Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: forumq

quote:

Orijinalden alıntı: Filmnoir

Arkadaşlar hepsiburada.com ile nasıl hediye çeki kazanıyorsunuz ? Telefon 1250 tl ye geldi diyorsunuz bu kadar indirim nasıl oluyor telefon şu an 1499 tl sanırım ascend mate 7 gold ?

1000-1500 TL alışverişe 150 TL gibi çek ve kart kampanyasına göre de 50-100 TL gibi puan veriyor. Dolayısıyla 1250 TL gibi bir rakama geliyor.

Arkadaşlar bence Hepsiburada'dan alıdığınız fiyatları buraya yanlış yansıtıyorsunuz. 150 lira hediye çeki kazandım deyip bunu fiyattan düşüyorsunuz ama benim gördüğüm kadarıyla site bu çeki belirlik aralıklarla 50x3 ya da 75x2 şeklinde veriyor ve kullanabilmeniz için çek bedelinin neredeyse 2-3 katı alt limit belirliyor. Alacak başka şeyleriniz var da faydalanıyorsanız ne ala, sırf çekleri kullanmak için birşeyler alıyorsanız telefon ucuza değil pahalıya bile gelmiş oluyor.Hepsiburada çekleri bence göz boyamalık.

• Filmnoir F kullanıcısına yanıt
    günaydın hocam, ben anlatayım,
    1499 TL telin fiyatı 200 TL hepsiburada hediye çeki var + 50 TL bonus kart puan veriyor 1250 TL ye gelmiş oluyor.
    teli dün aldım 3 gibiydi hala kargolama işleminde gözüküyor inşallah bugün gelirse akşama detaylı inceleme şansım olacak
  • Gökaydinho kullanıcısına yanıt
    evet haklısınız hocam çekler gerçektem göz boyamak en azından 150 - 250 veya 500 TL verdiği çekleri bir defada kullanma şansı verseler on numara olacak ama malesef işte
  • Bu konum bulunamadı uyarısını nasıl kaldırıyorduk?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba Mate 7 almayı düşünüyorum...Pek fazla oyun oynmamam, nette ve sosyal ağlarda çok gezinirim.Bunlarda bir sıkıntı olmayacağına eminim ancak kamera kimi idare eder diyor kimisi ise yerden yere vuruyor..Bundan önce xperia z kullanıyordum..Xperia z kullanıpta mate 7 ye geçen arkadaşlar kamera kalitesi olarak arada fark var mı ? Xperia z kamerasıda gözümde kötüydü ama en azından onun kadar başarılı olsa yeter benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skylife_ -- 4 Aralık 2015; 10:24:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

günaydın hocam, ben anlatayım,
    1499 TL telin fiyatı 200 TL hepsiburada hediye çeki var + 50 TL bonus kart puan veriyor 1250 TL ye gelmiş oluyor.
    teli dün aldım 3 gibiydi hala kargolama işleminde gözüküyor inşallah bugün gelirse akşama detaylı inceleme şansım olacak

Hediye çeki kullarak mı aldınız yoksa telefonu aldıgınız için kazandıgınız hediye çekimi.
  • Kamerasi hakkaten cok kotu.Daha once tonla cohaz kullandim nasil cekersen cek fotolarda kumlanma oluyor.Suan a7 kullaniyorum ve mate7'nin foto kalitesi hakkaten cok kotu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    200 TL hediye çeki kullanarak aldım hocam var olan çeki kullandım
  • Kamerası çok kötü diyenlerle aynı cihazımı kullanıyorum emin olmamaya başladım. Herhalde benim cihazda farklı bir lens kullanmış Huawei. G7, P7 de kullandım. Hem arka hem de ön kameralarda hiç sıkıntı yaşamadım. Harika, mükemmel çekim yapıyor demiyorum ama çok kötü ya da yerlerde sürünüyor diyen arkadaşlara anlam veremiyorum. Gerçekten çok kötü diyenler burada çektikleri resimleri paylaşıp örnekle gösterseler daha iyi olur. Şahsen ben iki kameradan da kapalı ortamda bile çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökaydinho

quote:

quote:

Arkadaşlar hepsiburada.com ile nasıl hediye çeki kazanıyorsunuz ? Telefon 1250 tl ye geldi diyorsunuz bu kadar indirim nasıl oluyor telefon şu an 1499 tl sanırım ascend mate 7 gold ?

