Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada h.burada son iki seferdir yaptığı cek kampanyalarında, cep telefonu alımına puan kazandırmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepestSea kullanıcısına yanıt
    Tartısma olsun diye yazmıyorumki zaten. 100lerce örnekde senin yazdıgın şey yok.
    Kendim dün çektigim fotolarda senin yazdıgın şey yok tamam g4 kalitesi g3 kalitesi yok ama yazdıgınlada ilgisi yok.Bende kendi gözümle gördüm.
    İsterseniz iphone 16 alın konumuzla bir ilgisi yok zaten üst seviye foto beklentisi olan adam bunu almaz.sadece netteki karşılatirma ve örneklerin hepsi yalan üzerinemi kurulu onu merak ettim .

Adam mate 7 ile onlarca resim koymus dediginiz hiçbrişey yok bu neden böyle deyince kendi gözüm gördügüm demek yani suan netteki bütün karşılaştırmalar ve cekilen fotolar sahte demek onu merak ettim :)
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Nasıl yanı bonus yuklenmeyecekmi olurmu öyle saçmalık..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Tartısma olsun diye yazmıyorumki zaten. 100lerce örnekde senin yazdıgın şey yok.
    Kendim dün çektigim fotolarda senin yazdıgın şey yok tamam g4 kalitesi g3 kalitesi yok ama yazdıgınlada ilgisi yok.Bende kendi gözümle gördüm.
    İsterseniz iphone 16 alın konumuzla bir ilgisi yok zaten üst seviye foto beklentisi olan adam bunu almaz.sadece netteki karşılatirma ve örneklerin hepsi yalan üzerinemi kurulu onu merak ettim .

Adam mate 7 ile onlarca resim koymus dediginiz hiçbrişey yok bu neden böyle deyince kendi gözüm gördügüm demek yani suan netteki bütün karşılaştırmalar ve cekilen fotolar sahte demek onu merak ettim :)

Dostum kac tane cihaz kullandin, kacini deneyimledin bilmiyorum ama suan piyasada olan tum cihazlar (iphone'un yeni s serisi haric) elime gecti ve kullandim.Suanda da bu mesaji sana A7'den atiyorum

Ayni kamera ozellikleri (belki sensor bile aynidir bilmiyorum) ama elimdeki cihaz cok daha iyi foto cekiyor.Ust seviye cihaz da kullandim alt seviye de ama cihazin kamera performansi hakkaten kotu

Insanlari kandirmayin.Htc M7 de nasil upixel kamerayla foto cekip hafiften zoom yaptiginizda goruntude karelenme goruyorsaniz bunda da noise var.

Ilk videonun 40. Saniyesindeki kopegi ayni sekilde mate 7 le yakalayin ben kendimi banlarim.G3'le bile o sekilde yakalayamiyorsun kardesim

Kaç cihaz kullandıgının konuyla ilgisi nedir anlamadım ? Hemen hemen her cihaz elimden geçti.
    Ben senin cihazin daha kötümü dedim ? saçmalamısın.
    İnsanları kandırmayın derken senin gibi sahtekarlık yapmıyoruz gördügümüzü yazıyoruz.Ben sana adam video çekmiş nedir diyorum ben kendim cektim demiyorum.
    Sen şuan internette mate 7 ile cekilmiş bütün incelemelerin yalan oldugunu söylemiş oluyorsun.Ben bu yorumuna bile sadece güldüm ekstra birşey söylemedim.
    Ben kendim cihazla cekim yaptım beni tatmin etti yazdım insanları kandıran senmisin benmiyim gerçekler ortada.

Bu arada foto çekmede baya yeteneksiz yada beceriksizsiniz heralde g3 ile bile o kareye yakalayamıyorum diyorsan bence kamera hakkında hiç konuşma. :))
    Kimse mate 7 kamerasi cok iyi diye bir yorum yapmamıs butun konuyu okudum senin gibi 2-3 kişi geyik olsun diye yazıyorsunuz sadece trollemek için.Madem bu telle işin yok neden en cok bu konuya mesaj atıyorsun oda ayrı konu :)

