Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepsi buradadan çek vs ile 1350 civarina geldi.
    Kısmetse yarın gelcek yazarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Ben 4 ay önce hepsiburada dan 1330 TL'ye aldım, sen daha iyi almışsın hocam, üstelik 32 GB :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumq

quote:

Ben 4 ay önce hepsiburada dan 1330 TL'ye aldım, sen daha iyi almışsın hocam, üstelik 32 GB :)

16si 1250 geliyordu 150 fazla vereyim dedim hepsiburdadan aldım bende.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: forumq

quote:

16si 1250 geliyordu 150 fazla vereyim dedim hepsiburdadan aldım bende.

Artık 32 GB'ın tadını çıkarırsın ne güzel. Bol video, bol müzik ve resim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

merhaba arkadaşlar;
    perşembe günü çok düşüneren xperia z3 aldım n11 den 1749 tl 250 tl hediye çeki ile ama telefona ısınamadığımdan dolayı iade etmek istedim ve firma kabul etti yarın göndereceğim
    şimdi kendime başka bir telefon almak istiyorum z3 ü almadan önce g3 32gb mate 7 32gb ve z3 arasında çok gidip geldim şirketteki arkadaşın önerisi ile z3 aldım ve hiç ısınamadım bu arada hali hazırda note 2 kullanıcısıyım

çok kararsız biriyim ama samsung almak istemiyorum şimdi biraz g4 de yorumları okuyunca hoşuma gitmeye başladı ama benim için en önemli olan şarjının iyi gitmesi hızlı olması ve özelleştirilebilir olması mate 7 de şarjın iyi gittiğini duymuştum sizler ne tavsiye edersiniz.

teşekkürler.

hocam iptalinizden dolayı çekiniz iptal olmuyor mu.ben de n11 den çekle alıcam fakat daha önce 32 liği 1500 lere vardı şimdi 1650 görünüyor..fiyat düşsün diye beklerken fiyat yükseliyor.umarım tekrar iyi bir fiyattan satışa çıkar..

• forumq F kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam;
    bende ilk başlarda huawei mate 7 almak istiyordum fakat şirketteki arkadaşımın ısrarı ile z3 almıştım ısınamadım ve bugün firma ile görüşerek kargoya verdim inşallah sorun çıkartmadan işlemi onaylarlar

şimdi hocam siz be telefonu kullandığınıza göre birkaç soru sormak isterim almadan önce
    şu anda note 2 kullanıyorum bu telefonda arama esnasında karşı taraf teli açtığında ve kapattığında titreşim yapıyor böylece telefonu kulakta tutmak zorunda kalmuyoruz
    bildirim sorunlarından bahsedenler olmuştu böyle bir sorun var mıdır acaba
  • hkant H kullanıcısına yanıt
    iptal edilen siparişte kullanılan hedşye çeki geri yükleniyor demişti çeki aldığım arkadaş
  • quote:

merhaba hocam;
    bende ilk başlarda huawei mate 7 almak istiyordum fakat şirketteki arkadaşımın ısrarı ile z3 almıştım ısınamadım ve bugün firma ile görüşerek kargoya verdim inşallah sorun çıkartmadan işlemi onaylarlar

şimdi hocam siz be telefonu kullandığınıza göre birkaç soru sormak isterim almadan önce
    şu anda note 2 kullanıyorum bu telefonda arama esnasında karşı taraf teli açtığında ve kapattığında titreşim yapıyor böylece telefonu kulakta tutmak zorunda kalmuyoruz
    bildirim sorunlarından bahsedenler olmuştu böyle bir sorun var mıdır acaba

Aynı titreşim bunda da var, ancak bildirim sorunu ara sıra olmuyor değil, ancak lolipop 5.0 gelecek ve düzelecektir, çok problem değil benim açımdan.
  • quote:

Bugun aldım cihazi 32gb versiyonu umarım pişman etmez :)

doğru seçim, pişman etmez
    bildirim ışığı mı yanmıyor acaba eğer öyle ise yardımcı programlar ile de denediniz mi acaba Light Manager - Light Flow Lite gibi programlar ile
    mesaj geldiğinde ekran ışığı açılıyor mu acaba
    rehber de bir kişiyi aramak için samsung da olduğu gibi kaydırarak arama var mıdır.

teşekkürler.
  • n11in şartlarında satıcı siparişi reddederse yüklenir , sipariş iptal olursa yüklenmez yazıyor sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkant

n11in şartlarında satıcı siparişi reddederse yüklenir , sipariş iptal olursa yüklenmez yazıyor sanırım..

valla dediğim gibi hocam hesabı aldığım arkadaş geri yükleneceğini söylemişti ben de ona inanarak söylüyorum.
  • Arkadaşlar Telefon elime yeni ulaştı elimde 3adet kesme microsim kart var ama hicbirini tanıtamadik kendi telefonlarimizda sorunsuz çalışıyorlar bu kartlar. aynı sorunu yaşayan oldu mu ne yapılabilir bu durumda?
  • Sıfır ayarı mate 7 cihazım uygun bir fiyattan satılıktır ilgilenen arkadaşlar ilanıma bakabilirler http://forum.donanimhaber.com/m_112353551/tm.htm
  • quote:

bildirim ışığı mı yanmıyor acaba eğer öyle ise yardımcı programlar ile de denediniz mi acaba Light Manager - Light Flow Lite gibi programlar ile
    mesaj geldiğinde ekran ışığı açılıyor mu acaba
    rehber de bir kişiyi aramak için samsung da olduğu gibi kaydırarak arama var mıdır.

teşekkürler.

