Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

4000 miliamperlik pil...Ben bir günün sonuda %40-60 arasını görüyorum (mobil veri ve senkronizasyon hep açık, en az 1 saat müzik dinleme, sosyal uygulamaları karıştırma vs) Ekran parlaklığı bu fiyatda bir ürün için yeterli, Youtube ve benim karta yüklediğim hd videolarda takılma yaşamadım. Çift hatlı olan 32'lik modeli ilk çıktığında yanılmıyorsam 1900 TL gibi fiyattan çıkmıştı, ancak şuanda 1500 TL lik bir cihazdan bahsediyoruz. Her şeyi mükemmel diyemeyiz.Fiyat/Performans avantajının yanında oldukça şık bir cihaz.

teşekkürler peki ıps ekran nasıl canlılığı mesela akranlık ortamda ekranın ışık sızması yani siyah detaylarda yeteri performansı sunuyormu birde dokunmatiği çok iyi deniliyor
  • Ekran kalitesi canlılığı gayet tatminkar siyah kontrastları vs iyi

Benim full 3g açık, 3saat civarı spotify dinleme 2saat ses kaydı saatlerce internette gezinme bir kaç oyun ,vs aldığım akran süresi 7.30 civarı ve 1 günü çok rahat aşıyor biraz daha verimli kullanımla 2 gün götürüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

quote:

Orijinalden alıntı: ESvED1453

Arkadaşlar pin ile girişi aktif etmiştim geri iptal etmeye çalıştığım vakit huawei ile kilit açma devre dışı bırakıldı diyor aynı sorunu burda yaşayan birisi vardı diye hatırlıyorum yardımcı olabilirmisiniz

Kendi kendime buldum bu sorunu yaşayan arkadaşlar için çözüm ,

Ayarlar > güvenlik > kimlik bilgilerini temizle deyince şak diye düzeliyor

teşekkürler çözüm için, daha fazla uğraştırmadı beni...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironcarbonom

Ekran kalitesi canlılığı gayet tatminkar siyah kontrastları vs iyi

Benim full 3g açık, 3saat civarı spotify dinleme 2saat ses kaydı saatlerce internette gezinme bir kaç oyun ,vs aldığım akran süresi 7.30 civarı ve 1 günü çok rahat aşıyor biraz daha verimli kullanımla 2 gün götürüyor

Çok mersi şefim c5 ultra alıcaktım inan mate 7 alıcam kamera vs benim için önemli değil selfie hayatımda çekmem zati bana şarj ı bir gün yetsin ekranı iyi olsun günlük işlerimi kısaca görsün oyun zati oynamam hem büüyük ekran istiyorum yeterde artar bence sizce nedir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

Çok mersi şefim c5 ultra alıcaktım inan mate 7 alıcam kamera vs benim için önemli değil selfie hayatımda çekmem zati bana şarj ı bir gün yetsin ekranı iyi olsun günlük işlerimi kısaca görsün oyun zati oynamam hem büüyük ekran istiyorum yeterde artar bence sizce nedir durum

aradığın telefon bu dostum, hala "sizce nedir durum" diye sorman hata, git al bir mate 7 keyfine bak...

• quote:

Operatör Vodafone değil sanırım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baraka77

quote:

Aynen hocam vodafone ile bu değerler çok zor :) iş yerimde vodafone çok iyide çekmiyo valla 4 saati zor görüyorum bu da canımı sıkıyo. Avea çekse aveaya geçeceğim ama o da çekmiyo işyerimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökaydinho

Radyo apk buradan ulaşabilirsiniz.
    https://yadi.sk/d/ytmAnkw2kYGim
    Not: Mate 7 sorunsuz ancak G7'de de denedim çalışmıyor maalesef.

radyo için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs01

quote:

quote:

Aynen hocam vodafone ile bu değerler çok zor :) iş yerimde vodafone çok iyide çekmiyo valla 4 saati zor görüyorum bu da canımı sıkıyo. Avea çekse aveaya geçeceğim ama o da çekmiyo işyerimde.

peki otomatik senkronizasyon açık mı, sürekli ?

bir de ekstra widget, klavye vb. şeyler kullanıyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: lionheart1905

.... sirf kirin 950 icin bile gecmeye deger olay sadece 4k video kaydindan ibaret degil zaten kamereyi nerdeyse hic kullanmam mate 7 birakip baska bir markaya kesinlikle gecmem

Teknik özellikleri için değiştirmezdim ama, Mate 8 tanıtımlarındaki Hİ-Fİ ibaresi beni şimdiden heyecanlandırdı açıkçası... 3 GB ram li versiyonu 460 Dolar yazan haber okudum, umarım ülkemizde de böyle olur ... O zaman Hİ-Fİ için geçmeye değer...
  • Biz daha yeni mate 7 aldık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

quote:

aradığın telefon bu dostum, hala "sizce nedir durum" diye sorman hata, git al bir mate 7 keyfine bak...

allah razı olsun kardeşim alıcam kesin son kararımı verdim samsunda yaşıyorum zati burda piyasayı bir dolaşmak lazım ve kesin almak lazım sen kullanıyorsun dimi nasıl gidiyor günlük işlerin

• baraka77 kullanıcısına yanıt
    Senkronizasyon açık hocam. İşyerimde wifi olmadığı için sürekli 3g ve hücresel veri açık. Ekstra widget vs yok hocam.

• baraka77 kullanıcısına yanıt
    evet vodofone kullanmıyorum operatörüm avea ama cihazım avea romlu değil hızlıal.com dan aldım.
  • ibiza tdi İ kullanıcısına yanıt
    Hattım avea evet genelde tlf çekme problemi oluyor 2 diş filan arada hiç çekmiyor bide hattı kestirdim ondan olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkcyber -- 27 Kasım 2015; 23:45:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkcyber

Hattım avea evet genelde tlf çekme problemi oluyor 2 diş filan arada hiç çekmiyor bide hattı kestirdim ondan olurmu

2 diş çekmesi operatör ile alakalı ama hiç çekmemesi hattın kesilmesiyle alakalı olabiliyor. Zira eşim de yeni aldığım G7'de Vodafone kullanıyor ve bazen çekmediğini söyledi ki evimde full çeker. Yeni bir micro sim aldım ve sorun çözüldü. Bir daha hata vermedi. Değiştirmenizi tavsiye ederim.
  • mate 7'yi bu hafta alıyorum hattım turkcell sorun yaşayan varmı acaba ?
  • Merhaba,
    32 gblık çift simli mate 7 var elimde. Avea cihazı değil. Kutusunda "bu cihaz aşağıdaki ülkelerde çalıştırılabilir" başlıklı bir tablo var. Bu listede Au, yani avustralya yok. Yakında 2 seneliğine Avustralya'ya gideceğim. Acaba cihaz orada sorunsuz çalışır mı? Ya da çalışması için gitmeden yapabileceğim işlemeler var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Gökaydinho kullanıcısına yanıt
    Yeni sım kartı alıcam da yeni bi sim kartı varmış adı neydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkcyber

Yeni sım kartı alıcam da yeni bi sim kartı varmış adı neydi

Mikro ve makro sim, Türkiye de makro görmedim, mikro sim alacaksınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.