Yanlış anlamada cok cahilce yorum yazıyorsun , g3 bu cihazdan pahalı degil ucuz g3 özelliklerini isteyen biri gelip mate 7 almaz zaten, hatta paralel g4 ilede aynı fiyata onu isteyen zaten bu cihaza hiç bakmaz ha baktı burda soru hangisi iyi diye hiç kimsede mate 7 nin kamerasi g4 den iyi yazmaz. Sen kimsenin yazmadıgı birşeyi yazılmış gibi gösterip bunun üstünden mesaj kasıyorsun.Bunun adı sahtekarlıktan başka birşey degil.Hiç kimse kamera çok iyi diye bir iddası yokken gelip gelip kamera vs yazman samsung fanboy isen samsungda takıl her mesajda a7 yazıp durmana gerek yok dostum bu firmalar babamızın degil yani kendi malını heryerde övmene gerek yok artık herkes araştırıyor herşeyin farkında milleti aptal yerine koymayın.

Not: Mate 7 kamerasi üst düzey degil. orta seviyedir.Bunu burda hereks yazıp kabullenmişken tekrar tekrar yazmanın manası bizede anlat. birde mesajlarına baktım s4 kötülemişin s6 edge ekranı sukadar deyip onu kötülemişin yorumlarından belli :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 4 Aralık 2015; 15:36:18 >

• quote:

Kaç cihaz kullandıgının konuyla ilgisi nedir anlamadım ? Hemen hemen her cihaz elimden geçti.
    İnsanları kandırmayın derken senin gibi sahtekarlık yapmıyoruz gördügümüzü yazıyoruz.Ben sana adam video çekmiş nedir diyorum ben kendim cektim demiyorum.
    Sen şuan internette mate 7 ile cekilmiş bütün incelemelerin yalan oldugunu söylemiş oluyorsun.Ben bu yorumuna bile sadece güldüm ekstra birşey söylemedim.
    Ben kendim cihazla cekim yaptım beni tatmin etti yazdım insanları kandıran senmisin benmiyim gerçekler ortada.

Bu arada foto çekmede baya yeteneksiz yada beceriksizsiniz heralde g3 ile bile o kareye yakalayamıyorum diyorsan bence kamera hakkında hiç konuşma. :))
    Kimse mate 7 kamerasi cok iyi diye bir yorum yapmamıs butun konuyu okudum senin gibi 2-3 kişi geyik olsun diye yazıyorsunuz sadece trollemek için.Madem bu telle işin yok neden en cok bu konuya mesaj atıyorsun oda ayrı konu :)

Yanlış anlamada cok cahilce yorum yazıyorsun , g3 bu cihazdan pahalı degil ucuz g3 özelliklerini isteyen biri gelip mate 7 almaz zaten, hatta paralel g4 ilede aynı fiyata onu isteyen zaten bu cihaza hiç bakmaz ha baktı burda soru hangisi iyi diye hiç kimsede mate 7 nin kamerasi g4 den iyi yazmaz. Sen kimsenin yazmadıgı birşeyi yazılmış gibi gösterip bunun üstünden mesaj kasıyorsun.Bunun adı sahtekarlıktan başka birşey degil.Hiç kimse kamera çok iyi diye bir iddası yokken gelip gelip kamera vs yazman samsung fanboy isen samsungda takıl her mesajda a7 yazıp durmana gerek yok dostum bu firmalar babamızın degil yani kendi malını heryerde övmene gerek yok artık herkes araştırıyor herşeyin farkında milleti aptal yerine koymayın.

Not: Mate 7 kamerasi üst düzey degil. orta seviyedir.Bunu burda hereks yazıp kabullenmişken tekrar tekrar yazmanın manası bizede anlat. birde mesajlarına baktım s4 kötülemişin s6 edge ekranı sukadar deyip onu kötülemişin yorumlarından belli :))

Mertcan kardeşim Mate 7 ile ilgili yorumlarına aynen katılmakla beraber, senin nezdinde forumu kullanan arkadaşlardan ricam "dahi" anlamına gelen "de"leri ve "da" ları ayrı yazmaları. Teşekkürler.

