Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala araştırıyorum. Huawei facebook cihazı teknik servise bırakın dedi. :-) Handsfree özelliğini denemeyen arkadaşlar da deneyebilir mi acaba. Çünkü başka kullanıcılar da aynı sorunu bildirmiş. Birde çine sorayım bakalım belki bilgileri vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonun genel performansı ve pil performansı nasıl memnun musunuz??Kağıt üstünde çok iyi görünüyor pratikte de öyle mi??Bir de günlük kullanımda boyutu sorun oluyor mu??Genel bir değerlendirme yapabilirseniz memnun olurum..Forumu okudum genel olarak fakat hala alınası bir cihaz mı??

• Tahoe_930 kullanıcısına yanıt
    Ben çok araştırıp aldım cihazı ki forumdaki çoğu kullanıcı da aynı şekilde. Büyüklüğü çok sıkıntı değil. 5.5" cihazlarla aynı boyda diyebiliriz. Pilden bahsetmezsek olmaz 1.5 gün garanti zaten. Kullanıma bağlı 2 yada 2.5gün gittiği de oluyor. Uygun fiyata bulduğunuz da alın geçin.

• Pili 3 gün gidiyor bitirmek için oyun oynuyordum.

• osonmez2 O kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam sağolun..Ben de bir zamandır araştırıyorum gayet güzel bir alet..Dediğiniz gibi uygun fiyatlı temiz bir cihaz bulursam almayı düşünüyorum..

• gooogle96 kullanıcısına yanıt
    Tam istediğim gibi o zaman..Akşama kadar şarjı yetecek mi diye düşünmek istemiyorum..Şimdiki telefonum günü çıkarıyor ama biraz kurcalasam akşamı zar zor görüyor..

Akşama kadar değil yetmek bitirmek için uğraşacağınıza emin olabilirsiniz

• poliice P kullanıcısına yanıt
    Her gün telefon şarj etmekten gına geldi hocam..Pil bitmesin yeterki ben uğraşmam bitirmek için..

O zaman endişeniz olmasın kesinlikle ben ilk çıktığında aldım yaklaşık 1 sene olmak üzere maşallah bu güne kadar tık demedi ilk kez bir telefondan bu kadar memnunum diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poliice -- 5 Aralık 2015; 20:01:31 >
  • Telefon önümüzdeki yıl piyasaya gircek kesin olarak şubat denmekte ama belli değil 3gb ramli model ilk olarak gelcek. Fiyat 2000 tl olması bekleniyor özellikleri ise Kirin 950 işlemci Malit880 mp4 grafik birimi ile en güçlü aday şu anda. Fiyat konusunda çok yüksek ayrıca 4 gb olan modelin bu fiyattan satılması daha doğru olurdu.

• ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    Bana göre önemli bir diğer özelliği tensilica hifi4 ses çipini barındırıyor oluşu merakla beklediğim bir cihaz zaten mate 7 imide mate 8 için satıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 5 Aralık 2015; 23:38:21 >
  • Bence mate 7ntasarım olarak abisi sadece özellik olarak iyisi ve işlemci konusunda Exynos 7420 ve s820 nazaran bile iyi yönde ama fiyat konusu sıkıntılı bence.
  • dostlar bu telefonu satın almalımıyım sizce ? kullanan arkadaşlar bir yardımcı olursa sevinirim aklıma takılan şeyler var.

fiziki konularda sorularım :
    1- ekran kırılma sorunu var mı ? bu gün bimekste asus zenfone 2 için soruşturdum adam yanımda anahtarıyla vurdu defalarca sıkıntı yok aynı kalite bu telefonda da bulunur mu ?

2- telefon kılıfı - ekran jelatini olarak kaliteli ürünleri bulmak mümkün mü ?

3- dar giyinen biriyim telefon da epey büyük oturur kalkarken bir iphone yamulması yaşar mıyım ?

performans açısından :

1- çok oyun oynayan biri değilim oyunu unutarak konuşursak performans konusunda sıkıntı yaşar mıyım ?
    2- bir çok kişide şunu okudum 5.0 dan sonra tuğla olmuş telefon, sürekli kasma sorunu yaşanıyormuş bu doğrumu ? ( lollipop da kalabilirim öyleyse)
    3- sonradan yorulacağını varsayarsak ömrü sizce ne kadar ? 5-6 sene götürür mü ?

asus zenfone 2 ile kararsız kaldığımda bunu mu tercih etmeliyim yoksa asusu mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilocan Göklerde

dostlar bu telefonu satın almalımıyım sizce ? kullanan arkadaşlar bir yardımcı olursa sevinirim aklıma takılan şeyler var.

fiziki konularda sorularım :
    1- ekran kırılma sorunu var mı ? bu gün bimekste asus zenfone 2 için soruşturdum adam yanımda anahtarıyla vurdu defalarca sıkıntı yok aynı kalite bu telefonda da bulunur mu ?

2- telefon kılıfı - ekran jelatini olarak kaliteli ürünleri bulmak mümkün mü ?

