Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (186. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krizantem27

Arkadaşlar mate 7 gold için kutudan çıkan kulaklık hiç güzel değil.aliexpresste araştırma yaptım.am12 plus modeli gold bir kulaklık.fiyatı 25dolar.ayrıca bir de bluetooth hoparloru var huawein.o da güzel bir cihaz.huawei am08 modeli.gold versiyonu da var.almak isteyenlere duyurulur.

Baktığınız ürünler şık ama ses kalitesi açsından Xaomi Piston 3 illa da Gold olsun diyorsanız Xaomi Piston 2 Gold öneririm.
  • forumq F kullanıcısına yanıt
    Peki şeffaf kılıf mate 7 yı korumaya yeter mi? Kalınlığı 0.2 mm gibi bişey yazıyor nette. Camında koruma filmi vardı zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhndrn

Arkadaşlar merhaba.

Bu telefon en son hangi güncellemeyi aldı? Hangi Android sürümünü kullanıyorsunuz?

Ne güncellemesi kardeş.o neymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: ibiza tdi

quote:

Orijinalden alıntı: brhndrn

Arkadaşlar merhaba.

Bu telefon en son hangi güncellemeyi aldı? Hangi Android sürümünü kullanıyorsunuz?

Ne güncellemesi kardeş.o neymiş

samsung değil bu yada apple. Huawei bunun adı güncellemeyle falan işi olmaz.

Şaka bir yana bu firma gerçekten rezil. Avrupa'ya android 5.1 vereli 2 ay oldu. Türkiye, Arap ve Afrika ülkelerine ise henüz güncelleme vermedi. Bu da bu firmanın Türkiye'yi nerede gördüğünün en basit örneği.

• forumq F kullanıcısına yanıt
    masa ustunden , elimden , yuruken vs birçok kez düşürdüm hiç bir sey olmadı . bende ilk basta hassastır diye düşündüm ama gercekten sağlam ve kaliteli kasası var . . .
  • gooogle96 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu iş düşme açısıyla çok alakalı. Ben iki kere düşürdüm. İlki şiddetliydi. Şarjdan hızlı bir şekilde çekiyim derken yere doğru fırlatmış oldum. Önce ekran üstü çarptı fayansa sonra da sırt üstü düştü. Herhangi bir koruyucu yoktu. Yan kısımdakş metalde belli olmayan çok hafif bir ezilme oldu. O şiddete göre gayet normaldi. Bir de dün düşürdüm. 1 metreden felan yine fayansa yapıştı telefon. Tabi ekran koruyucu cam vardı bu sefer ve bişey olmadı yine. Ama çıkıntısı olan bir yere denk gelirse ekran kırılır büyük ihtimal hocam.

• Ben buna bi kılıf alayım en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gooogle96 -- 23 Kasım 2015; 13:43:59 >
  • http://www.hizlial.com/huawei-mate-7-16-gb-silver/10584357

Hizlial da 1418 TL. 25 TL anlık indirim yapıyor. 1393 TL oluyor.
    200TL puan verecek. Alt Limitsiz kullanabileceksiniz.
    Finansbank ayarlayabilene de 100TL puan verecek.
    1093TL ye gelir.
    Not:
    1-Banada 50TL lik puan vermiş, 1068TL ye geliyor. Bu kadar indirim 3GB lık modelde olsa, dakika durmaz alırdım. Gerçi buda harika ama.
    2- Alacak olanlar, (cardfinans ayarlayabilenler) kaçırmasın bence.
    3- Puanlar alt limitsiz, alt limitli puanlar ile karıştırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 23 Kasım 2015; 14:06:44 >
  • yaman21 Y kullanıcısına yanıt
    resmi olmayan haberlere göre huawei mate7 için 2020 yılında direk android 10 millenium verecekmiş. bi ara bende inandım :D:D:D:D:D huawei güncelleme veriyor mu ki. firma galiba android kullandıgını unutuyor türkiye de :D :D
  • Güncellemeye gerek yok böyle iyi.

• Gördüğüm nadir isinmayan ve takılmayan android cihazlardan, yeterli kamera performansı var, hız zaten çok çok yeterli. Tutuş, hissiyat desen, daha ne olsun. Eşimde bulunan cihazda bahsedilen nadir sıkıntıların hiçbiri yok. Tabi pili unutmamak lazım. Varsın güncelleme gelmesin. Gelenlerin halini çok gördük. Güncelleme isteği sanırım, sıkılmaktan kaynaklanıyor. Sıkılan arkadaşlardan 2. Elde uygun fiyat veren olursa alabilirim.