1000-1500 TL alışverişe 150 TL gibi çek ve kart kampanyasına göre de 50-100 TL gibi puan veriyor. Dolayısıyla 1250 TL gibi bir rakama geliyor.

Arkadaşlar bence Hepsiburada'dan alıdığınız fiyatları buraya yanlış yansıtıyorsunuz. 150 lira hediye çeki kazandım deyip bunu fiyattan düşüyorsunuz ama benim gördüğüm kadarıyla site bu çeki belirlik aralıklarla 50x3 ya da 75x2 şeklinde veriyor ve kullanabilmeniz için çek bedelinin neredeyse 2-3 katı alt limit belirliyor. Alacak başka şeyleriniz var da faydalanıyorsanız ne ala, sırf çekleri kullanmak için birşeyler alıyorsanız telefon ucuza değil pahalıya bile gelmiş oluyor.Hepsiburada çekleri bence göz boyamalık.

Yanlış yok. arkadasda bende 200tl çeki fiyattan dusup aldık yani ileride kazancagınmız birşey degil cebimizden cıkan para.Ben başka arkadasın kartıyla adım bonus puanınada nakit olarak düştü.Cebimizden cıkan para yani yazdıgımız kazanacagımız çek degil

• quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

quote:

quote:

quote:

Yanlış yok. arkadasda bende 200tl çeki fiyattan dusup aldık yani ileride kazancagınmız birşey degil cebimizden cıkan para.Ben başka arkadasın kartıyla adım bonus puanınada nakit olarak düştü.Cebimizden cıkan para yani yazdıgımız kazanacagımız çek degil

Fiyattan düşme işini nasıl yaptınız ki hocam? Bir de hem çeki hem de bonusu..

• quote:

quote:

quote:

Göz boyama fikrine katılıyorum, tüketimi körüklemek.

• Beyler bu konum bulunamadı diye niye belli aralıklarla uyarı geliyor bunu bi yerden engelliyoduk ama hatırlayan varmı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyattan düşme işini nasıl yaptınız ki hocam? Bir de hem çeki hem de bonusu..

Sepete ekle dediginizde çek kullan kısmından 200tl ceki secince 1300 düşüyor fiyat.
    Kart yardımlaşma kulubu var google yazarsananız ana konusu cıkar ordanda ecay yönetici var onunla aldık nakdi yolluyorsun belli bir oran düşüyorlar. misal 50tl bonus alcan 35tl indirimli yapıyor sen direk nakit veriyorsun böylelikle cihaz piyasada o fiyata alınamayacak bir fiyata geliyor.

Senin dedigin örnek ise farklı atıyorum tel alınca hb 250tl çek verio olsa ve bunu verdigimiz paradan dussek haklısın ancak biz cebimizden cıkanı yazmısız yani hiçbir hata yok

• DeepestSea kullanıcısına yanıt

Bunlar bizim cihazla aynı degilmi.
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    O zaman bu çek sizin önceden kazandığınız birşey mi? Çünkü normalde alışverişten kazanılan çeki dediğim gibi parçalar halinde ve ileri bir tarihte veriyorlar. Bu arada yanlış anlaşılmasın, amacım size yanlış söylüyorsunuz diye itham etmek değildi. Genelde diğer forumlarda da bu tarz bilgiler veriliyor. Genelleme amaçlı belirttim.
  • quote:

Bunlar bizim cihazla aynı degilmi.

Video'nun 40. saniyesindeki köpeği öyle yakalayabilmen mümkün değil kardeşim.O sensörle yapamazsın yani.Ben 4.4 sürümüyle kullandım cihazı 5 ile kamerayı çağ atlattılarsa bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepestSea -- 4 Aralık 2015; 11:24:09 >

• quote:

O zaman bu çek sizin önceden kazandığınız birşey mi? Çünkü normalde alışverişten kazanılan çeki dediğim gibi parçalar halinde ve ileri bir tarihte veriyorlar. Bu arada yanlış anlaşılmasın, amacım size yanlış söylüyorsunuz diye itham etmek değildi. Genelde diğer forumlarda da bu tarz bilgiler veriliyor. Genelleme amaçlı belirttim.

