Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osonmez2

Arkadașlar daha önce paylașıldı mı bilmiyorum. Hands free görüșmede sesim karșı tarafa gitmiyor. Aynı sorunu yașan varmı. Yabancı forumlarda sorunuyașayanlar var ama çözüm bulamadım. Normalde çalışan mic, hands-free açınca çalışmıyor.

Benim cihazda da ilk olarak handsfree modunda karşı tarafa ses gitmemeye başladı, bugün tüm aramalarda ses gitmiyor. Yurtdışı forumlarda da aynı sorunu yaşayanlar var ve henüz çözüm bulunabilmiş değil. Önerisi olan var mı acaba?
  • yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    hayır kardeşim ışık değil. mesela whatsapp tan bildirim geliyor. uygulamaya girmeden mesajın geldiğini görmüyorsun. ben ilk aldıgımda bilmiyordum bu sorunu. biirine mesaj yazım dedim whatsapp tan. uygulamayı bi açtım mesaj mesaj üstüne. bu sorun omni swipe adlı bi uygulama ile çözüldü şimdilik. ama lollipop yükleyen arkadaşlar bildirim sorunu çözülmüş diyor. titreşim ise donanımsal bi sorun. titreşimi düzeltme gibi bi olasılık yok. telefon sessizde ise hele birde kılıf varsa titreşimi hissetmek çok zor. bi defa işyerinde telefon sessizde masanın üstünde duruyor. telefonun çaldığını ekrandan görüyorum. titreşimin sesi bile çıkmıyor. elimi telefona dokundum titreşim var ama. yani bu kadar kötü titreşim var
  • Bildirim sorunu dediginiz nedir beyler ?
    Bende whatsapdan mesaj gelince beyaz facebookda mavi digerinde yeşil falan hep yanıyor ?
  • hayrettince H kullanıcısına yanıt
    anladım hocam hiç farkında değilim öyle bir durumun karşılaşmadım hiç
    şimdi şirketteki arkadaş gönderiyor deneme yapmak için whatsapp dan telefonu açınca bildirim geliyor.
    bu arada arkaşın tel lenova s90 onda da aynı sorun var.

bu arada bu omni swipe indirdim ama hasıl bir ayar yapmak gerek acaba
    birde whatsapp uygulamasında mesaj geldiğinde kaç tane mesaj simge üzerinde okunmayan mesajların sayısı yazmıyor bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_227 -- 8 Aralık 2015; 17:00:00 >
  • Merhaba,

Hepsiburada.com'dan 32gblık modelini aldım, telefonda bir sıkıntı yok gibi ama pek de anlamıyorum açıkcası akıllı telefonlardan. Aklıma takılan şey: güncelleyiciye gelip, güncellemeleri kontrol et diyorum ve güncelleme yok diyor ama android sürümü 4.4.2. Lolipop gelmemiş miydi, ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonWubih

Merhaba,

Hepsiburada.com'dan 32gblık modelini aldım, telefonda bir sıkıntı yok gibi ama pek de anlamıyorum açıkcası akıllı telefonlardan. Aklıma takılan şey: güncelleyiciye gelip, güncellemeleri kontrol et diyorum ve güncelleme yok diyor ama android sürümü 4.4.2. Lolipop gelmemiş miydi, ne yapmam gerekiyor?

Henüz Türkiye'de ota üzerinden lolipop yayınlanmadı. Bir süre daha bekleyeceksiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezai25 S kullanıcısına yanıt
    Sorun hala devam ediyor. Servise bırakıcaz anlaşılan.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Alla alla benim cihazda hepsiburadadan whatsapdan da mesaj gelince bildirim geliyor facebookdanda hemde farklı renklerde yanıyor ışık. 4.4.2 sürüm

wifiden baglıydım ondanmı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert1905x -- 8 Aralık 2015; 18:47:50 >
  • yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    Kardeş omni swype girince etkinleştiri aktif yapıyorsun. Sonra bildirimlerde seçeneklerde WhatsApp var. Onu da aktif yapınca bildirim sorunu çözülüyor. Telefon ekranı kilitli iken de uyarı veriyor o zaman.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayrettince

Kardeş omni swype girince etkinleştiri aktif yapıyorsun. Sonra bildirimlerde seçeneklerde WhatsApp var. Onu da aktif yapınca bildirim sorunu çözülüyor. Telefon ekranı kilitli iken de uyarı veriyor o zaman.

Farklı birşeymi dedigin.

Hocam korunan uygumalardan whatsapp uygulamasını aktif etmiş miydiniz?

