Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün gelen cihazımda sim kart problemi var sanırım sim kartı görmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Dün gelen cihazımda sim kart problemi var sanırım sim kartı görmüyor

nerden almıştınız hocam
  • forumq F kullanıcısına yanıt
    merhaba bu alarm olayını nasıl yaptınız acaba ben alarm kurup teli kapatıyorum ama alarm zamanı geçiyor ve çalmıyor tel açılmıyor, ancak tel açık ise alarm çalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

quote:

Orijinalden alıntı: mert1905x

Dün gelen cihazımda sim kart problemi var sanırım sim kartı görmüyor

nerden almıştınız hocam

Hepsiburada şimdi gönderin direk iade edelim dedi iade ettirip yine alıcam telefonun pil sarjı cok iyi.

C5 ultrada ilk sarjı bitirmek cok kısa sürmüştü bunda video izliyorum bitmiyo oyun indirip oynadım bitmedi anca %12 getirebildim öyle sarja taktım
    İade edip tekrar alcam

• hayrettince H kullanıcısına yanıt
    hocam dedigin gibi yaptim ilk sifre sordu parmak izimi tanittim. daha sonra cikip tekrar girince sifre filan istemeden direkt girdi. iki giris arasinda belli bir sure mi olmasi gerekiyor acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohtmm

hocam dedigin gibi yaptim ilk sifre sordu parmak izimi tanittim. daha sonra cikip tekrar girince sifre filan istemeden direkt girdi. iki giris arasinda belli bir sure mi olmasi gerekiyor acaba?

Bi süre geçmesi yada telefonun ekranının kararıp kilit ekranına geçmesi gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ohtmm O kullanıcısına yanıt
    emre arkadaşın dediği gibi mesela galeriden çıktıktan sonra hemen galeriye girmeye çalışırsan şifre istemeden giriyor. bikaç saniye beklemen gerek tekrar şifreli firmek için
  • Bu telefonu alacak arkadaşlara;

Kamera kendi klasmanındaki cihazlara oranla vasat ( hatta kötüde denebilir)

Pil süresi bu sınıfta en iyisi (ekran büyüklüğüne rağmen) önceki telefonum note 4 te 1 günde biten pil bunda 3 gün rahat gidiyor

Emuı arayüzü çok kullanışlı ve pratik (ios gibi)

Nette ve twitterda takılmalar oluyor. (3gb ram olmasına rağmen), Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum 5.1 ile giderilir inşallah

Hızlı şarj yok, şarj olma süresi 0-100 ikibuçuk üç saat arası

Ekran kalitesi yeterli, ileri geri tuşlarını gizleyerek ekranın tamamını kullanabiliyorsunuz.

Görünüş olarak çok şık, gören herkes mutlaka markasını modelini soruyor

Son olarak parmak izi okuyucusu muhteşem, piyasadaki en iyi parmak okuyucuya sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman21 -- 3 Aralık 2015; 14:51:53 >

• yaman21 Y kullanıcısına yanıt
    İleri geri tuslarini gizlemekten kastınız nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Newells

Sanal tuşların gizlenebilmesi.
  • Merhaba arkadaşlar;
    yaklaşık iki haftalık o bu bu mu derken az önce hepsiburada dan huawei mate 7 32gb 1499 TL - 200 TL indirim çeki + 50 bonus ile birlikte 1250 TL ye mal ettim.
    hayırlısı bakalım artık inşallah pişman olmayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

Bu telefonu alacak arkadaşlara;

Pil süresi bu sınıfta en iyisi (ekran büyüklüğüne rağmen) önceki telefonum note 4 te 1 günde biten pil bunda 3 gün rahat gidiyor

Nette ve twitterda takılmalar oluyor. (3gb ram olmasına rağmen), Yazılımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum 5.1 ile giderilir inşallah

Ekran kalitesi yeterli, ileri geri tuşlarını gizleyerek ekranın tamamını kullanabiliyorsunuz.

Son olarak parmak izi okuyucusu muhteşem, piyasadaki en iyi parmak okuyucuya sahip.

Hocam bu kamera vasat derken Masaüstü bir PC ye aktardığınızda resimler nasıl.?,kendi ekranı çok iyi olmadığı için resimler vasat gibi görünüyor olabilir mi.?

Bilgi sahibi değilim sadece meraktan soruyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Newells

ekranın en altında bulunan "tuş diyelim adına" simgeleri kastettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f-a-t-i-h

quote:

Orijinalden alıntı: yaman21

Bu telefonu alacak arkadaşlara;

Hocam bu kamera vasat derken Masaüstü bir PC ye aktardığınızda resimler nasıl.?,kendi ekranı çok iyi olmadığı için resimler vasat gibi görünüyor olabilir mi.?

Bilgi sahibi değilim sadece meraktan soruyorum..

Kendi ekranı çok iyi sorunsuz, kamera sıkıntılı kendi ekranında da bilgisayarda da resimler kumlu çıkıyor net değil.

Kullandığım cihazlar arasında Note 4 kamerası kesinlikle en iyi kameraya sahipti bununla karşılaştırılamaz

• Arkadaşlar bende 3 aydır falan mate 7 kullanıyorum cihazdan çok memnunum avea kullanıyorum sürekli 3g mobil veri açık ama h+ yazan yerde + ve alttaki ok işaretleri gelip gidiyor internet kesiliyor gibi bu normal mi sizde de mi böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: kemo_inc

Arkadaşlar bende 3 aydır falan mate 7 kullanıyorum cihazdan çok memnunum avea kullanıyorum sürekli 3g mobil veri açık ama h+ yazan yerde + ve alttaki ok işaretleri gelip gidiyor internet kesiliyor gibi bu normal mi sizde de mi böyle

Tamamen normal. H+ olması veri alınıp gönderildiğini gösterir

• Arkadaşlar mate7 nin icinde çıkan huawei nin yuksek kalite gold renk flip cover ekranı aktif gold renkle yakışmadığı için satıyorum ilgilenen pm atsın lütfen..

• Arkadaşlar hepsiburada.com ile nasıl hediye çeki kazanıyorsunuz ? Telefon 1250 tl ye geldi diyorsunuz bu kadar indirim nasıl oluyor telefon şu an 1499 tl sanırım ascend mate 7 gold ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filmnoir

Arkadaşlar hepsiburada.com ile nasıl hediye çeki kazanıyorsunuz ? Telefon 1250 tl ye geldi diyorsunuz bu kadar indirim nasıl oluyor telefon şu an 1499 tl sanırım ascend mate 7 gold ?

1000-1500 TL alışverişe 150 TL gibi çek ve kart kampanyasına göre de 50-100 TL gibi puan veriyor. Dolayısıyla 1250 TL gibi bir rakama geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poliice

merhaba bu alarm olayını nasıl yaptınız acaba ben alarm kurup teli kapatıyorum ama alarm zamanı geçiyor ve çalmıyor tel açılmıyor, ancak tel açık ise alarm çalıyor

Teli kapatırken ekranda uyarı çıkıyor alarma şu kadar kaldı diye. Kontrol eder misin.
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.