Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    doğrudur bende sordum su geçirmez özelliği yokmuş. ama diğer özellik bakımından c5 ultra mate 7 den hiç aşağı değil. en önemlisi fiyat. 1300 lira sony center da. ve sonuçta sony üretiyor. şu an bana göre dünyada en sağlam telefon üreticisi. ve en güzel yanı kamerası mükemmel mate 7 yanından bile geçemez. ve okuyorsunuzdur forumda hep bi şikayet var mate 7 de. ben c5 ultrayı geniş ekranı sevdiğim için örnek verdim yoksa daha uygun mate 7 den güzel biçok telefon var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrettince -- 19 Kasım 2015; 7:58:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionheart1905

quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

Arkadaşlar bu telefonun şarj olma süresi ne kadardır. Allah aşkına bilen yok mu.

Merhaba hocam telefonun pili 4100 mah sarj aletide 1 amper yani 1000 mah buda demekki saatte 1000 mah doldurabiliyor direnten dolayi isiya donusen enerjiyi fan sayarsak 4 ile 5 saat arasi pilin dolar ben bazen tabletimin 2 amperlik sarj aleti ile dolduruyorum 2- 2,5 saate dolduruyor ama tabiki pile zarari var.

Hocam bu cihazın şarj aleti 2.0 Amper. Cihaz hızlı şarj teknolojisini destekliyor. Ben ortalama 2 saat gibi bir sürede full şarj edebiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökaydinho -- 19 Kasım 2015; 8:39:59 >

• Arkadaşlar Facebook grubunda Mate 7 için radyo apk paylaşıldı. Rootsuz ve internetsiz donanımsal rayoyu aktif ediyor. Dün akşam kullandım, gerçekten sesi, görüntüsü ve kullanımı çok iyi. Bilmeyenler varsa deneyebilir.
  • Takip..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökaydinho

quote:

quote:

Arkadaşlar bu telefonun şarj olma süresi ne kadardır. Allah aşkına bilen yok mu.

Merhaba hocam telefonun pili 4100 mah sarj aletide 1 amper yani 1000 mah buda demekki saatte 1000 mah doldurabiliyor direnten dolayi isiya donusen enerjiyi fan sayarsak 4 ile 5 saat arasi pilin dolar ben bazen tabletimin 2 amperlik sarj aleti ile dolduruyorum 2- 2,5 saate dolduruyor ama tabiki pile zarari var.

Hocam bu cihazın şarj aleti 2.0 Amper. Cihaz hızlı şarj teknolojisini destekliyor. Ben ortalama 2 saat gibi bir sürede full şarj edebiliyorum.

İlk aldığımda 4 saat civarı sürmüştü şarj etmesi. Akşam yüzde 10' da iken taktım. 2 saat civarı yüzde yüzde doldu.

• Radyo apk buradan ulaşabilirsiniz.
    https://yadi.sk/d/ytmAnkw2kYGim
    Not: Mate 7 sorunsuz ancak G7'de de denedim çalışmıyor maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökaydinho -- 19 Kasım 2015; 11:52:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökaydinho kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlışınız var. Mate 7 de hızlı şarj desteği yok. 2.5-3 saate yaklaşıyor %5 ten %100 e ulşması.

• quote:

Orijinalden alıntı: gs01

Hocam yanlışınız var. Mate 7 de hızlı şarj desteği yok. 2.5-3 saate yaklaşıyor %5 ten %100 e ulşması.

Hocam incelemede 1:13'de dikkat edersen hızlı şarj destekli olduğunu söylüyorlar. Daha önce izleyip duymadığım, somut bir göstergesi olmayan bir bilgiyi kesinlikle buraya yazıp insanları yanlış yönlendirmem. Zaten hızlı şarj özelliği olmayan cihazlarda hep 1.0A şarj cihazı geliyor. Mate 7'de 2.0A adaptör var. 4100 Mah bir bataryanın hızlı şarj olmadan ortalama 2,5 saat gibi bir sürede dolması mümkün mü sence?
    http://www.donanimhaber.com/cep-isletim-sistemleri/haberleri/Huawei-Ascend-Mate-7-Video-inceleme-Metal-govde-4100mAh-pil-ve-dahasi.htm