3- dar giyinen biriyim telefon da epey büyük oturur kalkarken bir iphone yamulması yaşar mıyım ?

performans açısından :

1- çok oyun oynayan biri değilim oyunu unutarak konuşursak performans konusunda sıkıntı yaşar mıyım ?
    2- bir çok kişide şunu okudum 5.0 dan sonra tuğla olmuş telefon, sürekli kasma sorunu yaşanıyormuş bu doğrumu ? ( lollipop da kalabilirim öyleyse)
    3- sonradan yorulacağını varsayarsak ömrü sizce ne kadar ? 5-6 sene götürür mü ?

asus zenfone 2 ile kararsız kaldığımda bunu mu tercih etmeliyim yoksa asusu mu

1 Ekran çok sağlam öyle ip6 ekranı gibi kolay kolay kıramazsın ekranı cam yada film olnadan kullanıyorum tek bir kıkcal çizik dahi yok.
    2 gerek yok ama birçok markanın ekran filmini piyasadan rahatlıkla temin edebilirsin.
    3 Bende dar kalıp giyerim telefon dümdüz açık ve net bu cihazı yamultamazsın.
    4 2gb lık versiyonu kullanıyorum bir iki popüler olmayan oyun hariç performans adına eksi diyebileceğim sorunla karşılaşmadım.
    5 Tam tersi lollipop cihazı oldukça hızlandırdı.
    6 Beş sene uzun bir süre net cevap vermek her iki cihaz içinde güç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 6 Aralık 2015; 10:08:35 >

• cevabın için çok teşekkür ederim. bu gün teknosaya gittiğimde asus ve huawei arasında kaldım dediğimde ozaman htc red eye diye bir modeli var onu al dediler. ancak bir türlü anlatamadım oyun oynayan biri değilim über performans istemiyorum diye ama inatla bana htc tanıttılar. hayır pilide çok düşük o kadar özelliği kullanamayınca bir anlamı kalmıyor, ancak şöyle bir şey söyledi 32 bit ise telefon (benden öğreniyor bu durumu) hiç alma dedi. bende diğer kullanıcılar gibi her yeni çıkan modeli alıp deneyecek biri olmadığım için çok kararsız kalıyorum. 1.600 ün üstünü çok zor görürüm o yüzden bu telefonda şartlandım gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilocan Göklerde

cevabın için çok teşekkür ederim. bu gün teknosaya gittiğimde asus ve huawei arasında kaldım dediğimde ozaman htc red eye diye bir modeli var onu al dediler. ancak bir türlü anlatamadım oyun oynayan biri değilim über performans istemiyorum diye ama inatla bana htc tanıttılar. hayır pilide çok düşük o kadar özelliği kullanamayınca bir anlamı kalmıyor, ancak şöyle bir şey söyledi 32 bit ise telefon (benden öğreniyor bu durumu) hiç alma dedi. bende diğer kullanıcılar gibi her yeni çıkan modeli alıp deneyecek biri olmadığım için çok kararsız kalıyorum. 1.600 ün üstünü çok zor görürüm o yüzden bu telefonda şartlandım gibi.

Ne yazık ki teknosa daki elemanların çoğu son derece cahil dinlememekle iyi etmişsiniz 32 bit cpu lu cihaz elbette alınır neden alınmasın

• Bilocan Göklerde kullanıcısına yanıt
    Hocam 32 bit cpu lu telefon alınmaz diyen teknosa elemanı satmaya çalıştığı desire eyeninde 32 bit olduğunun farkında mı acaba :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gs01 -- 6 Aralık 2015; 21:48:55 >
  • merhaba arkadaşlar;
    öncelikle telefonu alsam mı almasım diyerek kafasında soru işereti olanlara sadece bilgilendirme amaçlı ilk izlenimlerimi paylaşıyorum.
    mate 7 32 gb telefonu cumartesi günü teslim aldım ve pazar sabah şarjdan çekerek kullanıma başladım. öğleden sonra hattımı micro yaparak tele taktım ve 3g açık bir şekilde şu ana kadar kullandım %53 daha şarjım var 2 saat 20 dk ekran açık kalma süresi var birkaç program indirme internette dolaşma resim çekme bakma gibi kullanımda.
    bataryanın daha oturmadığını varsayarak tam bataryada 6 - 7 saat gibi bir ekran süresi alınabileceğini düşünüyorum.
    dünden beri akıllı kılıfta kullanıyorum ama kılıfı sevmediğim için az önce kılıfı çıkarttım

arama esnasındaki titreşim biraz az gibi geldi bana öyleki masanın üstünde bile duyulmayabiliyor. bu konuda bir ayara da rastlamadım ama bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.

• yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    kardeşim telefonda titreşim etkisi çok az. bi sorun algılama titreşim konusunda. bu telefonun en büyük sorunlarından biri aslında. bazı ortamlarda mecburen sessize alıyorum. bi bakıyorum arayan arayana. zaten en büyük iki sorun titreşim ve bildirim diybiliriz. bildirim sorunu lollipop ile çözüldü diyorlar ama titreşime yapılacak birşey yok
  • hayrettince H kullanıcısına yanıt
    günaydın hocam;
    bildirim sorunu derken bildirim ışığını mı kasdettiniz acaba,
    servis ayarları vs herhangi bir çözümü yok mudur acaba titreşimi yükseltmek için acaba
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.