Bildirim uyarısı yok ama bildirim ışığı sorunsuz yanmakta, ayrıca kaydırarak arama ne yazık ki yok, üstüne basarak arıyorsun, programları hiç denemedim.
  • Günaydın arkadaşlar;
    Öncelikle birkaç gündür forumda sorular sorarak konuda kalabalık yaptığımdan dolayı sizlerden çok özür dilerim. sizlerde mazur görürsünüz ki 1000 - 1500 TL ye bir telefon alıp 3 - 4 sene gibi kullanacağım için içime sinen ve sağlam bir telefon almak istiyorum bu yüzdende bir telefonu en iyi bilen ve öneri verek olan siz kullanıcılara sormak istedim.

şimdi aklımda 2 adet telefon var ve bunlardan birini alacağım muhtemelen.

HUAWEİ MATE 7 32 GB
    hepsi burada da fiyatı 1500 TL bir hediye çeki bularak + 50 TL bonus ile 1250 TL ye mal edebiliyorum. (huawei tr garantili sanırım)
    n11 de 1600 TL ye bulabiliyorum 250 TL hediye çekim var + 50 TL bonus ile alırsam 1300 TL ye mal edebiliyorum (fakat satıcı firmaların yorumları hiç iyi değil o yüzden buradan almayabilirim) (garanti konusunda bir bilgim yok)

LG G3 32 GB
    hepsi bura da fiyat 1199 TL 200 TL hediye çeki bularak + 50 TL bonus ile 950 TL gibi bir fiyata mal olacak (ithalatçı firma garantisinde)
    n11 de fiyat 1190 TL 250 TL hediye çeki + 50 TL bonus ile 890 TL gibi bir fiyata alabiliyorum. ürün 509 - 510k seri olarak yazılmış satıcının yorumları oldukça iyi (ithalatçı firma delta garantisi imiş)

her iki telefonu forumdan takip ediyorum ikisi içinde çok iyi ve çok kötü yorum yapanlar mevcut haliyle kafada biraz karışıyor.
    huawei mate 7
    bildirim sorunundan şikayet çok
    şarjı bir süre sonra ilk günkü gibi gitmediğini söyleyenler
    bazı durduruldu hataları ile karşılaştıklarını söyleyenlerde mevcut
    güncelleme konusunda destek vermediğinden yakınanlar ama sürüm stabilse güncelleme sorun olmayacaktır.
    bana göre de eksi olarak gördüğüm bataryanın değişmemesi bilmiyorum belki çok rahat bir şekilde değişebilir ama dediğim gibi eğer serviste değişimi yapılabiliyorsa kötü çünkü ister istemez batarya bir süre sonra ölmeye başlıyor

lg g3
    şarjının çabuk bittiğini söyleyenler oldukça çok var
    ısınma problemlerinin olduğunu söyleyenler
    ve aklıma gelmeyen bazı hatalar vs

şimdi benim için önemli olanların başında telin şarjı geliyor öyle durduk yerde akşamdan sabaha kadar bekleme de %10 gibi bir şarj kaybı istemiyorum
    mevcutta note 2 kullanıcısıyım samsungdan kalan bazı arayüz alışkanlıkları var o yüzden benim kullanımıma hangisi daha yakın olabilir (kişiye göre değişir bu tabi ki ama en azından bir yorum rica ediyorum)
    garanti konusunda çok kaygılarım var note 2 telefonumu 2 kere garantiye verdim 2 defa yan çerçeve 1 ekran 1 batarya ve 1 şarj kablosounu ücretsiz değişim yaptırdım tr garanti benim için çok mantıklı görünüyor ama bu tellerde yan çerçeve değişimi olmayacağından kablo ile batarya da sene de bir değişim olabileceğinden çok da önemsemiyorum fakat herhangi bir arıza vs de tr garanti önemli gibi.

delta garanti nasıdır. hiç lg 3 ü nü garantiye veren oldu mu acaba
    huawei tr garantisi nasıldır garantiye veren oldumu acaba

arkadaşlar değerli üstadlar bu konular benim için çok önemli ve artık telefonlar arasında gidip gelme konusunun sonlanmasını ve bir telefon almak istiyorum o yüzden değerli yorumlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.

vereceğiniz bilgilerden dolayı şimdiden çok teşekkür ederim.

• quote:

Günaydın arkadaşlar;
    Öncelikle birkaç gündür forumda sorular sorarak konuda kalabalık yaptığımdan dolayı sizlerden çok özür dilerim. sizlerde mazur görürsünüz ki 1000 - 1500 TL ye bir telefon alıp 3 - 4 sene gibi kullanacağım için içime sinen ve sağlam bir telefon almak istiyorum bu yüzdende bir telefonu en iyi bilen ve öneri verek olan siz kullanıcılara sormak istedim.