Tabiki ceki bi anda veripde kullandırtmaz. Çeki ya çek bölümünden satın alacaksınız yada kendiniz önceden kazandıgınız bir çek olacak.
    Atıyorum suan %25 n11 hesab satılıyor 100tl 250tl indirim yapıyor 150tl sizden az cıkacak yani.Yani birçok yöntem var ama tabiki senin dedigini ben anladım
    atıyorum adam tv alıyor 2000tl 250tl çek 100tl bonus alıyor 1650 geldi diyor. O öyle olmaz cebinden kac para cıktıysa o çek kullanmak için gene harcama yapıcan sonsuz döngu.

• DeepestSea kullanıcısına yanıt
    Video yalan diyorsun yani ? hadi 40.saniye gecelim digerileri ne olacak ?

http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-Note-4-vs-Huawei-Ascend-Mate7_id3832/page/3

bu linkdede note 4 le birton resim karşılaştırması var.Yanlış anlamada bu fiyata gayet yeterli geldi bana. Note 4 tabiki daha iyi çeklerle vs bile 350tl daha fazla note 4 ve kalas gibi igrenc tasarıma sahip.Onu aldıktan sonra note 5 alınır o güzel olmuş gerçekten dizayn vs.. oda 2300. Yani kendi parasının aralıgında mate 7 den iyi cihaz yok haftalardır her modele baktım. Sony cihazlara bakın konularıan sorundan başka birşey yok.c5 ultramı sattım 2 hafta önce ..Yani çok üst düzey resim beklentisi olan bu cihazi almaz zaten.

Yanlış anlasılmasın aldıgı malı korumak bizim milletde huydur aldıgında en iyisidir sattıktan sonra en kötüsüdür ben aldıgım için yapmıyorum suan param ve çek iade edildi tekrardan farklı birşey alma şansım var ama ben memnun kaldım bu paraya alabilcegim daha iyi bir 6" cihaz yok.Kamerası cokmu iyi ? hayır degil ama ben kendi cektigim beni tatmin etti öyle sanatsal foto cekecek halim yok net olsun yeterli evde çektiklerim netti yazılımla düzeltmişlerdir belki bilgim yok.

• quote:

Video yalan diyorsun yani ? hadi 40.saniye gecelim digerileri ne olacak ?

http://www.phonearena.com/reviews/Samsung-Galaxy-Note-4-vs-Huawei-Ascend-Mate7_id3832/page/3

bu linkdede note 4 le birton resim karşılaştırması var.Yanlış anlamada bu fiyata gayet yeterli geldi bana. Note 4 tabiki daha iyi çeklerle vs bile 350tl daha fazla note 4 ve kalas gibi igrenc tasarıma sahip.Onu aldıktan sonra note 5 alınır o güzel olmuş gerçekten dizayn vs.. oda 2300. Yani kendi parasının aralıgında mate 7 den iyi cihaz yok haftalardır her modele baktım. Sony cihazlara bakın konularıan sorundan başka birşey yok.c5 ultramı sattım 2 hafta önce ..Yani çok üst düzey resim beklentisi olan bu cihazi almaz zaten.

Yanlış anlasılmasın aldıgı malı korumak bizim milletde huydur aldıgında en iyisidir sattıktan sonra en kötüsüdür ben aldıgım için yapmıyorum suan param ve çek iade edildi tekrardan farklı birşey alma şansım var ama ben memnun kaldım bu paraya alabilcegim daha iyi bir 6" cihaz yok.Kamerası cokmu iyi ? hayır degil ama ben kendi cektigim beni tatmin etti öyle sanatsal foto cekecek halim yok net olsun yeterli evde çektiklerim netti yazılımla düzeltmişlerdir belki bilgim yok.

Dostum ne dersen hangi videoyu atarsan at kendi gözümle gördüğüm, kendi çektiğim görüntü üstüne seninle tartışmam iso'yu en düşüğe alsak bile (ki min 100) yine de kumlanma oluyor.Bu kumlanma iso hassasiyetinden dolayı bence.Bol bol foto çeken biri bu cihazı alırken bir kez daha düşünsün derim

6", 4000mAh batarya, parmak izi okuyucusu güzel hatta tam aradığım cihaz ama sırf kamera performansı yüzünden lumia 1520 alacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepestSea -- 4 Aralık 2015; 12:40:35 >

• 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.