• gs01 G kullanıcısına yanıt
    evet korunan uygulamalarda da aktif. hem whatsapp hem de omni swipe
    bi de whatsapp ta açılan pencere aktif değilse sadece sesli uyarı verir mesaj geldği zaman
    Bildirim yöneticisinden kontrol edin. Eşimin kullandığı G7 güncellemeden sonra bildirimleri göstermemeye başlamıştı. Kontrol ettim oradaki ayar kapanmış kendiliğinden. Açınca düzeldi.
  • Arkadaşlar, bu arada bir ihtiyaç nedeniyle cihazı elimden çıkartmam lazım. Kusursuz durumda, 3,5 aylık, full kutu, kulaklık hiç kullanılmamış, gold renk kapaklı kılıfı, şeffaf silikon kılıfı mevcut. Ekranda cam koruyucu takılı. 2GB/16GB versiyon beyaz renk. Düşünen varsa PM den ulaşabilir. Yer: İstanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökaydinho -- 9 Aralık 2015; 9:32:48 >
  • Arkadaşlar Merhaba
    Bir sorunla karşılaştım ve cevabını da bulamadım bir türlü. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Benim Mate 7 iş yerindeki WIFI ye iki gün öncesine kadar sorunsuz bağlanıyordum. Fakat şu anda bağlı gözükmesine rağmen internete giremiyorum, whatsapp mesajlarını kullanamıyorum buna mukabil evdeki WIFI sorunsuz olarak bağlanıyorum ve kullanıyorum. Mobil data kısmında da bir sorun yok. Mobil Data'yı açtığımda nerede olursam olayım kullanabiliyorum. Sorun modemden mi acaba dedim, bilgisayar bağlanıyor, yine de modemi resetledim bir şey değişmedi.
    Bu sorunun sebebi ne olabilirim.
    Not : Telefonun ayarlarında vb hiçbir şey değiştirmedim. Zaten pekte anlamam.
    İyi günler
  • mustafaaslan44 M kullanıcısına yanıt
    Ayarlar > Kablosuza gir orada listelenecektir ağlar. Bağlanamadığın ağı seçip unut seceneğini seç ve yeniden bağlan. Bende de evdeki modeme bazen bağlanmıyor Unut deyip yeniden şifre girerek bağlanıyor.
  • İlk izlenim olarak

Telefon genel olarak 10 üzerinden 8 alır daha aşşagası söz konusu değil.
    Kendi menü ekranında takılma gibi birşey söz konusu degil..
    Gta san andreas yukleyip denedim hiçbir kasma vs olmadı.
    İlginçtir ki ısınmada yok denecek kadar az dı 30dk civari gta oynadım.
    Arka kamerası tatmin edici ön kamera vasat. Bu kamera konusunu yukarda tartıstık uzun uzun bu benim beklentime göre.Çok iyi bir kamera bekleyen için tatmin edici sonuc vermeyecegini yukarda yazdık.
    Webde gezerken hafif takılmalar oluyor hızlıca aşagı dogru cekince bu yazılım kaynaklı oldugunu dusunuyorum gta takılmayan cihaz web browserda takılmaz.
    Tip duruş eldeki mükemmel.
    En önemli noktası sarj efsane diyebilirim , c5 ultra sarj içni almıstım cihaz 3saat ekran suresinde %10 geliyordu .Bunda 6saat yakın ekran suresı aldım ve %30lardaydım.Gerçekten tatmin edici.

10 üzerinden 8 alması 1 puan kameradan 1puanda hala 5.0 güncellemesine geçmemiş olmasından dolayı tr için. 6.0 alcak cihaz direk 6.0 geccek heralde :))

• Bir kaç defa da dediğiniz gibi yaptım fakat değişen bir şey olmadı.
    Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaaslan44 -- 9 Aralık 2015; 11:23:17 >
  • merhaba arkadaşlar;
    bende 04.12.2015 tarihinde hepsiburada dan aldım 32gb olanı fakan benim şarjım buradaki arkadaşların bahsettiği gibi gitmiyor daha önce de yanılmıyorsam buralarda 7 saat ekran süresi alanları görmüştüm
    benim pil şu anda 27 saat kullanımda 2.32 dk ekran süresi şarj %42 en fazla 4 saat gibi görünüyor. bu arada oyun falan da hiç oynamadım sadece internette dolaşma resim çekme ayarlara falan bakma vs.

şu anki kullanım kullanımda
    %26 telefon beklemesi
    %21 ekran
    %13 android sistemi olarak gözüküyor yani beklemede daha çok pil yemiş çözüm nedir acaba

bir de sabaha kadar tel beklemede iken en az %10 - 15 gibi bir azalma oluyor pilde ilk günlerde batarya oturması gerekiyor sanırım diye düşünmüştüm ama bu sabah da aynı şekilde oldu.

bilgisi olan arkadaşlardan destek rica ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz_227 -- 9 Aralık 2015; 11:42:13 >
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.