Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (192. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Öncelikle ben H.Burada'dan iki kere aldım. İlkinde hafıza kartı okumama sorunu vardı. İade ettim, birkaç gün sonra ücret iadesi aldım. Sonra fiyatı düşünce tekrar sipariş verip aldım ve sorunsuz kullanıyorum. LG g3 de kullanmış birisi olarak kamera kalitesi dışında kesinlikle Huawei derim. Kamerada da öyle çok fark yok ama g3 sanki bir tık önde. Şarj olayı neredeyse 2 kata yakın Huawei önde. Birde Android 4.4.2 resmi olarak var. Güncelleme alacağı söyleniyor

Bu arada ben 3gb ramli modeli kullanıyorum

hmm anladım hocam şarjı iyi yani benim en çok takıntım olan konuda şarj zatem 2 katı fark çok iyi ben de 3 gb ram olanı almak istiyorum fiyat ta gayet iyi zaten bakalım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Deltaya bakabilirsin burdan nasıl :))
    http://forum.donanimhaber.com/m_70652467/tm.htm

G3 alma kız arkadasımda var nerdeyse günde 2 3kere sarj etmek gerekiyor .alcaksan g4 al.

evet hocam delta da çok sıkıntı olduğunu duydum ama tr garantili cihazlar da çok pahalı hele ki g4 1800 TL lerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

valla hocam en baştan beri aklımda olan telefon o ama bilemedim bir tüelü şimdi batarya değiştiemek istesek rahatlıkla değiştirebiliyor muyuz acaba
    birde hepsi burada sattığı ürünler huawei tr garantili midir bilginiz var mı acaba

Iphone, Samsung servisleri gibi ilgi beklersen hüsrana uğrarsın. Hepsiburada ürünleri TR garantili. Ama dikkat et diğer satın alma seçeneklerindeki ürünler TR garantili olmayabilir. Batarya değiştirene kadar zaten başka modele geçmiş olursun:) Kaldı ki günümüz telefonları artık hep entegre bataryalı.
  • quote:

valla hocam en baştan beri aklımda olan telefon o ama bilemedim bir tüelü şimdi batarya değiştiemek istesek rahatlıkla değiştirebiliyor muyuz acaba
    birde hepsi burada sattığı ürünler huawei tr garantili midir bilginiz var mı acaba

Bu arada nazar değmesin, 4 aydır kullanıyorum, batarya performansından gayet memnunum:)
  • yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    ben huwei mate 7 ilk satıldığında avea dan fatura üzerine aldım ve yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum bu zaman zarfında hiçbir sıkıntı yaşamadım, şarjı bana iki günü çıkarıyor üstelik ful kullanıyorum, 3g kapalı 2g modunda ise yaklaşık 4 gün gitti telefon çok hızlı ve akıcı çevremde gören herkes bile çok beğeniyor kamera performansı yeterli düzeyde bildirim sorunu yok benim telefonda her yönüyle memnunum iyiki almışım..
  • forumq F kullanıcısına yanıt
    valla hocam iphone servisi zaten kimsede yok bu bir gerçek adamlar telefon tamiri yok yenisini veriyorlar şirketteki arkadaşlardan duydum iphone kullananlardan.
    ama herhangi bir sıkıntıda beni 20 gün bekletmesinler yeter birde telefonlarına ulaşavbileyim.

hepsi burada dan kendi sattığı ürünü alırım zaten diğer seçenekler n11 dekilerin aynısı orada satıyorlar sadece

bu arada maşallah diyelim telefonunuza da tam şarj ile nekadar süre kullanımda ne kadar ekran süresi alıyorsunuz acaba
  • poliice P kullanıcısına yanıt
    anladım hocam sizin tele de maşallah diyelim
    kamera konusunda evet g3 biraz daha üstünmüş ama öyle aralarında çok da fark olmadığını duydum bakalım iyice mate 7 ye yönelmeye başladım hayırlısı olsun artık

öncelikle geçen hafta aldığım z3 ü dün iade ettim satıcı firma iadeyi onaylarsa hepsi burada çeki alarak mate 7 32gb almayı düşünüyorum artık
  • kardeşim sana yardımcı olma anlamında söyleyim 2 telefonu da biliyorum ama şu an mate 7 kullanıyorum. önce telefonda ne istediğini bilmek lazım. kısaca kamera g3 iyi. geniş ekranda mate 7. battarya olarak mate7 iki kat daha iyi. mate 7 artı olarak parmak izi okuyucusu ve iphone kullanıcı ara yüzü olarak çok daha rahat kullanım veriyor. işlemciye girmek istemiyorum. zaten biz türkiye deki kullanıcılar bunu pek ayırt etmiyoruz. iki işlemcide yakın diyelim. ekran kalitesi g3 iyi. kasa olarak mate7 iyi. ben kullanan olarak söyleyim kamera hariç mate 7 her konuda g3 den iyi diyebilirim. işte mate 7 de bildirim sorunu var. o da lollipop ile giderirdi diyorlar. ben de güncelleme bekliyorum şu an
  • quote:

valla hocam iphone servisi zaten kimsede yok bu bir gerçek adamlar telefon tamiri yok yenisini veriyorlar şirketteki arkadaşlardan duydum iphone kullananlardan.
    ama herhangi bir sıkıntıda beni 20 gün bekletmesinler yeter birde telefonlarına ulaşavbileyim.