• quote:

"Kaç cihaz kullandıgının konuyla ilgisi nedir anlamadım ? Hemen hemen her cihaz elimden geçti.
    Ben kendim cihazla cekim yaptım beni tatmin etti yazdım insanları kandıran senmisin benmiyim gerçekler ortada. "

Sen bi cihazın kamerasını beğendin diye o cihazın kamerası iyi değildir kardeşim kusura bakma.Elindeki cihaza ne kadar para verdin, huawei sana hediye mi etti yoksa huawei bünyesinde çalışan birimisin bilemiyorum ama şu marka fanatikliğini bırak

"Bu arada foto çekmede baya yeteneksiz yada beceriksizsiniz heralde g3 ile bile o kareye yakalayamıyorum diyorsan bence kamera hakkında hiç konuşma. :))
    Kimse mate 7 kamerasi cok iyi diye bir yorum yapmamıs butun konuyu okudum senin gibi 2-3 kişi geyik olsun diye yazıyorsunuz sadece trollemek için.Madem bu telle işin yok neden en cok bu konuya mesaj atıyorsun oda ayrı konu :) "

Sen mate 7 ile foto çekerken ben 600D ile foto çekiyordum.İstersen çektiğim fotoları da atayım nasıl foto çekilir gör

"Yanlış anlamada cok cahilce yorum yazıyorsun , g3 bu cihazdan pahalı degil ucuz g3 özelliklerini isteyen biri gelip mate 7 almaz zaten, hatta paralel g4 ilede aynı fiyata onu isteyen zaten bu cihaza hiç bakmaz ha baktı burda soru hangisi iyi diye hiç kimsede mate 7 nin kamerasi g4 den iyi yazmaz. Sen kimsenin yazmadıgı birşeyi yazılmış gibi gösterip bunun üstünden mesaj kasıyorsun.Bunun adı sahtekarlıktan başka birşey degil.Hiç kimse kamera çok iyi diye bir iddası yokken gelip gelip kamera vs yazman samsung fanboy isen samsungda takıl her mesajda a7 yazıp durmana gerek yok dostum bu firmalar babamızın degil yani kendi malını heryerde övmene gerek yok artık herkes araştırıyor herşeyin farkında milleti aptal yerine koymayın. "

N-0NE hesabıma bak bakalım kaç bin mesaj var ?

Katılım zamanı: 26 Eylül 2008
    Son mesaj tarihi: 5 yıl önce

Banlandığım için bu hesabı açtım

G3 ile bu cihazın fiyatı aynı.4 yıllık turkcell 1.5 aydır da teknoloji markası bünyesinde çalışıyorum ve senin gibi bakış açısına sahip herhangi biri görmedim.32Gb G3 1499TL'ye çok rahat teknosa'dan alınabiliyor.Sen kaça aldın ?

"Not: Mate 7 kamerasi üst düzey degil. orta seviyedir.Bunu burda hereks yazıp kabullenmişken tekrar tekrar yazmanın manası bizede anlat. birde mesajlarına baktım s4 kötülemişin s6 edge ekranı sukadar deyip onu kötülemişin yorumlarından belli :)) "

S4'e acaba android 5.0 güncellemesi hiç yükledin mi ? Yada ilk çıktığında S4 alıp kamerasını açtığında cihaz reset attı mı ? Bana masal anlatmaya çalışma.Sen o telefonlara uzaktan bakarken ben o cihazların alayını kullandım.S4'ün ekranını 585TL'ye hiç değiştirdin mi sen ? Yada Note 2'nin camına 650TL verdin mi ? Cihaz touchwiz yüzünden kasım kasım kasıldı mı ?

Daha parmak izi tarayıcısı nedir bilmezken 2010'da amerikadan getirdiğin motorola atrix kullanırken parmak izinle telefonunu açtın mı ?

Sen aldığın cihazları överken ben aldığım cihazların sana kötü yönlerini anlatırım.Çünki piyasada blackberry'den tut, htc, sony, apple hepsini kullandım ve sattım.Sabah sana o mesajı A7 ile yazarken şuan yanımda M8 var.Bundan 2 ay öncesine kadar da Z3 ondan önce de Z2 vardı

Sana son sözüm şu olucak kardeşim iyice aç gözünü dinle;

Karşındaki insanı yargılamadan ve yorum getirmeden önce onun senden daha fazla cihaz kullandığını, bir eleştiri yaparsa belki bir bildiği vardır diye düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

quote:

"Kaç cihaz kullandıgının konuyla ilgisi nedir anlamadım ? Hemen hemen her cihaz elimden geçti.
    Ben kendim cihazla cekim yaptım beni tatmin etti yazdım insanları kandıran senmisin benmiyim gerçekler ortada. "

