vede kendimizin diğer ülkelerin güncellemesini yüklemenin geri dönüşümsüz sorunlara yol açabileceğini belirtmişlerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Ben bu konuda Huawei Türkiye ile görüşmüştüm. G7'ye vermek üzere olduklarını bunun peşinden de Mate 7'ye verileceğini söylemişlerdi. Bu konuda çalışmalar yapılıyormuş. Vede kendimizin diğer ülkelerin güncellemesini yüklemenin geri dönüşümsüz sorunlara yol açabileceğini belirtmişlerdi.

elin oğlu android 6 verdi. bunlar daha 5.1 veremedi.
  • Arkadaşlar ekranı açmak için LG lerde olduğu gibi çift tıklama ile açan program varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

Hepsiburadada 32 gb model, 1499 dan tekrar satılmaya başlamış. Cek kampanyası olsa kaçmaz. 2.el fiyatları biraz düşse keşke.

Tam çakal bu HB. siparişi tedarik edemedikleri için bu akşam iptal ettim. Saatler sonra 1799 TL den tekrar satışa açtılar

Şu an 1598tl den tekrar satışta.

Bekle alma düşer o

• quote:

Orijinalden alıntı: krizantem27

Arkadaşlar ekranı açmak için LG lerde olduğu gibi çift tıklama ile açan program varmı

Donanımsal bısey o oyle ındıremzsn ama ekran kapatma bulursun

• pil süreleriniz nedir arkadaşlar .3g full açık ekran orta parlaklıkta ekran süresi 5 saat 20 dk ama bu tamamen internette gezme (video + makale okuma.)normalmidir.
    4100 mah a göre
  • Pil 4100 mah olmasına rağmen note 4 ile aynı gibi. Gerçi daha ilk gün zamanla düzelir inşallah
  • karaalper03 K kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar hiçbir telefona o kadar para vermedim, vermemde. Mate 7'ye eşim icin 1180 verdim. Fazlasını hak eden telefon yok bence.

• quote:

HB den aldığım telefon nihayet geldi. Yanlız kutu jelatinsizdi. Sadece teknoteks etiketi ile kapatılmıştı. Sizde de öyleymiydi

Bende hbden aldım kutu jelatinliydi.

• quote:

Pil 4100 mah olmasına rağmen note 4 ile aynı gibi. Gerçi daha ilk gün zamanla düzelir inşallah

Walla bizdede note var saat i ta$.
    Mate 7 Ilearasında 1 saat oynuyor

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.