hepsi burada dan kendi sattığı ürünü alırım zaten diğer seçenekler n11 dekilerin aynısı orada satıyorlar sadece

bu arada maşallah diyelim telefonunuza da tam şarj ile nekadar süre kullanımda ne kadar ekran süresi alıyorsunuz acaba

Benim de 3g kapalı 2g modunda ise yaklaşık 4 gün gidiyor. 3g sürekli açık 2 günü buluyor ama geceleri teli kapatıyorum onu da söyleyeyim. Sar değeri çok yüksek olduğundan. Ama sabah alarm kurulu olduğunda uyandırıyor ve kendi kendine açılıyor, bu özellik birçok telde yok:) Ekran süresini merak etmedim ve denemedim doğrusu.

• @hayrettince
    hocam öğleden önce tamam kesin mate 7 alacağım dedim g3 konusunda bir arkadaş eşi ve kendisi g3 kullanıyormuş şiddetle g3 al diye söyleyince bir anda duraksadım.
    benim asıl sorunum çok kararsızım bir de tabi bu maddiyata bakıyor param olsa burada sorarak almam gider alırım beyenmedim mi durur evde bir kenarda yada yarı fiyatına satar başka tel alırım. ama yok işte malesef.

@forumq
    ben 3g açık kullanıyorum fakat evde 3g hiç çekmiyor. zaten 2g de de internete girmek ölümlük. hattım vodafone nereyi arasamda çekmediğini bildirsem acaba arasamda ilgilenirlermi ki

hepineze çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı
  • quote:

@hayrettince
    hocam öğleden önce tamam kesin mate 7 alacağım dedim g3 konusunda bir arkadaş eşi ve kendisi g3 kullanıyormuş şiddetle g3 al diye söyleyince bir anda duraksadım.
    benim asıl sorunum çok kararsızım bir de tabi bu maddiyata bakıyor param olsa burada sorarak almam gider alırım beyenmedim mi durur evde bir kenarda yada yarı fiyatına satar başka tel alırım. ama yok işte malesef.

@forumq
    ben 3g açık kullanıyorum fakat evde 3g hiç çekmiyor. zaten 2g de de internete girmek ölümlük. hattım vodafone nereyi arasamda çekmediğini bildirsem acaba arasamda ilgilenirlermi ki

hepineze çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgilerden dolayı

Evde işyerinde wi-fi varsa oradan gir nete. Şarj daha iyi gider. Bu arada son kararın nedir?

• forumq F kullanıcısına yanıt
    valla hocam bilemiyorum yaa g3 çok iyi diyen de var mate 7 çok iyi diyen de bilmiyorum şimdi ne yapsam g3 de çatlama ve şarj olayını son serilede çözüldüğü söyleniyor.
    n11 den ya da hepsi burada dan alacağım onlarda paralel ithalat o yüzden bir duruyorum orada
    mate 7 de batarya performansı ekran büyüklüğü tasarım beni büyülüyor. biliyorum lg yazılımda daha iyi ama bilemedim işte yine
  • quote:

valla hocam bilemiyorum yaa g3 çok iyi diyen de var mate 7 çok iyi diyen de bilmiyorum şimdi ne yapsam g3 de çatlama ve şarj olayını son serilede çözüldüğü söyleniyor.
    n11 den ya da hepsi burada dan alacağım onlarda paralel ithalat o yüzden bir duruyorum orada
    mate 7 de batarya performansı ekran büyüklüğü tasarım beni büyülüyor. biliyorum lg yazılımda daha iyi ama bilemedim işte yine

Neyse artık son karar senin, ama ne aldığını bilmek isteriz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumq

quote:

Neyse artık son karar senin, ama ne aldığını bilmek isteriz :)

aynen öyle ama önce ne alacağımı benim bilmem gerek sanırım

• Cihaz geldi şimdi programları kuruyorum.
    Cihaz cok iyi bundan once c5 ultra vardı 6" oda ama bunun duruşu gösterişi çok fazla.Hoşuma gitti şimdilik