Sen bi cihazın kamerasını beğendin diye o cihazın kamerası iyi değildir kardeşim kusura bakma.Elindeki cihaza ne kadar para verdin, huawei sana hediye mi etti yoksa huawei bünyesinde çalışan birimisin bilemiyorum ama şu marka fanatikliğini bırak

"Bu arada foto çekmede baya yeteneksiz yada beceriksizsiniz heralde g3 ile bile o kareye yakalayamıyorum diyorsan bence kamera hakkında hiç konuşma. :))
    Kimse mate 7 kamerasi cok iyi diye bir yorum yapmamıs butun konuyu okudum senin gibi 2-3 kişi geyik olsun diye yazıyorsunuz sadece trollemek için.Madem bu telle işin yok neden en cok bu konuya mesaj atıyorsun oda ayrı konu :) "

Sen mate 7 ile foto çekerken ben 600D ile foto çekiyordum.İstersen çektiğim fotoları da atayım nasıl foto çekilir gör

"Yanlış anlamada cok cahilce yorum yazıyorsun , g3 bu cihazdan pahalı degil ucuz g3 özelliklerini isteyen biri gelip mate 7 almaz zaten, hatta paralel g4 ilede aynı fiyata onu isteyen zaten bu cihaza hiç bakmaz ha baktı burda soru hangisi iyi diye hiç kimsede mate 7 nin kamerasi g4 den iyi yazmaz. Sen kimsenin yazmadıgı birşeyi yazılmış gibi gösterip bunun üstünden mesaj kasıyorsun.Bunun adı sahtekarlıktan başka birşey degil.Hiç kimse kamera çok iyi diye bir iddası yokken gelip gelip kamera vs yazman samsung fanboy isen samsungda takıl her mesajda a7 yazıp durmana gerek yok dostum bu firmalar babamızın degil yani kendi malını heryerde övmene gerek yok artık herkes araştırıyor herşeyin farkında milleti aptal yerine koymayın. "

hesabıma bak bakalım kaç bin mesaj var ?

Katılım zamanı: 26 Eylül 2008
    Son mesaj tarihi: 5 yıl önce

Banlandığım için bu hesabı açtım

G3 ile bu cihazın fiyatı aynı.4 yıllık turkcell 1.5 aydır da teknoloji markası bünyesinde çalışıyorum ve senin gibi bakış açısına sahip herhangi biri görmedim.32Gb G3 1499TL'ye çok rahat teknosa'dan alınabiliyor.Sen kaça aldın ?

"Not: Mate 7 kamerasi üst düzey degil. orta seviyedir.Bunu burda hereks yazıp kabullenmişken tekrar tekrar yazmanın manası bizede anlat. birde mesajlarına baktım s4 kötülemişin s6 edge ekranı sukadar deyip onu kötülemişin yorumlarından belli :)) "

S4'e acaba android 5.0 güncellemesi hiç yükledin mi ? Yada ilk çıktığında S4 alıp kamerasını açtığında cihaz reset attı mı ? Bana masal anlatmaya çalışma.Sen o telefonlara uzaktan bakarken ben o cihazların alayını kullandım.S4'ün ekranını 585TL'ye hiç değiştirdin mi sen ? Yada Note 2'nin camına 650TL verdin mi ? Cihaz touchwiz yüzünden kasım kasım kasıldı mı ?

Daha parmak izi tarayıcısı nedir bilmezken 2010'da amerikadan getirdiğin motorola atrix kullanırken parmak izinle telefonunu açtın mı ?

Sen aldığın cihazları överken ben aldığım cihazların sana kötü yönlerini anlatırım.Çünki piyasada blackberry'den tut, htc, sony, apple hepsini kullandım ve sattım.Sabah sana o mesajı A7 ile yazarken şuan yanımda M8 var.Bundan 2 ay öncesine kadar da Z3 ondan önce de Z2 vardı

Sana son sözüm şu olucak kardeşim iyice aç gözünü dinle;

Karşındaki insanı yargılamadan ve yorum getirmeden önce onun senden daha fazla cihaz kullandığını, bir eleştiri yaparsa belki bir bildiği vardır diye düşün

Cahillikte sınır tanımadan yazmaya devam etmişsin.

