Şimdi Ara

Huawei Mate 7 Ana Konu LOLİPOP GELDİ!! (199. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
41
Favori
143.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eu olup olmadıgına nerden bakıyoruz?
  • mert1905x kullanıcısına yanıt
    *#*#2846579159#*#* kodunu tuşla hocam. Ardından network settings > operator and country info yolunu takip et. Orda locale kısmında eu yazıyorsa sorun yoktur hocam. Ama avea tr gibi şeyler yazıyorsa o kısmı eu yapmadan bu romları yükleyemiyorsun. Software installed diye hata veriyor kod eu olmadıkça. Ben paralel ithalat almıştım kod eu olarak geldi. Ama resmi distribitör ürünü olan telefonlarda kod eu değil diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gs01 G kullanıcısına yanıt
    Locatename: channel
    Country: Tr yazıyor aynen :)
  • merhaba arkadaşlar;
    ne yaptıysam ne ettiysem bir türlü whatsapp bildirim sorununu çözemedim.
    bir arkadaş doğru ayarları yapınca takır takır geliyor diye söylemişti o ayarlar nedir bulamadım ya nerde yanlış yapıyorum bilemedim.
    bir bilgisi olan yardımcı olacak biri var mıdır.
  • Beyaz renk garantisi yeni bitmiş note 3 ile takas yapmak isteyen arkadaşlar pm atabilir bana saygilar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildirim sorunu bende hiç olmadı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökaydinho

quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

merhaba hocam;
    bende 04.12.2015 tarihinde hepsiburada dan aldım 32gb olanı fakan benim şarjım sizin bahsettiğiniz gibi gitmiyor daha önce de yanılmıyorsam buralarda 7 saat ekran süresi alanları görmüştüm
    benim pil şu anda 27 saat kullanımda 2.32 dk ekran süresi şarj %42 en fazla 4 saat gibi görünüyor. bu arada oyun falan da hiç oynamadım sadece internette dolaşma resim çekme ayarlara falan bakma vs.

şu anki kullanım kullanımda
    %26 telefon beklemesi
    %21 ekran
    %13 android sistemi olarak gözüküyor yani beklemede daha çok pil yemiş çözüm nedir acaba

bir de sabaha kadar tel beklemede iken en az %10 - 15 gibi bir azalma oluyor pilde ilk günlerde batarya oturması gerekiyor sanırım diye düşünmüştüm ama bu sabah da aynı şekilde oldu.

Beklemede maalesef biraz sorun var. Ben de gece %100 bırakıyorum mobil internet ve wifi kapalı olarak ancak sabah %85-90 arası buluyorum cihazı. Bunun dışında bana göre ekran süreniz normal çünkü bekleme süreniz 27 saat olmuş. Aktif olarak kullanırsanız 6-7 saat süre alınabiliyor ancak bekleme süresi ne kadar artarsa ekran süresi de buna bağlı olarak azalır. Yoksa siz 5 gün boyunca birkaç alo için kullansanız 30dk ekran süresiyle de şarjı bitirebilirsiniz.

Htc Desire 816 kullaniyorum, size tavsiyem mobil sebeke agini wifi ye bagli oldugunuz durumda ve en azindan gece uyurken 2G ye alin.. Bataryaya inanilmaz etkisi var.. Sabah kalktiginiz da % 2-3 den fazla dusmemis oluyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz_227

merhaba arkadaşlar;
    ne yaptıysam ne ettiysem bir türlü whatsapp bildirim sorununu çözemedim.
    bir arkadaş doğru ayarları yapınca takır takır geliyor diye söylemişti o ayarlar nedir bulamadım ya nerde yanlış yapıyorum bilemedim.
    bir bilgisi olan yardımcı olacak biri var mıdır.

Korunan uygulamalarda işaretli değilse işaretleyin. Bildirim yöneticisine girip Whatsapp'ı Bildir ya da izin ver olarak ayarlayın.
  • Gökaydinho kullanıcısına yanıt
    hocam korunan uygulamalarda işaretli bildirim yöneticisinde de izin ver olarak seçili zaten
  • Günaydın arkadaşlar;
    telefonu akşam saat 23 de bıraktığımda şarjım %61 di sabah 8 gibi baktığımda %50 ye düşmüştü uyku modunda telefon çok hızlı tükeniyor zaten aşağıdaki ekran görüntülerinde de göreceksiniz telefonun bekleme modunda ekrandan fazla pil yediğini

birde arada tüketim hatırlatıcı uyarı veriyor özellikle google hizmet çerçevesi fazla güç tüketiyor diye bunun sebebi nedir

• yilmaz_227 kullanıcısına yanıt
    Ben hiçbir moda almadan bırakıyorum %5 7 arası gidiyor sende bir sıkıtnı var.

2gündür sarj nedir unuttum daha yeni takıyorum degerler altta :)

valla sizin iyimiş hocam bende bir sıkıntı var kesin vodafone hattım evde iyi çekmiyor ondan galiba
    bu whatsapp bildirimi şarj falan derken canımı sıkmaya başladı açıkcası geçen sahibinden e ilan koymuştum birisi 1,5 aylık a8 ile takas teklif etmiş napsam acaba değiştirsem mi bilemedim.
    Valla ben üstüne verseler vermem suan sıkıntı hattan ise a8 de daha hızlı bitecek tüm sarjınız 40000mah dayanmıyorsa 3000daha cok gitmez.Bunu cozmek için telefonu gece yatarken 3g den 2g ye alın ve yatin sabah %kac gitmiş bakın 2golunca kopma vs de olmuyor sinyal düşük olunca sürekli kopup tekara baglanıyor net c5 ultrada yasadım aynını.
    aynen bir de öyle deneyeceğim 2G ye alarak, bu akşam olmazsa yarın akşama denerim
    şu bildirim olayını da çözebilseydik süper olacaktı ama inşallah lolipop bir an önce gelirde sorun çözülür
    Bazılarında olup bazılarında olmaması ilginç gercekten. 32gb degilmi sizdekide
  • Yüzde 1 düşüyor düşmüyor ben de, en fazla yüzde 2, bu da avea ya geçince böyle oldu, Vodafone deyken yüzde 8 10 arası düşüyordu

• Bu arada cihazda hızlı sarj var sanırım hiç ona bakmamıstım 1saatte 28lerde 70i geçti.

C5 ultrada resmen işkence cekiyormusum ya .. sarj süresi 4saatti. pil su gibi akıp gidiyordu.
    evet hocam 32GB hepsiburada dan almıştım.
  • Beyler 8 saat 10 dakika ekran suresi alıyorum sizce normal mi Wi-Fi 3G karışık durumda..

• Newells kullanıcısına yanıt
    normal mi normalin bile üstünde hocam keşşşşkeee bende o kadar ekran süresi alabilsem
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.