• Arkadaşlar şarjim 24 saat gidiyor 5.30 6 saat ekran görüntüsü veriyor.wf ve 3g acık lakin eski telefonun note 4 dü oda ayni degerleri veriyordu.sizce bu degerler normalmi

• quote:

Orijinalden alıntı: ibiza tdi

Arkadaşlar şarjim 24 saat gidiyor 5.30 6 saat ekran görüntüsü veriyor.wf ve 3g acık lakin eski telefonun note 4 dü oda ayni degerleri veriyordu.sizce bu degerler normalmi

Şarj konusunda note 4 ile mate 7 arasında mate lehine 2 kat fark var. En azından bende öyle.
  • Yapma dostum iki kat degil note 4 de bana 5 saat ekran goruntusu veriyordu ayni kullanim senaryosu ile mate 7 6.5 saat veriyor olay bu.öyle aman aman fark yok.

• Merhabalar :) Huawei Ascend Mate 7 birkaç aydır ya da daha uzun süredir kullanan arkadaşlar, telefondan hala memnun musunuz? Ben almayı düşünüyorum fakat ileride acaba kasma falan yapar mı diye korkuyorum. En az 2 sene kullanmalıyım. 1500 tl bütçem var, bunu kesinlikle önerir misiniz yoksa o paraya şunu al der misiniz? Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarsustugba

Merhabalar :) Huawei Ascend Mate 7 birkaç aydır ya da daha uzun süredir kullanan arkadaşlar, telefondan hala memnun musunuz? Ben almayı düşünüyorum fakat ileride acaba kasma falan yapar mı diye korkuyorum. En az 2 sene kullanmalıyım. 1500 tl bütçem var, bunu kesinlikle önerir misiniz yoksa o paraya şunu al der misiniz? Teşekkür ederim.

2000 TL varsa Mate 8'i birkaç aya daha bekle derim. Ama 4K vs. istemiyorsan Mate 7 fazlasıyla yeter sana. Donma yok, ısınma yok, kasma hiç yaşamadım. Değil 2 sene 4-5 yıl da seni götürür. Yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum, çok memnunum. Eğer büyük 6.0' ekran kasası kullanabilirim diyorsan, hazır bu aralar indirimler de mevcutken (özellikle hizlial.com) kaçırma derim. Iphone, Samsung gibi marka çılgınlığına hiç gerek yok. (Bazı insanlar Huawei markasından bihaberler, söylemeyi bile bilmiyorlar, artık onların cahilliği, ne diyelim:-)

• quote:

Merhabalar :) Huawei Ascend Mate 7 birkaç aydır ya da daha uzun süredir kullanan arkadaşlar, telefondan hala memnun musunuz? Ben almayı düşünüyorum fakat ileride acaba kasma falan yapar mı diye korkuyorum. En az 2 sene kullanmalıyım. 1500 tl bütçem var, bunu kesinlikle önerir misiniz yoksa o paraya şunu al der misiniz? Teşekkür ederim.

Merhaba hocam 5 aydan fazladir kullaniyorum cihazi ilk gunki gibi ne kasma var ne donma pil performansinda cok iyi suanki fiyati ile de alinabilecek cihazlar icinde en iyisi gibi duruyor ama bence aceleniz yok ise mate8 bekleyin onu alin bende beklemdeyim mate8 i

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumq

quote:

2000 TL varsa Mate 8'i birkaç aya daha bekle derim. Ama 4K vs. istemiyorsan Mate 7 fazlasıyla yeter sana. Donma yok, ısınma yok, kasma hiç yaşamadım. Değil 2 sene 4-5 yıl da seni götürür. Yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum, çok memnunum. Eğer büyük 6.0' ekran kasası kullanabilirim diyorsan, hazır bu aralar indirimler de mevcutken (özellikle hizlial.com) kaçırma derim. Iphone, Samsung gibi marka çılgınlığına hiç gerek yok. (Bazı insanlar Huawei markasından bihaberler, söylemeyi bile bilmiyorlar, artık onların cahilliği, ne diyelim:-)

Bu arada pil performansına sormadığınız için değinmemiştim. O da en en önemli artısı Mate 7'nin. Böyle uzun giden (en az 2 gün) batarya piyasada hiçbir telefonda yok. Şarj aleti taşımaya son :)

• quote:

Orijinalden alıntı: lionheart1905

quote:

Merhaba hocam 5 aydan fazladir kullaniyorum cihazi ilk gunki gibi ne kasma var ne donma pil performansinda cok iyi suanki fiyati ile de alinabilecek cihazlar icinde en iyisi gibi duruyor ama bence aceleniz yok ise mate8 bekleyin onu alin bende beklemdeyim mate8 i

Hocam yaklaşık 6 aydır kullandığın Mate 7 yi neden Mate 8 ile değiştirmeyi düşünüyorsun. Ne varki 4K dan başka :)

• quote:

Bu arada pil performansına sormadığınız için değinmemiştim. O da en en önemli artısı Mate 7'nin. Böyle uzun giden (en az 2 gün) batarya piyasada hiçbir telefonda yok. Şarj aleti taşımaya son :)
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.