"Sen bi cihazın kamerasını beğendin diye o cihazın kamerası iyi değildir kardeşim kusura bakma.Elindeki cihaza ne kadar para verdin, huawei sana hediye mi etti yoksa huawei bünyesinde çalışan birimisin bilemiyorum ama şu marka fanatikliğini bırak"

Zaten ben kamera güzel dedim diye bu cihazın kamerası güzel olmayacagını yazyıorum kac mesajdır sana şaka gibi birisin. :)
    Aynı şey senin içinde geçerli sen kötü dedin diyede birşey kötü olmaz.
    1350 Tl aldım sen a7 kaca aldın ne alakaysa gene saçmalamısın ya :)

"Sen mate 7 ile foto çekerken ben 600D ile foto çekiyordum.İstersen çektiğim fotoları da atayım nasıl foto çekilir gör "
    Sen 600d ile oynarken biz yurt dısından 70d getirtiyorduk

3- N-0NE hesabına baktım en son mesaj 5 sene önce ve 1tane telefon mesajı yok ne alaka ?
    Üyelik yariştircaksak hem senden daha eski bir üyeyim hem mesaj sayım kat be kat fazla ama bunun bu konuyla ne ilgisi var :))

Demekki kendin gib bir kesimle hiçbir bilgi sahibi olmadan sağa sola saldıran insanlarla muhattap oluyorsun görmemen normal.

"
    G3 ile bu cihazın fiyatı aynı.4 yıllık turkcell 1.5 aydır da teknoloji markası bünyesinde çalışıyorum ve senin gibi bakış açısına sahip herhangi biri görmedim.32Gb G3 1499TL'ye çok rahat teknosa'dan alınabiliyor.Sen kaça aldın ?"

G3 bizim cihazdan ucuz yazdım zaten daha paahalı degil :) Bu konudada hiçbir fikrin olmadıgı için fiyatları sadece teknosa vatan gibi magzalarda var sanıyorsun sanırım :)

Arkadaşım her yazdıgında rezil oldun ve iyice battın.
    Ben g3 alcak adam zaten gider alır bizim telden daha uygun fiyatlı diyorum sen g3 xxx kadar sen kaça aldın diyon ne alaka ya

Büyük ihtimal teknosada çalışan hiçbir şey bilmeden egitim adı altında sagdan soldan duyduklarıyla milleti yaniltan satıs elemanlarından birisin istisnalar dişinda kusura bakmayında iş anlamında işe yaramaz konumdasınız sattıgınız ürün hakkında en ufak bilgi sahiib olmadna yerli yabancı araştırmadan sagda solda yazılanla iş yapıp milleti yanıltmaktan başka bir işe yaramıyorsunuz.

Son paragraftaki saçmalamanı görmemişim sen z3 le oynarken ben iphone 6 plus kullanıyordum sen hiç hikaye anlatma burda ben yazdıklarının hepsini kullandım ben telefonu kullanırken bu telefon çöp yazan adamım xperia z yazmısın ) onu ilk alanlardanım konusunuda ben açtım şuan kac yuz sayfa oldu gitti çöp cihazdi kullanırkende çöp dedim satarkende çöp dedim.Senin gibi insanları olmayanları yazarak yalan yanlış bilgiler vererek satış yapmayız.

Cihazda ne göruyorsak o kamera iyimi ortamı pil iyimi kötümü hepsini gördügümüzü yazarız senin gibi marka fanboylugu degil yada teknosada tutugun 2-3 telefonla degil hadi canım :)

Uzun lafın kısası arkadaşım kusura bakmada saçmalayıp batmışsın.Ben mate7 kamerası orta seviye zaten kimse üst seviye demiyor diyorum sen hikaye anlatıyorsun.Bunları okuyan zaten kimin ne yaptıgını çok iyi anlar boşuna banlanmamışsın.Senden ricam yalan yanlışlar yapıp insanları yanıltma fikrini söyle kenara çekil begenmedigin telefonun da konusunda girip sağa sola saldırma.Nerde böyle adam beni buluyor :)

Tamam mate 7 kamerası yok aslında kamera diye karton koymuslar gönlün olduysa bizi rahat bırakırsan seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 4 Aralık 2015; 18:07:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Newells

Nasıl yanı bonus yuklenmeyecekmi olurmu öyle saçmalık..