• Gökaydinho kullanıcısına yanıt
    Hocam video incelemelerde yok deniliyordu o yüzden dedim kusura bakmayın. Ama çokta hızlı değil sanırsam beni fıtık ediyor bazen :)

• ARkadaşlar lollipopa geçmek için adım adım anlatıkan link verirmisiniz
  • 30 eylülde lolipop verilmiş ama her nedense Türkiye sayfasında ve OTA' da yok.

http://consumer.huawei.com/tr/support/service-center/index.htm bu linkteki yazılımı manuel yüklesek nasıl bir sıkıntı çıkabilir ki. Netice de yazılımdan kaynaklı problemler garantiyi etkilemez. Kaldıki custom rom değil Huawei'nin kendi orjinal romunu yüklüyoruz.

ben indirip yükleyeceğim.
  • yaman21 Y kullanıcısına yanıt
    Huawei Online Destek hattını arayıp bu konuda bilgi almanızı öneririm; 444 79 88
  • quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Huawei Online Destek hattını arayıp bu konuda bilgi almanızı öneririm; 444 79 88

Onların vereceği cevap belli hocam, yüklemeyin garanti konusunda sıkıntı olur bekleyin diyecekler.
    Bugüne kadar yüzlerce kez samsung, iphone cihazlarına itunes ve odin üzerinden rom yükledim bir defa sorun çıkmadı garanti konusunda.

Bunda şayet garanti konusunda sorun çıkarsa işim insanları savunmak bu defa da kendimi savunurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman21 -- 19 Kasım 2015; 20:31:19 >
  • lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    Benim.mate 7 nin orjinal sarj aleti 2 amper.

• quote:

quote:

quote:

Cok ilginc mate 7 mi kullaniyorum diye bir an suphe ettim sarj aletine tekrar baktim 5 volt 1 a,per yaziyor ve 4 kusur saate sarj ediyor ayrica bir cok incelemede hizli sarj ozelligi olmadigini dile getirdiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ltrg

Hocam sizin cihaz avea cihazimi yoksa paralel ithalat mi biraz arastirdim 2 ampere sahip sarj aletli mate7 lerde var sanirim yurt disindan gelen paralel ithalatlar 2 amper avea cihazlari 1 amper vay arkadas buyuk kazik atmis huawei bize

• lionheart1905 kullanıcısına yanıt
    Ben telefoncudan aldim.acilisda avea yaziyor.mobitel garantili sanirim.Cok memnunum telefondan bildirim sorunu filanda yasamiyorum.onceki telefonum nexus 4 du.iyki almisim bu mateyi .pil sureside benim icin tatminkar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cok ilginc mate 7 mi kullaniyorum diye bir an suphe ettim sarj aletine tekrar baktim 5 volt 1 a,per yaziyor ve 4 kusur saate sarj ediyor ayrica bir cok incelemede hizli sarj ozelligi olmadigini dile getirdiler

Hepsiburada.com'dan aldım teknoteks garantili şarj aleti 2 amper. 2, 2.30 saatte şarj oluyor.

• quote:

quote:

Hocam sizin cihaz avea cihazimi yoksa paralel ithalat mi biraz arastirdim 2 ampere sahip sarj aletli mate7 lerde var sanirim yurt disindan gelen paralel ithalatlar 2 amper avea cihazlari 1 amper vay arkadas buyuk kazik atmis huawei bize

Ben cihazı ikinci el aldım ama teknoloji marketi faturası var. Linkini attığım donanimhaber incelemesinde söyleniyor hızlı şarj desteği olduğu. Eve bir de G7 var. Mate 7 adaptörü ortalama 1,5 katı büyüklüğünde 2A çıkışlı. Çok kısa sürelerde belirgin şarj artışları görüyorum. Açıkçası ben şarj olma süresinden çok memnunum.

• quote:

quote:

quote:

Ben cihazı ikinci el aldım ama teknoloji marketi faturası var. Linkini attığım donanimhaber incelemesinde söyleniyor hızlı şarj desteği olduğu. Eve bir de G7 var. Mate 7 adaptörü ortalama 1,5 katı büyüklüğünde 2A çıkışlı. Çok kısa sürelerde belirgin şarj artışları görüyorum. Açıkçası ben şarj olma süresinden çok memnunum.

Benim kutudan cikan bildigin g7 adaptoru cok ilginc

• 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.