şimdi aklımda 2 adet telefon var ve bunlardan birini alacağım muhtemelen.

HUAWEİ MATE 7 32 GB
    hepsi burada da fiyatı 1500 TL bir hediye çeki bularak + 50 TL bonus ile 1250 TL ye mal edebiliyorum. (huawei tr garantili sanırım)
    n11 de 1600 TL ye bulabiliyorum 250 TL hediye çekim var + 50 TL bonus ile alırsam 1300 TL ye mal edebiliyorum (fakat satıcı firmaların yorumları hiç iyi değil o yüzden buradan almayabilirim) (garanti konusunda bir bilgim yok)

LG G3 32 GB
    hepsi bura da fiyat 1199 TL 200 TL hediye çeki bularak + 50 TL bonus ile 950 TL gibi bir fiyata mal olacak (ithalatçı firma garantisinde)
    n11 de fiyat 1190 TL 250 TL hediye çeki + 50 TL bonus ile 890 TL gibi bir fiyata alabiliyorum. ürün 509 - 510k seri olarak yazılmış satıcının yorumları oldukça iyi (ithalatçı firma delta garantisi imiş)

her iki telefonu forumdan takip ediyorum ikisi içinde çok iyi ve çok kötü yorum yapanlar mevcut haliyle kafada biraz karışıyor.
    huawei mate 7
    bildirim sorunundan şikayet çok
    şarjı bir süre sonra ilk günkü gibi gitmediğini söyleyenler
    bazı durduruldu hataları ile karşılaştıklarını söyleyenlerde mevcut
    güncelleme konusunda destek vermediğinden yakınanlar ama sürüm stabilse güncelleme sorun olmayacaktır.
    bana göre de eksi olarak gördüğüm bataryanın değişmemesi bilmiyorum belki çok rahat bir şekilde değişebilir ama dediğim gibi eğer serviste değişimi yapılabiliyorsa kötü çünkü ister istemez batarya bir süre sonra ölmeye başlıyor

lg g3
    şarjının çabuk bittiğini söyleyenler oldukça çok var
    ısınma problemlerinin olduğunu söyleyenler
    ve aklıma gelmeyen bazı hatalar vs

şimdi benim için önemli olanların başında telin şarjı geliyor öyle durduk yerde akşamdan sabaha kadar bekleme de %10 gibi bir şarj kaybı istemiyorum
    mevcutta note 2 kullanıcısıyım samsungdan kalan bazı arayüz alışkanlıkları var o yüzden benim kullanımıma hangisi daha yakın olabilir (kişiye göre değişir bu tabi ki ama en azından bir yorum rica ediyorum)
    garanti konusunda çok kaygılarım var note 2 telefonumu 2 kere garantiye verdim 2 defa yan çerçeve 1 ekran 1 batarya ve 1 şarj kablosounu ücretsiz değişim yaptırdım tr garanti benim için çok mantıklı görünüyor ama bu tellerde yan çerçeve değişimi olmayacağından kablo ile batarya da sene de bir değişim olabileceğinden çok da önemsemiyorum fakat herhangi bir arıza vs de tr garanti önemli gibi.

delta garanti nasıdır. hiç lg 3 ü nü garantiye veren oldu mu acaba
    huawei tr garantisi nasıldır garantiye veren oldumu acaba

arkadaşlar değerli üstadlar bu konular benim için çok önemli ve artık telefonlar arasında gidip gelme konusunun sonlanmasını ve bir telefon almak istiyorum o yüzden değerli yorumlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.

vereceğiniz bilgilerden dolayı şimdiden çok teşekkür ederim.

Huawei derim başka demem, kop G3'ten :)

valla hocam en baştan beri aklımda olan telefon o ama bilemedim bir tüelü şimdi batarya değiştiemek istesek rahatlıkla değiştirebiliyor muyuz acaba
    birde hepsi burada sattığı ürünler huawei tr garantili midir bilginiz var mı acaba
  • yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle ben H.Burada'dan iki kere aldım. İlkinde hafıza kartı okumama sorunu vardı. İade ettim, birkaç gün sonra ücret iadesi aldım. Sonra fiyatı düşünce tekrar sipariş verip aldım ve sorunsuz kullanıyorum. LG g3 de kullanmış birisi olarak kamera kalitesi dışında kesinlikle Huawei derim. Kamerada da öyle çok fark yok ama g3 sanki bir tık önde. Şarj olayı neredeyse 2 kata yakın Huawei önde. Birde Android 4.4.2 resmi olarak var. Güncelleme alacağı söyleniyor

Bu arada ben 3gb ramli modeli kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 2 Aralık 2015; 11:04:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    Deltaya bakabilirsin burdan nasıl :))
    http://forum.donanimhaber.com/m_70652467/tm.htm

G3 alma kız arkadasımda var nerdeyse günde 2 3kere sarj etmek gerekiyor .alcaksan g4 al.
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.