Arkadaşlar çek kazanmaktan bahsetmiş. Bende onu kastettim.Ama puan yazmışım. Banka puanı aklima bile gelmedi. Banka puanı yatar tabi ki. Ama hepsiburadadan çek kazanılamaz.

• Su tartisanlar gdin pm den tartisin konuya yeni bi guncellememi geldi acaba dye grip bakiyorum.yok kamera bilmem ne fotograf su bu.canavar gbi kamera var.kim ne derse.desin.kamerasina kotu dyen ya kendi gozu yada aldigi telefon sorunlu.net.

Bi zahmet konuya sadece alakali mesaj yazin.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Ben tlf aldım puan da chip parada yyüklendi.

• quote:

Orijinalden alıntı: um77

Ben tlf aldım puan da chip parada yyüklendi.

Son 2 Çek kampanyasında(sanırım son 10 gün içinde) , şartlarda cep telefonu alımında çek kazanılamaz yazıyordu. Siz kazandıysanız, ne güzel.

• yaman21 Y kullanıcısına yanıt
    Kumlu çekmesinin nedeni cihazda ois yani sarsıntı giderme sistemi olmaması bulanıklığı gidermek adına iso değerini 800 lere çıkarıyor loş ortamlarda olabildiğince cihazı sabit tutup isoyuda 400 den yukarı çekmemek gerek lollipop un artısı isoyu 100 e ayarlayıp 32sn uzun pozlama şansı veriyor oluşu ben dahil lollipop rom yükeyenler kameradan çok memnun kalıyor.
    Kameranın hakkını verirsen kumlanma olmaz. Bak üstelik bu çektiğim fotolar henüz 4.4.2 ile çekilmiş fotolar sana göre kamera kötü olabilir ama bana göre fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor

lollipop sürümüyle

• Aynen hocam süper gece moduydu sanırım adı şu an lolliopda olmadığımdam hatırlayamadım adını. Biraz zahmetli bir mod ama çok iyi fotolar çıkarıyor gerçektende :)

• arkadaşlar kamera tartışması gereksiz bence. kendi adıma konuşuyorum. telefonda resim çekerken özellikleri çok fazla kullanmıyoruz. iso degeri,hdr modu, otomatik odaklanma gibi. detaya girdiğimiz zanman mate 7 kamerası orta segment üstü diyelim. ama işin aslı harika diyemeyiz. siziin bu tartışmayı gördükten sonra bikaç deneme yaptım. normal çekimde işik fazlalıgı bi ortam resmini çektiğimde netliğin azaldığını gördüm. ama odaklanma veya hdr yaptıgım zaman çok daha net fotolar çektim. tartışırken objektif olmak gerek. şahsım adıma konuşuyorum ben bu telefondan daha iyi bi kamera performansı beklerdim. ama çok kötü diyerekte abartamam. sonuçta sony kamera kullanıyor. ama sony kameranında normal bi modelini kullanıyor. ben halen kitkattayım. belki lollipop ta kamera iyileştirilmesi yapıldı ise bilemem. ama bu telefon günlük kullanım olarak iyi fotograf çekiyor. ama kamerası için alınacak bi cihaz değil

• gs01 G kullanıcısına yanıt
    Evet ismi süper gece modu. İnsanlar beklentiyi çok yüksek tutunca hoşnutsuz kalıyor en nihayetinde bu bir telefon ha bunun istisnaları yokmu var elbet misal lumia 1020 "kamera benim için çok önemli diyen adam bir zahmet lumia 1020 alsın.Bu cihaz hiçbir zaman kamera telefonu olarak lanse edilmedi. Ama fiyatının hakkını da fazlasıyla veriyor.
  • Arkadașlar daha önce paylașıldı mı bilmiyorum. Hands free görüșmede sesim karșı tarafa gitmiyor. Aynı sorunu yașan varmı. Yabancı forumlarda sorunuyașayanlar var ama çözüm bulamadım. Normalde çalışan mic, hands-free açınca çalışmıyor.

• Yazılımsal gibi duruyor bu tarz bi sorun yaşamadım.

• osonmez2 O kullanıcısına yanıt
    Benim araçda kullandığım en önemli özelliği ben de sorun yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.