Kutusundan Orjinal mate 7 kılıfı cıktı Flip cover. Bunu satıcam çünkü kapaklı kullanamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 2 Aralık 2015; 18:22:53 >
  • iyi aksamlar. bu telefonda galeriyi veya baska bir uygulamayi nasil sifreliyoruz arkadaslar? gizlilik korumasindan yaptim parmak izi de tanittim ama olmadi. gizlilik korumasi aktif ancak galeri çat diye acildi, ne sifre ne parmak izi sordu. ziyaretci icin diyor. telefonu baska bir modda mi calistircam anlamadim. yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gökaydinho kullanıcısına yanıt
    ben de bu telefonu kullaniyorum. yanlis anlasilma olmasin da siz de baya bir ovmussunuz kamerasini. yani arastiran biri olsam sizin yorumdan sonra kamerayla alakali bir soru isareti kalmaz aklimda ama kamerasi resmen yerlerde surunuyor. lg g3le karsilastirma sebebim oyle ust segment bir telefon olmamasi ve mate 7'den daha ucuz olmasiydi. her neyse. yeniden soylemek isterim kamerasi iyi degil. bence bu tartisilacak uzerine konusulacak bir mevzu da degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Cihaz geldi şimdi programları kuruyorum.
    Cihaz cok iyi bundan once c5 ultra vardı 6" oda ama bunun duruşu gösterişi çok fazla.Hoşuma gitti şimdilik

Kutusundan Orjinal mate 7 kılıfı cıktı Flip cover. Bunu satıcam çünkü kapaklı kullanamıyorum.

Kapaklı kılıf kullanmak isteyen 16 GB kullanıcıları için büyük fırsat… Kılıf çok kaliteli ve kullanışlı , rengi de krem özellikle beyaza çok yakışır… Umarım arkadaş da uygun bir fiyatlandırma yapar…

• quote:

Orijinalden alıntı: ohtmm

ben de bu telefonu kullaniyorum. yanlis anlasilma olmasin da siz de baya bir ovmussunuz kamerasini. yani arastiran biri olsam sizin yorumdan sonra kamerayla alakali bir soru isareti kalmaz aklimda ama kamerasi resmen yerlerde surunuyor. lg g3le karsilastirma sebebim oyle ust segment bir telefon olmamasi ve mate 7'den daha ucuz olmasiydi. her neyse. yeniden soylemek isterim kamerasi iyi degil. bence bu tartisilacak uzerine konusulacak bir mevzu da degil.

"Hocam sizin yaptığınız değerlendirme değil de karşılaştırma olmuş yalnız. G3 dediğiniz cihaz QHD ekrana sahip. İllaki netlik farkı olacaktır. Bir kullanıcının işini fazlasıyla görebilecek bir cihaz. Facebook grubunda birçok arkadaş cihazla çektikleri resimleri paylaşıyor, bir bakın isterseniz. Note 4'e göre kötü olabilir, G3'e karşı kötü olabilir. Ona bakarsanız Mesut Çevik'e göre S6 Egde Plus aşmış durumda. Ben de onu baz alıp G3 kamerası yerlerde, Edge Plus'ın yanından geçemez mi diyeyim? Değerlendirmelerimizi bu cihazı almak isteyen arkadaşlara yardımcı olacak şekilde yapalım. Şundan bundan kötü demek yerine ortalamanın üzerinde, işinizi görür demek daha mantıklı. He diyen olursa ki G3'ten iyi mi diye o zaman değil dersiniz. Ben G3'te kullanmadım, Note 4 de kullanmadım. Onaların kamerasının nasıl olduğunu bilmediğim için de bu yorumlardan sonuç çıkartmam mümkün değil. Almayı düşünen arkadaşlara Mate 7 kamerası ortalamanın üzerinde, hem ön hem de arka kamerası fazlasıyla iş görebilecek kalitede diyorum ben de."

Hocam gerçekten şu yorum sonucunda kamerayı sizin deyiminizle "baya" bir övdüğüm anlamını nasıl çıkardınız? Kamera ile ilgili kendi görüşüm haricinde hangi detayı yazdım da araştıran biri olsaydınız aklınızda soru işareti kalmazdı? Onca editör, inceleme yapan ve kullanan kişi kamerası iyi derken sadece sizin "kamerası yerlerde sürünüyor" şeklinde değerlendirmeniz neye göre yapılmış bir yorum? Yerlerde sürünen birkaç örnek paylaşsanız da madem insanların aklında soru işareti kalmasın. Ben ne burada ne de face grubunda kamera çok kötü bakın çektiğim resme diye bir paylaşım yapan görmedim. Bunun yanında eğer cihaz araştırması yapa bir kişi olsaydım "lg g3le karsilastirma sebebim oyle ust segment bir telefon olmamasi ve mate 7'den daha ucuz olmasiydi. " şu yorum sebebiyle sizin değerlendirmenizi dikkate almazdım. Bunun yanında 2014 yılının amiral gemisi, ilk QHD ekran cihaza yeni versiyonu çıkıp fiyatı düştüğünden dolayı üst segment telefon olmaması terimini kullanan bir kişinin bu cihazın kamerasına yerlerde demesi de son derece normaldir. Bu kamerayı "yerlerde", LG G3'ü üst segmentte görmemeniz sizin hiçbirşeyden tatmin olmadığınız anlamını çıkartır. Bence yorumlarınızı sakin kafayla tekrar okuyup değerlendirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökaydinho -- 3 Aralık 2015; 8:44:44 >

• ohtmm O kullanıcısına yanıt
    kardeşim telefon yöneticisi-uygulama kilidi seçeneğinden şifreliyorsun
  • 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.