Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mate 7 nin fiyatları yılbaşına veya seneye düşer mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yEmreozc kullanıcısına yanıt
    Sağolun inş hattan kaynaklıdır ses problemi yoksa teleservisle uğraşmak istemiyorum 😞

• quote:

Orijinalden alıntı: yEmreozc

quote:

Orijinalden alıntı: Turkcyber

Yeni sım kartı alıcam da yeni bi sim kartı varmış adı neydi

Mikro ve makro sim, Türkiye de makro görmedim, mikro sim alacaksınız

Hocam yalnış bilgi var micro ve yeni çıkan nano sim kart var karıştırdınız sanırım. Macro değil. Nano simkart bulunuyor operatorlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcarbonom -- 29 Kasım 2015; 13:00:46 >
  • arkadaşlar selamlar,
    az önce çok severek kullandığım ve milletin hayran olduğu telefonumu düşürdüm ve
    ekranı kırıldı. sanırım nazar değdi :(
    Acaba ne yapabilirim değişim için, 4 ay önce hepsiburada'dan almıştım.
    Sadece ön cammı değişiyor yoksa ekran komple değişiyor mu?

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!!

• selam_bey kullanıcısına yanıt
    Sağlık olsun ekran koruyucu vs taksaydınız keşke tahminim 100-150 liraya halledersiniz.

• Ekran koruyucu vardı ama temperli cam değildi.
    Garantiye mi göndereyim?

• selam_bey kullanıcısına yanıt
    Hocam garantiye yollayın fazla para istemezlerse yaptırın bence sonuçta cihaz 4 aylık daha

• ben g7 kullanıyorum dostum bizim chazın konusunda da ekranı kırıp servise gönderenlerden bildiğim kadarıyla servis dokunmatik ve paneli birlikte değiştiriyor g7 için 380 tl ücret istiyordu tabi bu hasarın boyutuna göre değişebilir bilemiyorum ben daha önce kullandığım telefonu yollamıştım teleservice panel değişmişti 2 yıl kadar önce 205 tl ödedim.

bence servise gönderip fiyat alın zaten ödemeyi yapmadan işlem yapmıyorlar çok gelirse ücret geri ister dışarda yaptırırsın tabi garantin patates olur:(

• quote:

Orijinalden alıntı: ironcarbonom

quote:

Orijinalden alıntı: yEmreozc

quote:

Orijinalden alıntı: Turkcyber

Yeni sım kartı alıcam da yeni bi sim kartı varmış adı neydi

Mikro ve makro sim, Türkiye de makro görmedim, mikro sim alacaksınız

Hocam yalnış bilgi var micro ve yeni çıkan nano sim kart var karıştırdınız sanırım. Macro değil. Nano simkart bulunuyor operatorlerde.

Ben niye makro dedim ya, okuduğum bölümle alakalı herhalde makro mikro dedim :D özür diliyorum mikro ve nano olacak, nano sim kartları daha yayginlasmadi Türkiye de diye biliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: selam_bey

arkadaşlar selamlar,
    az önce çok severek kullandığım ve milletin hayran olduğu telefonumu düşürdüm ve
    ekranı kırıldı. sanırım nazar değdi :(
    Acaba ne yapabilirim değişim için, 4 ay önce hepsiburada'dan almıştım.
    Sadece ön cammı değişiyor yoksa ekran komple değişiyor mu?

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!!

aliexpress'den fiyatlara baktığım zaman 65-80$ civarı bi fiyatı var önpanelin, sanırım sadece cam değil komple değişiyor.

400 lira civarı bi ücret cıkartır muhtemelen teleservice. neyse yarın arayıp sorarız.

• yEmreozc kullanıcısına yanıt
    Tahmin ettim makro micro ekonomi falan mı

• Arkadaşlar lütfen yardımcı olun. Son kararımı vericem yarın huawei mate 7 almayı düşünüyorum 1600 tl ye. Fiyatını hakediyor diyor musunuz kesinlikle öneriyor musunuz yoksa onun yerine şunu al der misiniz. Neredeyse hiç oyun oynamam, sosyal medya müzik eksra uygulamalar yüklerim, ileride yavaş lar mı kasar mı? Alayım mı?

• tarsustugba T kullanıcısına yanıt
    32 gb modelini almanı öneririm şu an için donma kasma yapmadı hiç. Bende oyun oynamam ama kamerası gerçekten iyi değil. Bu arada hepsiburadada 32 gb modeli 1450 liraya geliyor neden 1600'e alıyorsun.

• Merhaba , 32 gb lık mate 7 cihazımı sıfır satın aldım. Cihaz bootloader açık ve ülke kodu olarak TR geldi . Bir türlü lollipop güncelleme yapamıyorum :(

Bi fikri olan var mı acaba ?
  • Malesef daha ucuza bulamadım. Internetten almak istemiyorum o yüzden :/ Yılbaşında fiyatlar düşer mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ü s t a D

Merhaba , 32 gb lık mate 7 cihazımı sıfır satın aldım. Cihaz bootloader açık ve ülke kodu olarak TR geldi . Bir türlü lollipop güncelleme yapamıyorum :(

Bi fikri olan var mı acaba ?

Nereden aldiniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: ironcarbonom

Tahmin ettim makro micro ekonomi falan mı

Aynen makro mikro ekonomi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Custom rom merakı olan arkadaşlar varsa miui romu tavsiye edebilirim. Ufak tefek bir iki hatası var ama kullanması çok zevkli telefona farklı bir hava kattı :)

• tarsustugba T kullanıcısına yanıt
    kardeş bekle derim. mate 8 tanıtıldıtı. donanımsal olarak çok daha iyi.bikaç aya türkiye ye gelir. ben bile mate 7 yi uygun verirsem mate 8 alma niyetindeyim türkiye ye geldiğinde
  • Az önce şok oldum, Mate 8'in Mate 7 den pek bir farkı yokmuş, 4K da yok, tasarım ve boyut dersen hemen hemen aynı, sadece işlemci iyileştirilmiş, bi dolu da para isterler :(
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.